Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

kraft expo travel için hafif diyorlar ama her travel ağır mıdır ki? Ben pusetli istiyorum ya bebekken dışarıya arabasız çıkılırsa lazım olmayacak mı ?

Madem esya konusmaya basladik bebek arabasi konusu acilmisken bende anne yani besigi nasil alacaksiniz diye fikir alayim sizden.Bu haftasonu almayi planliyoruz ama kafamda tam oturtamadim.Elektrikli almak gercekten ise yarar bisey mi ? Siz ne dusunuyorsunuz ?

Ben de çok üst üste hapşırdığımda birkaç damla kaçırmaya başladım. Kegel egzersizi mi işe yarıyor yine bu konuda?
Evet canım kegel işe yarıyor yapmak lazım da yapmıyoruz işte.
Ya elle muayene de zaten kendini sıkıyorsan muayeneyi yapanin da elini sıkıştırıyorsun daha çok zorluyor, en iyisi sal gitsin
Kız sal gitsin demek kolay saldigim zamanlarda da yandı hep benim canım pek bir acıya dayaniksizim anlaşılan
İnşallah canım benim inşallah aminnnn inşallah kuzum ilk gebeliğimde 3 ay mide bulantısı kusmayla gitti benim de. Zor geçmişti o 3 ay. Bu gebeliğimde hiç mide bulantısı kusma olmadı. Oh rahatım derken detaylı öyle, plesanta böyle derken sürekli panik gezer oldum. İnşallah güzel olacak inşallah her gebelik farklı işte kuzum. Eşimin amca kızı da hamile ben fotosunu gördüm bayramda gelmişler kvdemlere. Fotosunu gördüm yüzü çok şişti dedim kvdeme. Bacakları falan da öyle yüzü de öyle çok fena ödem olmuş dedi. Hiç oturamiyor hiç rahatım yok diyor sürekli kalkıp kalkıp geziyor dedi. Hepsi farklı işte. Neyse 100den aşağı düştük zaman yaklaşıyor yavaş yavaş inşallah sağlıkla da alacağız kucağımıza hepimiz burası iyi ki var zaten kuzum ilkinde de burada çok şey öğrenmiştim şimdi de öyle. Arkadaşlar sagolsunlar

Veee bebeğmin cinsiyeti kız buraya yazmayı unutmuşum 12 temmuz tahmini doğum tarihi sağlıkla gelsin miniğimm

Ben elele düşüyordum ama eşim de Kanzın anne yanı park yatağını beğendi aralarında çok fiyat farkı yok. Kanz bir tık daha ön planda şimdilik :)

Mrb canım benim plesanta da aşağıda aynı sorunlari da bende yaşıyorum hatta şimdiden erken daha niye böyle oldum diye düşünüyordum sanırım plesanta aşağıda diye düşünmeye başladım son aya kadar ne olacak bilmiyorum daha çok zorlanacağiz gibi geliyor

Acı eşiğin düşüktür belki, benim yüksekte bana sal demek kolay
Evet düşükmüş kuzum tecrübeli bir ebe öyle söylemişti. Kendi kızı da ben gibiymiş ona da epidural yaptırdım dedi.. kadın benim iki katımdı hem boylu hem enli. Beni bir kucakladi sandalyeye oturttu ben kucağında kuş gibi kaldım o kadın aklıma geldikçe gülüyorum halime

Bastondansa kabin boylar daha az yer kaplıyor sanki. Ben prego lotus kullanıyorum incele istersen canım.
kraft expo travel için hafif diyorlar ama her travel ağır mıdır ki? Ben pusetli istiyorum ya bebekken dışarıya arabasız çıkılırsa lazım olmayacak mı ?
Katlanır kabinlere de puset takılıyor. Prego lotus reklamı yapıyorum gibi oldu ama incele mutlaka canım. Benimde travel vardı en hafifi diye aldım şimdi köşede sessiz sedasız duruyor tamamen gereksizmiş
Ben kızımda elele kuşşanıyorum. Park yatak aynı zamanda anne yanı oluyor

Vaalbara sen badem yağına devam mı

Maşallah harikasın
Ben +5,5 ile devam (bayram sonrası tartılmadım birkaç gündür de gezme modundayız hazır yiyorum çok korkuyorum 7-7,5 olmuş olabilir
Popo, basen, bacak ve gıdı aldı gitti.

Memelerim alttan çatlıyor hala. İlk etapta 85C sütyen almıştım, 1 uzatma kopçası yetmiyor 2 ilave kopça daha takıyorum keşke hep böyle büyük memelerim olsa hiç gitmese 1 memem eskiden 2 mememin olduğu halden daha büyük...

Elele fiyat olarak uygun geldi model olarakta hosuma gitti ama elektrikli olmasi biraz dusundurdu baktigim model manuel sallanmiyordu. O yuzden arada kaldim bende

Ben elele 6n1 ile madre arasında gidip geliyorum ama bebek arabası ana kucağı konusunda en ufak fikrim yok

İçime sinerek aldığım birkaç parçayı paylayım hastane fiyatları şokumdan sonra :)
Arabayı çok severek aldım, çok rahat taşıyabildim.
MINI by Easywalker Buggy SNAP Otomatik Katlanan Kabin Boy Bebek Arabası Soho Grey Ana kucağı olarak Maxi Cosi düşünüyoruz, uyumlu araba ile.

Su matı aldım, içine su koyulup tummy time değerlendirmek için

Piyanolu Mantar Oyun Halısı
Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı - ebebek buna nedense çok bayıldım, inşallah bebek de sever

Bir de siyah beyaz ilk kartlar aldım

Bizim oyuncak ve kitap verenimiz olmayacaktır, o yüzden nedense ilk bunlara heves ettim. :)

Bende bulamadım lotus yazınca. Siz alalı oldu mu acaba çünkü çıkmıyor bir yerde
Aaa lotus kalkmış aria satılıyormuş artık. Ama baktım aynı sadece kumaş rengi farklı aria ile lotus un. Lotus un güneşlik kısmı gri idi. Aria nın siyah.

Lotus görselini ekliyorum. Ama dediğim gibi şuan aria varmış satışta. Ama bebek mağazalarında vardır belki. Üzüldüm yaaa

Kızlar 2 gündür fenayım bi grip oldum berbat haldeyim ilac içemiyorum ihlamur kaynattim balli limonlu onu ictim sabah birde şimdi iceyim dedim 2 fincandan fazla icmeyin diyolar yoksa ben bi demligi bitirirdim de baska ne yapabilirim terleyemiyorum da afada bi hararet basiyor yarim saat sonra geçiyor. Birde hapşırık geliyo gibi burnumda kalıyor oda gözüme vuruyo gözümden yaşlar akıyor akşama kadar agliyo gibi bi burnumu bi gözümü sildim.

Doktora gitsem yapacagi bisey varmi sabahbona göre gideyim. Yapacak biseyi yoksa bosuna gitmiyim yatiyim dinleniyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…