Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Zaten 18.haftaya kadar bebeğin cinsiyet organı tam gelişmiş olmuyor en belirgin net 18.haftada önceki haftalarda tahmin yapıyor aslında doktorlar.
Ama şöyle bir durum var bebek erkek ise bazen penis ergen oluşmuş olabiliyor onda da cinsiyet erken belli oluyor oğlumda 11.haftada öğrenmiştik erkek diye.
Bu gebeliğimde de 12.haftada kıza benziyor demişti 14.haftda erkek organı gelişmiş felan diye gösterdi yani erkek çıktı 15-16 haftadan önce söylenenler biraz tahmin oluyor genelde

Ay hadi inşallah dua ediyorum sana kuzucumm. Seninki yukarı çıksın da inşallah hepimize umut ol ben bu hafta aşırı gezdim yukarı çıkmamıştır kesin ama detaylıya daha 3 hafta var benim. ayaklarımı duvara dikip yatcam sürekli dkdkdkd yer çekimi denen bi şey var belki işe yarar hahahaha

O zaman bizim cinsiyet kesin

Ayyy inşallah kuzucum inşallah çıkmıştir valla. İnşallah hepimizinki de yukarıya çıkar da rahat bir nefes alırız artık ay diyorum ya ben valla hep ayakta aktif haldeyim bu şartlarda yukarıya çıkmışsa bravo ona dicem valla yatabiliyorsan yat kuzum hiç durma dinlen ki.o.da çıksın

Avokadoyu bende severim ikiye bölüp oyuk kalan kısma bol limon döküp kaşıklıyorum

Dualarım seninle, tüm anne adaylarıyla

Kızlar ben 3 gün önce gittim doktoruma haftaya gel kalbine filan bakalım dedi bu detaylıda yapılacak işlem değil mi acaba 19. Haftada olacağım o tarihte acaba detaylı mı bakacak? Birde çikolata işe yarıyor mu bizimki cenin pozisyonundan çıkmadı bir türlü büzülüp durdu doktor zar zor boyuna filan baktı ne elini gösterdi düzgün ne bacagını ne yiyeyim giderken kaç dkda etki eder?

kızlar devamlı sistemde bu çıkıyor ben üsküdar ve ümraniyeye bakıyorum ama randevu yok
Perinatoloji için normal kadın doğum sistemde açınca bulabilmiştim ben. Sürekli bakıyordum. Bir de alarm kurabilirsiniz e nabızdan. Randevu açılınca size bildirim geliyor

Bende aynı böyleyim

Ya ben nçbetli çalıştığım için. Hafta içleri genelde evdeyim gündüz. Nöbete de az gidiyorum o zamanlar hep dinlenme modundayım. Ama işe bi gidiyorum 16 saat bazen 24 saat full ayaktayım nasıl dengelenir bilmiyorum valla dua edeceğiz başka yolu yok

Ben sade türk kahvesi ve çikolata yedim doktor tavsiye etmişti önceki kontrolde hareket etmiyor küsmüş rüşvet ver falan dedi, detaylida yedim içtim yarım saat sonra girdim baya hareket ediyordu, elini de ağzına sokmuş emiyordu yumruk halinde hoşuna gitmiş

Canım 8 haftada kalp atışını duydum cinsiyet kız benim tahminim erkekti Y YagmurrTanem

Oyy yerim ya öyle yapayım o zaman bende kahveyide hiç sevmem allah affetsin ama katlancz

Ayyy maşallah

Oyy yerim ya öyle yapayım o zaman bende kahveyide hiç sevmem allah affetsin ama katlancz
Gebelik süreçlerinde ben de tiksiniyorum ikisi de öyle oldu normalde sevsem de canım çekmiyor ama şimdi doktordan aldım taktiği hareketleri hissederim diye dinlenirken bı kahve çikolata yapıyorum gün içinde minik kaçamak

Ben yumurta yedim gittim kahvaltıdan sonra belli ki hanım kız bu durumdan hoşlanmadı çıkınca aklıma geldi birde evden çıkmadan wcye gittim doktor diyor çişin var mesanem bebekten büyük göründü 30 dk yahu su içmedim bişi yapmadım nereden geldi yani oda tüm aksilikler buldu yani şansıma bir yap gel dedi sonra vazgecti mikrop filan kaparm hastane wcsi sonucta benide biliyor o sebeple herlde perşembe her şeyi garantilemem gerek

Çikolata sade kahve fikri bana yaradı inşallah sana da yarar, suda içme o sabah, ay gerçi bende içmiyorum evde yapıp gidiyorum ama hastanede de catlayack kadar şişmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…