Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Yaa merakla bekliyordum mesajını çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Gözün aydın sağlık haberleriniz için

Kızceler selamlar, dualarınıza talibim. Yarın tez savunmam var haziranda da uzmanlık sınavım. Bebis bu ara benimle epey ders çalışıyor ve stresli inşallah cumartesi de kontrole gideceğiz görmeye. Stresliyim bebis de hissediyordur eminim dua edin yarın çok güzel çok kolay geçsin ♡

Canim bence bir ay boyunca bosuna endiselenme eger down sendromu gibi birsey olsaydi mutlaka diger belirtilerde olurdu belki bebis tonbiktir annesi yada yanlış ölculmustur olabilir yani hic kafana takma bir ay sonra gidince görürsün bir sikinti yoktur

Normal ultrasonda boy kilo su bakıp geçiyorlar ya bunda tüm organlar uzuvlara, belirli ana damarlara, kordon damarlarına herşeye bakıyorlar, ben hareket etsin diye çikolatayı yedim kahveyi içtim gittim bu sefer de kalbini ölçerken Toto döndü böbrek ölçerken kalbini döndü fır fır öyle herşeyi olcuyorlar ayak tabanına kadar bakıyorlar elini yerken de foto yakalmis elden vermediler ama radyolojik görüntülere koymuşlar var orada bölge bölge ultrason görüntüleri, sonra cam sakuraya gidecekler için de yazmış olayım
Kız ayrıntı versene ağzı burnu nasıldı nelere bakıldı ben hiç yaptırmadım çok merak ediyorum normal ultrasonla ne farkı var :)

Gözün aydın canım
Teşekkür ederim bu arada bizi de bilgilendirdiğin için
İyiki almışız randevuyu sayende yoksa ben hala bekleyecektim
Hadi bakalım 10 marta bende gidip gelsem çok mutlu olacağım

Ben 20.deyim ama kurtulamadım umarım kurtulurum hep uykum var ❤

Çok sevindimmm hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş

Allah yardımcın olsun canım rabbi yessir duasını oku bana çok yardımcı olurdu imtihanlardan önce

Merhaba hanımlar

Bende bugün detaylıya girdim 21+5 im. Çok şükür her şey yolunda hiçbir problem yok doktor da çok tatlıydı ben bakarken soru sorabilirsin dedi ama zaten kabak kemiğinden el parmağına kadar her şeyi ölçerken söyledi bir soru sormaya gerek kalmadı. Plasenta yan duvarda diye not düşülmüş rapor Birtane bana bir tane doktoruma verdi hemen doktoruma da gittim o da çok şükür herhangi bir sorun yok dedi. 500 gr almışım 3 haftada böyle devam et dedi:) bebeğin ağzı burnu kalbi, midesi, beyni her şeyini gösteriyorlar 15 dk falan sürdü bu arada 40 dk sürmedi. Bebek 440 gr olmuş gayet iyi dedi. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gideceğim inşallah onda da bir sorun çıkmazsa rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin. Darısı tüm detaylıya girecek arkadaşlara

Gözün aydın, pozisyon uygunsa kısa sürüyormuş bende dedim kısa sürdü diye de pozisyonu çok uygun ugrastirmadi dedi

Kuzucum evet lökosit de bakteri de yüksek çıkmış. Aslında idrar kültürü yapılmadı mı ona göre bi antibiyotik verirlerdi hangi bakteri olduğunu bilselerdi. O zaman daha garanti oluyor. Bir de sana tavsiyem bol su iç. İç çamaşırlarını yüksek sıcaklıkta yıka ve sonra mutlaka ütüle. Bi de nioli yağı damlat. Mantar da çıkmış çünkü. Umarım en kısa sürede atlatırsın

Gözün aydın, pozisyon uygunsa kısa sürüyormuş bende dedim kısa sürdü diye de pozisyonu çok uygun ugrastirmadi dedi
Evet sanırım ondan heralde çünkü hiç zorlanmadı tak tak her şeyini gördü çocuğumun:) aman bir şey çıkmasında isterse 10 dk sürsün şükürler olsun rabbime seninde gözün aydın olsun bu arada canım çok şükür

Ben de taa lik başlarda yaşamıştım idrar yolu enfeksiyonu, ikinci ayda falan Cefaks diye 5 günlük bir antibiyotik kullanmıştım. Bazı antibiyotiklerin zararı yokmuş hamilelikte.

Yukarıda Umutvari de yazmış, idrar kültürü testindeki sonuca göre yazmıştı bana da antibiyotiği. Bakteri türü tespitiymiş demek, ben antibiyotik etken maddeleri sanmıştım, çünkü antibiyotiklerin içinde yazan içeriklerle aynıydı.

18. haftada hissetmek çok iyiymiş, hep sağlıkla ilerler inşallah süreciniz. Sırt üstü uzanma konusunda, doktor bana sırtüstü uzanma artık dedi, 4-5 hafta önce. Hatta ara sıra uzansam olur mu dedim, boynum tutuluyor çünkü bazen öyle iyi geliyordu, koltukta kaykılabilirsin en fazla diye gösterdi. Sebebi bebeği besleyen şeylerle ilgili gibi bir şey dedi ama tam anlamadım. Belki benim bebeğin konumu ile ilgilidir bilmiyorum, Yine de kısa süreli sırtüstü uzanmakta bence de sorun olmayabilir ama sizlere uyarı yapılmadı mı sırt üstü uzanma konusunda?

Ben 24. Haftaya kadar falan sırt üstü uzandım yani doktorum 22 den sonra uzanmamaya çalış demişti size bayağı erken söylemiş sanırım. Şuan bu haftalarda uzanmak mümkün değil zaten sırt üstü yatıldığı an bele öyle bir sancı acı giriyorki bağırasım geliyor direk belime sancı yapıyor ama o haftaların cidden tadını çıkarın en güzel zamanlarımmış

Benim doktorum da uyarmadı yatış pozisyonlarıyla ilgili ama zaten sırt üstü yatamıyorum, nefes almakta zorlanıyorum. Bu arada şimdiye kadar 8 kilo almışım her kontrolde uyarıldım, dün hemşireler de yavaşla biraz falan dedi tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…