- Konu Sahibi mayala katar
- #9.781
Bişey anlatmana gerek yokBu msjını bizzat okuttumbenim hakkımda ne anlattıysan artık dio
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey anlatmana gerek yokBu msjını bizzat okuttumbenim hakkımda ne anlattıysan artık dio
![]()
Geç olsun da güç olmasın strese sokma kendini. Sonu güzel olacak inşallah.
Bu msjını bizzat okuttumbenim hakkımda ne anlattıysan artık dio
![]()
Yapıyorlar yapıyorlar sonra ne anlattın kim bilir diyorlarBu msjını bizzat okuttumbenim hakkımda ne anlattıysan artık dio
![]()
Merhabalar günde kaçar tane kullaniyordunuz?Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah
Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
Yapıyorlar yapıyorlar sonra ne anlattın kim bilir diyorlaruslu dursalar bunlar olmaz zaten
Dur kız önce opunu olda embriyolarımız oluşsunn sağlıkla ondan sonra kapatilabilirlerBu erkolar kapatılsın![]()
Dur kız önce opunu olda embriyolarımız oluşsunn sağlıkla ondan sonra kapatilabilirler![]()
Tabi sonrada bide ben olmadan hicbisey olmaz havasına giriyolar çok sinir oluyorumYeminle aynısını bugün dedim bir sperm verecekler ha ho başımızın etini yiyorlar onu da versinler de kapatsınlar![]()
Tabi sonrada bide ben olmadan hicbisey olmaz havasına giriyolar çok sinir oluyorumzaten iğneleri olurken cennetlik oluyorsun bi sperm verecek havaları görünce boğasm geliyodu
![]()
Sperm olmadan neymiş mi Bizim yumurtalar olmadan da sperm neymişBak vallahi aynısı tüm eziyeti bizler çekiyoruz ee sanki diyorlar sperm olmadan neymiş gibi bir havalar civalar![]()
Sperm olmadan neymiş mi Bizim yumurtalar olmadan da sperm neymişay çok sinir bozucular ya gerçekten
Bizim cektiklerimizi cekseler hayatı durdururlar amaYa sen diyorsun Atom parçalamışlar işte görüyorlar da eziyetimizi yine de kendini oralı etmiyorlar bugün doktor aramış diyo gel reçete yazdım Opu cuma günü olucak anam bir söyleniyor sen diyon sanki onun çocuğu değilde başkası için çabalıyor bir hareketler![]()
Nerde başladınız hayirli olsun rahim dinlendirme ne gibi bir şey ilac vs kullanıyor musunuz bunun için ve ek ücret ödeniyor muYok canım daha olmadım opu dan sonra rahîm dinlendirme aşamasındayım adet bekliyorum![]()
Bizim cektiklerimizi cekseler hayatı durdururlar amabı grip olduklarından yatak döşek inlemeleri gibi
![]()
Teşekkür ederimNerde başladınız hayirli olsun rahim dinlendirme ne gibi bir şey ilac vs kullanıyor musunuz bunun için ve ek ücret ödeniyor mu
Canları çok tatlı da o yüzden Allah hepimizin yardımcısı olsunYa çok doğru söylüyorsun ben grip olayım o halde iş yemek yapmaya çalışıyorum aa diyom sen hasta olma gör sen diyorsun çok büyük hastalığa yakalanmış![]()
Canları çok tatlı da o yüzden Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()