- 8 Kasım 2024
- 433
- 804
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.461
Güzel sonuçlarla dön inşallahSelamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Canım arkadaşına kıyamam iyi mi nasıl Allahım kanama bende yaşadım 12 ila 16. Haftaya kadar çoooook zor iyi mi şu an canım gitti duyunca Allah yardımcısı olsunBacılarım, okuyan varsa dua edin..
20 haftalık ilk bebeğine gebe arkadaşım kanamayla hastanede su an
Benimde bu gün aynı günmüş Allahım en ufak sorun olmadan dönmeyi nasip etsin ikimize deSelamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Allah yardımcısi olsun vajinal birseydir inşallah bebek iyidir canımBacılarım, okuyan varsa dua edin..
Ben başından beri tutuyorum çok şükür hatta detayliya da oruçlu gittim. Tok gittigimden daha güzel görüntüler çıktıSelamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Yeni okudum Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah bir sıkıntı olmadan dönecektir
Dularım onunla
Canım kanamanın durumu, ağrı vs, plasenta konumuyla ilgili bilgin var mı? İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar
Canım arkadaşına kıyamam iyi mi nasıl Allahım kanama bende yaşadım 12 ila 16. Haftaya kadar çoooook zor iyi mi şu an canım gitti duyunca Allah yardımcısı olsun
Günaydın. Sabahı zor ettimAllah yardımcısi olsun vajinal birseydir inşallah bebek iyidir canım
Ben başından beri tutuyorum çok şükür hatta detayliya da oruçlu gittim. Tok gittigimden daha güzel görüntüler çıktıBir sıkıntı olmadı olmaz da inşallah
Bende araştırdım da o eğim verme chicco markasında var sanırım. O da 22 bin tl şuanKızlar bu park yatak almayı düşünenler elelenin 6in1 i güzel duruyor bu park yataklar peki reflü yatağı olabiliyor mu bi tarafımı kaldırınca oluyor falan diyorlardı da oluyor mu acaba park yatak alanlar başka hani markaları aldı bir tane de yoyko gördüm
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırBacılarım, okuyan varsa dua edin..
Günaydın bugün benim de detaylı randevum var sıradayım şuan, güzel haberler alalım inşallahSelamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Reflü yatağı hiç kullanmadım ben ihtiyaç duymadık 2 çocuğumdada. Ama yatağın baş tarafının altına bi bebek yastığı koyunca olur reflü yatağıKızlar bu park yatak almayı düşünenler elelenin 6in1 i güzel duruyor bu park yataklar peki reflü yatağı olabiliyor mu bi tarafımı kaldırınca oluyor falan diyorlardı da oluyor mu acaba park yatak alanlar başka hani markaları aldı bir tane de yoyko gördüm
Allah şifa versin umarım herşey yolunda ilerlerGünaydın. Sabahı zor ettim
Arkadaşla yazıştım şimdi. Hamileliğin başından beri hiç lekelenme kanama yaşamadı. Ama on gündür kanamam vardı, dr takibindeydim dedi.
Kanamayla birlikte suyu da sızıntı şeklinde geliyormuş.Yatış vermişler. Duruma göre bir haftaya kadar damardan antibiyotik tedavisi, ultrasonla bebek ve suyun takibi yapılacakmış.
İns tedavi ise yarar. Bi sıkıntı olmadan evine gelir.
Tetanoz sıkıntı ya ağrı acayip yapıyor benim ikinci dozun vakti geldi korkuyorum pazartesi yaptiricam, soğuk kompres yapabilirsin koluna ve boynuna biraz rahatlatır, diğer konuda da ağrısız geçirdiğimiz gün yok artık nerdeyse hele bir de krampli pis bı aciysa öyle kalıyoruz, benim de soldaKızlar selamlar bayadır giremiyordum buraya dün tetanoz aşısı oldum beni mahvetti resmen . Kemiklerim ağrıyor aşırı halsizlik ve geçmeyen baş ağrısı baş ağrısının geçmesini için ne yapabilirim sizce ilaç içmeden . Bu arada bişey daha sormak istiyorum benim bebiş sağ tarafta hareketlerini felan hissediyorum çünkü cumartesi gününden beri sağ tarafım ağrıyor yürürken, uyurken böyle sancı giriyor yaşayan oldu mu endişelenmeye başladımnormalse sıkıntı yapmayacağım doktora da 20 martta randevum var size sormak istedim . 20+ 3 üm bu arada. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Haklı yaa, tamm şimdilik moral olur da, ne olur ne olmaz sonra versen daha iyi olurBen bunu hastanedeki o arkadaşım için örmüştüm. Şimdi eşim ziyarete gidecek. Bunu da göndersem mi dedim, ama eşim, hastanede kadın daha üzülür verme şimdi diyor. Ne dersiniz ?
Saol bacım.Tiroit ile ilgili bir açıklama düştü önüme denemekten zarar gelmez gibi geldi
lady peacock arkadaşına acil şifalar diliyorum, Allah bebeği anasına babasına bağışlasın
Oruç tutanların oruçları kabul olsun bravo kızlar ben 5 öğün yiyorum iftarda en çok acıkan ben oluyorum hiç güvenemiyorum
Benimde bugün perinatolog kontrolüm var lütfi kırlarda , dualarınızı güzel dileklerinizi eksik etmeyin lütfen
Alışverişler başlamış ben daha yeni hamile olduğumu kabul ediyorumbeli lastikli şimdi ve sonrasondada giymek için etek arıyorum ama hep karşıma Instagramdan düşüyor ordanda güvenip alamıyorum etek alamadan doğuma gidicem
Merhabalar canım :) benim bildiğim reflü yatağı olmuyor ya onu ayrı alabiliriz. Reflü yatağı olan beşik var mı onu da bilmiyorumCanım merhaba bu 6in 1 park yatak reflü yatağı olabiliyor mu bilgin var mı bir de bu aşağıdaki görseldeki çok düz değil mi az eğimli olsa mükemmel olurdu bunları düşününce de kararsız kaldımEki Görüntüle 3557708
Hayır olmuyor ben şuan bebeğime bu yatağı kullanıyorum. O küçük beşiği ilk 3 ay salonda yatarken vs çok kullandım az az da sallanıyor. İçine ince bir battaniye koyuyordum sert gelmesin diye. Alt açma kısmını hiç kullanmadım diye bilirim sürekli yatağa git alt aç zor geldi banaCanım merhaba bu 6in 1 park yatak reflü yatağı olabiliyor mu bilgin var mı bir de bu aşağıdaki görseldeki çok düz değil mi az eğimli olsa mükemmel olurdu bunları düşününce de kararsız kaldımEki Görüntüle 3557708
Üstüne basınca yazinin çıkıyor olması lazımdı neyse bir şekilde bulduysan sorun yokLink göremedim ama markasi yaziyor ya ordan bakicam simdi
Hangisine canım hangisini beğendinAy buna bayıldım
Allah yardımcısı olsun inşallah ladyim. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla alsın o bebisini kucağına inşallah bir an önce sağ saglim güzelce evine dönsün inşallahBacılarım, okuyan varsa dua edin..
Oruç tutan arkadaşlar var evet aramızda. Ben tutmuyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim.Selamlar kızlar nasılsınız? Bi süredir yoktum buralarda, yarın detaylı ultrasonumuz var öncesinde bir selam vereyim dedimm. Bir de belki bahsi geçmiştir ama merak ettim oruç tutan var mı aramızda
Bence gönderme ladyim. Olur da Allah korusun bir şey olacak olursa elinde bununla kalmasın çok daha fazla üzülür baktıkça. İnşallah olmaz tabi inşallah sağlıkla gelir minik o zaman verirsin sevinir. O günlerin geldiğini de görürüz inşallahBen bunu hastanedeki o arkadaşım için örmüştüm. Şimdi eşim ziyarete gidecek. Bunu da göndersem mi dedim, ama eşim, hastanede kadın daha üzülür verme şimdi diyor. Ne dersiniz ?
Bebiş sağlıklı olsun da ağrılara razıyım . Ayda 1 kontrole gittiğimiz için ultrasonla bebişi görmeden içim rahat etmiyorTetanoz sıkıntı ya ağrı acayip yapıyor benim ikinci dozun vakti geldi korkuyorum pazartesi yaptiricam, soğuk kompres yapabilirsin koluna ve boynuna biraz rahatlatır, diğer konuda da ağrısız geçirdiğimiz gün yok artık nerdeyse hele bir de krampli pis bı aciysa öyle kalıyoruz, benim de solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?