Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Merhaba aynı zamanlarda önceki gebeliğimde hareketleri az hissediyordum. Daha ben doktora söylemeden o söyledi bana. Bu sıralar hareketleri az hissedersin çünkü suyun fazla dedi, gebelik şekerin olabilir dedi. Nitekim gebelik şekerim çıkmıştı.

Alerjik astımdan dolayı kullanıyorum ama henüz başlamadım. Polenler beni çok etkiliyor doktor düşük dozda kullanabilirsn ama mecbur kalmadıkça alma demişti
Siz doktora danıştınız mı?
Ben de polenlerden mahvolmuş bir haldeyim haftaya doktor kontrolüm var doktora soracaktım. Ama düşük dozda kullanılabilir olmasını duymak beni çok sevindirdi. 1 ilaç alabilsem en azından birkaç gün de olsa rahatlayabilirdim. Umarım benim doktorum da kullanabilirsin der sizleri de haberdar ederim haftaya

Bacım..

Detaylıda sorun çıkmadıysa sonra perinatolojiye neden gittin? Aynı dr mu gittiğin ?

Bebek oğlan mı ? Erkek bebeklerin böbreklerde genişleme vs karşılaşılabilen bi durum.
Canım önceki gebeliğimde ektopia kordis diye 8milyonda bir görülen bi rahatsızlık olduğu için sürekli perinatoloji takipliydim zaten detaylı da özel de yaptırmıştım eşimin isteğiyle. Evet erkek bebeğim

Hepinizde allah razı olsun içimi rahatlattınız kızlar eşim çok pimpirik bi insan olduğu için hemen farklı bi doktora gittim böbrekler için abartılacak büyüklükte değil sınıra yakın oda normal erkek bebek dedi amniyon sıvısı evet fazla ama bu senin yapınla da alakalı olabilir şekerle de alakalı olabilir bebeğin midesinde sindirim yollarında problem yok dedi ense kalınlığına da gereksiz bi ölçüm olmuş ama 6.1 bebeğin kafası da azıcık büyük 3 4 gün önde ona göre çok çok iyi dedi ve rahatlattı beni daha önce iki kere kaybım olunca biri de kalp anomalisi olunca çok korktum ve ağladım. Normalde zaten riskli gebelik diye perinatolojiye gidiyordum takipliydim detaylı yaptırdığımı söylememe rağmen bugün gereksiz bi şekilde bebeğimi inceledi ve korkuttu açıkcası

Canım çok geçmiş olsun. Böyle tedirgin edici durumlarda ikinci bir doktor görüşü almak insanın içine su serpiyor umarım bundan sonrası hep gönül ferahlığı olsun

Canım çok geçmiş olsun. Böyle tedirgin edici durumlarda ikinci bir doktor görüşü almak insanın içine su serpiyor umarım bundan sonrası hep gönül ferahlığı olsun
Amin canıım inşallah rabbim kimseyi sınamasın böyle şeylerle.asıl kendi Doktorumun söylediği tek şey kapalı bi kutu ne çıkacağını bilemeyiz aç bakara suresini dinle içini ferahlat hiç bişey düşünme oldu insallah bundan sonra öyle yapacağım

Uy anam bu nasıl hava ?
İki gündür millet tshirt, askılı body giyiyordu.
Suan boğazlı kazak, kalın mont stayla ..
Bir rüzgar bi tufan

İşin kötüsü yol üstünde çiçek açan bütün ağaçların çiçekleri savrulmuş dökülmüş.

Karnım ağrıyor gibi, bir yandan da agrımıyor gibi. Sanki adet olacakmışım hissi var. Neyse bu ..
Dün çok enerjiktim. Bugün beni dövüp dövüp bi yere atmışlar gibiyim..

Evet canım yaptıracağım hem merak hem sağlık, sen yaptırdın mı?
Bende seni öpüyorumm

Öyle yapacağım zaten randevumu almıştım :)

Sonuçlar çıkmış..Açlık şekerim 89. İçeceği içtikten 60 dk sonra 141, 120 dk sonraki de 110 çıktı. Doktor henüz dönmedi ama nasıl değerler acaba?
Birde idrar vermiştim sanırım idrar yolu iltihabı var bir arkadaş anlıyordu galiba sıkıntılı bir durum var mı acaba

Eklentiler

• IMG_1111.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Benimde kontrole gitmem lazım bende mahvoluyorum ilac almadığım zaman sizi bilmiyorum ama çalışmıyorum evden çıkmadığım zamanlar sorun olmuyor bana

Bende aldım bi işe yaramadı doktor ilaçta vermiyor sinüs ağrısı yanma boğaz ağrısı yapıyor sürekli

Bacım geçmiş olsun. Açıkçası benim pek bilgim yok. Bir bilen Umutvari idrar tahliline yorum yapar.

İlk hamilelikte 50lik şeker yüklemesi yapmıştım. Bu seferkinde randevum yarın 8.30da. Ve glikoz içeceği almadığım şimdi aklıma geldi.

Baktım saate 20 dk var eczanenin kapanmasına.

Nasıl çıktım evden. Koşarak gittim. 4 eczane gezdim. Hiçbirinde yok. Siparişle geliyormuş.

5. Eczaneye mecalim de kalmadı zamanım da. Telefonla aradım. Var dedi. Almaya gelicem dedim. Beş dk ya kapatıyoruz hanımefendi dedi. Dedim ki yuvarlanarak geliyorum.
Kız güldü. Hakket vardım kapatmak üzereler. Kız elinde içecekle bekliyor. Neyseki aldım.

Bu arada sunacağız şey 90 tl. Bu paraya 2 kg şeker alır, iki tepsi tatlıya şerbet yapardım

Eklentiler

• IMG_4982.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba hanimlar, dogum fotografcisiyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ve sanırım istemiyorum. Doğum sırasında garip geliyor açıkçası, rahat edemem gibi geliyor. Ertesi gün aile ile vb çekimde de ne bileyim ya kafam hiç orda olmaz gibi geliyor. Arkadaşlarım sonradan pişman olacaksın, o albümlere bakmak çok keyifli oluyor diyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Az para da değil anladığım kadarıyla..

Canımcım idrarda lökosit var biraz enfeksiyon olabilir. Ama bu kadar lökosite antibiyotik vermeyebilirler çok değil çünkü. Bol bol su iç idrarın seyrelsin. Doktor gerekli görürse kültür testi isteyebilir belki. Şeker yüklemesinde kaç mg şekerli su içtin kuzum

Ah ahh eski çalıştığım hastanede biz hazırlar içirirdik gebelere. Artık sistem böyle mi olmuş ya eczanede direkt bu şekilde satılıyor sanırım. Bizim eski sistem daha iyiymiş gebeler hiç yorulmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…