Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Selamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Güzel sonuçlarla dön inşallah
Ben 11 gündür tutuyorum canım şükür

Selamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Benimde bu gün aynı günmüş Allahım en ufak sorun olmadan dönmeyi nasip etsin ikimize de

Bacılarım, okuyan varsa dua edin..

20 haftalık ilk bebeğine gebe arkadaşım kanamayla hastanede su an
Allah yardımcısi olsun vajinal birseydir inşallah bebek iyidir canım
Ben başından beri tutuyorum çok şükür hatta detayliya da oruçlu gittim. Tok gittigimden daha güzel görüntüler çıktı Bir sıkıntı olmadı olmaz da inşallah

Yeni okudum Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah bir sıkıntı olmadan dönecektir
Dularım onunla

Canım kanamanın durumu, ağrı vs, plasenta konumuyla ilgili bilgin var mı? İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar

Canım arkadaşına kıyamam iyi mi nasıl Allahım kanama bende yaşadım 12 ila 16. Haftaya kadar çoooook zor iyi mi şu an canım gitti duyunca Allah yardımcısı olsun

Günaydın. Sabahı zor ettim

Arkadaşla yazıştım şimdi. Hamileliğin başından beri hiç lekelenme kanama yaşamadı. Ama on gündür kanamam vardı, dr takibindeydim dedi.

Kanamayla birlikte suyu da sızıntı şeklinde geliyormuş. Yatış vermişler. Duruma göre bir haftaya kadar damardan antibiyotik tedavisi, ultrasonla bebek ve suyun takibi yapılacakmış.

İns tedavi ise yarar. Bi sıkıntı olmadan evine gelir.

Bende araştırdım da o eğim verme chicco markasında var sanırım. O da 22 bin tl şuan başka markalarda varsa o özellik onu tercih ederim kesin .

Günaydın bugün benim de detaylı randevum var sıradayım şuan, güzel haberler alalım inşallah
Ben ilk hafta tuttum fena da geçmedi aslında ama 7 günün sonunda ciddi bir baş dönmesi yaşadım işe gidemedim. Alakalı mı bilmiyorum şimdi peşpeşe günlerde değil de arada tutuyorum. Açıkçası oruç tuttuğumda daha sağlıklı besleniyorum, bu yüzden de tutmak istiyorum. Yoksa ne yediğimi bilmiyorum

Reflü yatağı hiç kullanmadım ben ihtiyaç duymadık 2 çocuğumdada. Ama yatağın baş tarafının altına bi bebek yastığı koyunca olur reflü yatağı o eğim verilir yani bence

Allah şifa versin umarım herşey yolunda ilerler

Kızlar selamlar bayadır giremiyordum buraya dün tetanoz aşısı oldum beni mahvetti resmen . Kemiklerim ağrıyor aşırı halsizlik ve geçmeyen baş ağrısı baş ağrısının geçmesini için ne yapabilirim sizce ilaç içmeden . Bu arada bişey daha sormak istiyorum benim bebiş sağ tarafta hareketlerini felan hissediyorum çünkü cumartesi gününden beri sağ tarafım ağrıyor yürürken, uyurken böyle sancı giriyor yaşayan oldu mu endişelenmeye başladım normalse sıkıntı yapmayacağım doktora da 20 martta randevum var size sormak istedim . 20+ 3 üm bu arada. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Tiroit ile ilgili bir açıklama düştü önüme denemekten zarar gelmez gibi geldi

lady peacock arkadaşına acil şifalar diliyorum, Allah bebeği anasına babasına bağışlasın

Oruç tutanların oruçları kabul olsun bravo kızlar ben 5 öğün yiyorum iftarda en çok acıkan ben oluyorum hiç güvenemiyorum

Benimde bugün perinatolog kontrolüm var lütfi kırlarda , dualarınızı güzel dileklerinizi eksik etmeyin lütfen

Alışverişler başlamış ben daha yeni hamile olduğumu kabul ediyorum beli lastikli şimdi ve sonrasondada giymek için etek arıyorum ama hep karşıma Instagramdan düşüyor ordanda güvenip alamıyorum etek alamadan doğuma gidicem

Tetanoz sıkıntı ya ağrı acayip yapıyor benim ikinci dozun vakti geldi korkuyorum pazartesi yaptiricam, soğuk kompres yapabilirsin koluna ve boynuna biraz rahatlatır, diğer konuda da ağrısız geçirdiğimiz gün yok artık nerdeyse hele bir de krampli pis bı aciysa öyle kalıyoruz, benim de solda

Ben bunu hastanedeki o arkadaşım için örmüştüm. Şimdi eşim ziyarete gidecek. Bunu da göndersem mi dedim, ama eşim, hastanede kadın daha üzülür verme şimdi diyor. Ne dersiniz ?
Haklı yaa, tamm şimdilik moral olur da, ne olur ne olmaz sonra versen daha iyi olur

Saol bacım.

İns sen de güzel haberlerle gelirsin

Çörekotu, ölümden başka herseye şifadır.
Haşimato hastasıyım ben de.
Şimdi kahvaltıdan başlayarak yiyeyim bir kaşık. İns şifa olur.

Dün dahiliyeye gittim. Tiroid geçen ay 3.16 idi ilaç kullanıyorum. Bu ay 2.12ye düşmüş. Devam dedi.

Ben de oruç tutarak başladım ramazana. Gün kısa bakarsan, ama arka arkaya her gün tutmanın etkisi mi bilmiyorum, ikindi vakti bi sersemlik geliyor. Şeker düşüyor galiba. Ben hiç ben değilim gibi oluyor.

Ben önemli değilim de fark ettiğim, bebek de aynı şekilde. Hareketleri az. Güçsüz. Yemek yiyince akşamdan itibaren delirme modunda oluyor. O sebeple ara verdim. Gün aşırıya döndüm.

Merhabalar canım :) benim bildiğim reflü yatağı olmuyor ya onu ayrı alabiliriz. Reflü yatağı olan beşik var mı onu da bilmiyorum
Bi de tüm park yataklar böyle düz değil mi çok bilmediğim şey var galiba

Hayır olmuyor ben şuan bebeğime bu yatağı kullanıyorum. O küçük beşiği ilk 3 ay salonda yatarken vs çok kullandım az az da sallanıyor. İçine ince bir battaniye koyuyordum sert gelmesin diye. Alt açma kısmını hiç kullanmadım diye bilirim sürekli yatağa git alt aç zor geldi bana ama yatağı çok geniş ve rahat beşik olarak sallanıyor da. Fazla reflü vardı benim kızımda ama reflü yatağında asla yatmadı. Okadar hareketliydi ki hep kaydı o yataktan doktor kendi yatağının altına baş kısmına havlu katla koy demişti o şekilde daha rahat ettik reflü yatağı oldu bildiğin bence baştan reflü yatağı almana gerek yok heer bebekte reflü olacak diye birşey yok inşallah olmaz

Link göremedim ama markasi yaziyor ya ordan bakicam simdi
Üstüne basınca yazinin çıkıyor olması lazımdı neyse bir şekilde bulduysan sorun yok
Ay buna bayıldım
Hangisine canım hangisini beğendin
Bacılarım, okuyan varsa dua edin..

20 haftalık ilk bebeğine gebe arkadaşım kanamayla hastanede su an
Allah yardımcısı olsun inşallah ladyim. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla alsın o bebisini kucağına inşallah bir an önce sağ saglim güzelce evine dönsün inşallah
Oruç tutan arkadaşlar var evet aramızda. Ben tutmuyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim.
Ben bunu hastanedeki o arkadaşım için örmüştüm. Şimdi eşim ziyarete gidecek. Bunu da göndersem mi dedim, ama eşim, hastanede kadın daha üzülür verme şimdi diyor. Ne dersiniz ?
Bence gönderme ladyim. Olur da Allah korusun bir şey olacak olursa elinde bununla kalmasın çok daha fazla üzülür baktıkça. İnşallah olmaz tabi inşallah sağlıkla gelir minik o zaman verirsin sevinir. O günlerin geldiğini de görürüz inşallah

Bebiş sağlıklı olsun da ağrılara razıyım . Ayda 1 kontrole gittiğimiz için ultrasonla bebişi görmeden içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…