Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Amin canım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Aminnn benim de detaylı haftaya inşallah . Şu ağrılarıma bakalım perinatoloji doktoru ne diyecek. İnşallah bizler de iyi sonuçlar alırız.

Aminnn benim de detaylı haftaya inşallah . Şu ağrılarıma bakalım perinatoloji doktoru ne diyecek. İnşallah bizler de iyi sonuçlar alırız.
Benim de 2 hafta sonra falan inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah iyi geçer

Dularım seninle canım benim güzel haberlerle geleceksin eminim
Evet hayırlı güzel bir ayın başlangıcı bu gece sahura kalkacağız tutan arkadaşlarımda varsa Rabbim kolaylık versin inşallah bol dualar edelim bebişlerimiz için

Şey bu ben değilmi ya djdjdjd sürekli giriyorum bende okuyorum takipteyim olaylarq aşinayım ama dediğin gibi kim kimin olayıydı hiç bilmiyorum fikrim olanlara yazıyorum merak ettiklerimide sordum sağolsunlar illa ki bi yorumda bulunan oldu . Zaten merak ettiklerim benden önce konuşulmuş bile oluyor okudkça aaa evet böyşeymiş diyebiliyorum

Ay kader ortağım .Kuzucum tam 2 haftadır bende gidiyorum detaylıya kızım kendini inatla göstermiyor pozisyonda değiştrmiyor bi kaç güne yine gel tekrar bakalım diyor doktor gidiyorum yine aynı en son 3 çıkolata yiyp girdim aa yeter artık olmuştuk inan hiç etki etmedi dedim yürüyüş etkiler mi yok o kendi istemesi lazım . Dediği gibi biraz zaman alabiliyor bizede sırtını döndüğü için yüz ölçümlerini hiç yapamadık mutlaka görmeliyim diyor doktor ama benim nazlı kızım ne zaman isterse heralde

Canım benim plesanta yukarı çıkmış detaylıda söyledi seninde öyledir büyük ihtimalle

Kimse zorla cevap vermiyor sadece soru sormak için yazıp kimseyle başka iki kelam etmezseniz insanlar da sizin sorularınızı dikkate almayabilir.

Ben birine yardım etmek amacıyla buraya üye olmadım açıkçası. Konu açılmışken siz kaç kişiye yardımcı oldunuz şu zamana kadar merak ettim ?

Bizim bütün kontrollerde kızım ya olmaması gereken bir köşeye gitmiş ya da dizleriyle evet dizleriyle yüzünü kapatmış oluyor dediklerini uygulayacağım canım umarım bu sefer ufaklık güzel pozlar verir bize Pazartesi detaylımız var önce sağlıklı olsunlar bütün bebişlerimiz.

Bizde çok işe yaradı benim de öyle totosu dönük yatıyordu önceki kontrolde de anlattım ya araya sıkıştirmis kendini sırtını dönmüş yatıyor dedi onbeş dk dürttü yok kıpırdamadı üzüldüm doktor da çikolata sade türk kahvesi falan dedi işte bu sefer yapıp gittim, sırttan ölçüm yaparken önünü döndü ön bakarken ayak döndü öyle parça parça hızlı tamamladı, yumruğunu emerken de foto yakalamış koymuş e nabiza görüntülere, çok iyi geldi bana inşallah sana da yarar

Hayati organlarını göstersin de bazı arkadaşlar daha sonra tekrar çağrılmış doktorum da geçen kontrolde umarım detaylıda böyle yapmaz dedi. Sıkıntı şu ben ilçedeyim 1.5 saat yol gideceğiz detaylı için. Bi de işten izin almam da zor umarım tekrarlamadan tek seferde hallederiz

İnşallah tekte halledersin ya, uzakmış senin hic olmazsa rica edersin biraz yürüyüş falan yapıp tekrar baksın diye anlays gösterir yani, zor çünkü o kadar yol faln sıkıntı

Avokadoyu bende severim ikiye bölüp oyuk kalan kısma bol limon döküp kaşıklıyorum
Ay ne güzel ya inşallah bende severim
Dualarım seninle, tüm anne adaylarıyla
Sağol canım benim. İnşallah güzel haberlerle geliriz
Valla neden 19. Haftada istedi bilmiyorum onu kuzum da çikolata gerçekten işe yariyor onu biliyorum. Hareketleniyorlar. Ben yarım saat önce falan yiyiyorum yetiyor o süre sanırım
Allah kolaylık versin kuzum benim inşallah bir an önce seninki de çıkmış olur da rahat edersin
Kizlar güzel haberlerle geldim çok şükür herşey yolunda plesentam yukarı çıkmış
Maşallah canım çok çok sevindim ne güzel haberlerle geldin darısı başımıza
Lavaboda peçeteye sildiğimde açık pembe renk lekelenme gördüm apar topar geldik doktora şükür bebekle alakalı değil dedi idrardan dedi bol su iç ve dinlen dedi ilk defa yaşıyorum bunu çok korktum
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et inşallah bir daha tekrarlamaz.
Çok şükür ayrıntılı ultrasonum çok güzel geçti
Çok sevindim canım benim hadi bakalım sıra sabah bende
Çok sevindim canım gözün aydın hadi bakalım darısı başımıza biz de güzel haberlerle geliriz inşallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim bol bol dua ediyorum herkese hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
Canım benim plesanta yukarı çıkmış detaylıda söyledi seninde öyledir büyük ihtimalle
Ay inşallah canım benim inşallah ya sabah öğreneceğim nasipse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…