- 12 Ocak 2014
- 3.786
- 1.900
- 448
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.041
Yaa merakla bekliyordum mesajınıCam sakuraci arkadaslarim bı kere daha sizin için netlestirdim detaylı yazmıyor ama bakıyorlar, tekrar sordum bakıyor musun kesin diye, doktor "bakiyorz yoğunluktan öyle yazıyor ama dün akşama kadar detaylı baktım çok yorucu bugün daha az şükür" falan dedi, yani detayli bakilmamaktir yazıyor ama bakıyorlar problem yok yirmi dk sürdü pozisyonu güzel dedi hareketliydi ugrasmadik yani
Canim bence bir ay boyunca bosuna endiselenme eger down sendromu gibi birsey olsaydi mutlaka diger belirtilerde olurdu belki bebis tonbiktir annesi yada yanlış ölculmustur olabilir yani hic kafana takma bir ay sonra gidince görürsün bir sikinti yokturGünaydın hanımlar.dun 20+2 de detaylı randevumuz vardi perinatoloji de gittik çok şükür bi sıkıntı yoktu. Ense kalınlığı 6 nin üstü sikintiliymiş bizimki 5.9 ölçüldü o bizi biraz üzdü daha önce benzer birşeyle karsilasaniniz oldumu.ikinci,üçüncü gebelikleri olan annişlerim yardımcı olursanız sevinirim..
Canım dedi ki ben anormal bişey görmedim.kalbi beyni diğer tüm organlari, uzuvlari, kan akımı herşey normal sadece sınır 6 ve üstü bebeginki 5.9 . Sen bir ay sonra kontrole gel tekrar bakalım dedi.oyle yani
Kız ayrıntı versene ağzı burnu nasıldı nelere bakıldı ben hiç yaptırmadım çok merak ediyorum normal ultrasonla ne farkı var :)Kesin de kız dedi artık yavaştan baslayacagim alışverişlere
Kız ayrıntı versene ağzı burnu nasıldı nelere bakıldı ben hiç yaptırmadım çok merak ediyorum normal ultrasonla ne farkı var :)
Gözün aydın canımCam sakuraci arkadaslarim bı kere daha sizin için netlestirdim detaylı yazmıyor ama bakıyorlar, tekrar sordum bakıyor musun kesin diye, doktor "bakiyorz yoğunluktan öyle yazıyor ama dün akşama kadar detaylı baktım çok yorucu bugün daha az şükür" falan dedi, yani detayli bakilmamaktir yazıyor ama bakıyorlar problem yok yirmi dk sürdü pozisyonu güzel dedi hareketliydi ugrasmadik yani
Ben 20.deyim ama kurtulamadım umarım kurtulurum hep uykum var ❤Ay ben 5-15 haftalar arası öyle uyumuştum ki sadece işe gitmek için kalkıyor işte de uyumamak için kendimi zor tutuyordum. Akşam 5ten sabah 6lara kadar uyuyordum. Herhalde yetti de arttı. 19. haftamdayım artık öyle uyku problemim yok. Siz kaç haftalıksınız? Bana doktorum 14ten sonra rahatlarsın demişti öyle oldu
Çok sevindimmm hayırlı olsunCam sakuraci arkadaslarim bı kere daha sizin için netlestirdim detaylı yazmıyor ama bakıyorlar, tekrar sordum bakıyor musun kesin diye, doktor "bakiyorz yoğunluktan öyle yazıyor ama dün akşama kadar detaylı baktım çok yorucu bugün daha az şükür" falan dedi, yani detayli bakilmamaktir yazıyor ama bakıyorlar problem yok yirmi dk sürdü pozisyonu güzel dedi hareketliydi ugrasmadik yani
Allah yardımcın olsun canım rabbi yessir duasını oku bana çok yardımcı olurdu imtihanlardan önceKızceler selamlar, dualarınıza talibim. Yarın tez savunmam var haziranda da uzmanlık sınavım. Bebis bu ara benimle epey ders çalışıyor ve stresliinşallah cumartesi de kontrole gideceğiz görmeye. Stresliyim bebis de hissediyordur eminim dua edin yarın çok güzel çok kolay geçsin ♡
Gözün aydın, pozisyon uygunsa kısa sürüyormuş bende dedim kısa sürdü diye de pozisyonu çok uygun ugrastirmadi dediMerhaba hanımlar
Bende bugün detaylıya girdim 21+5 im. Çok şükür her şey yolunda hiçbir problem yok doktor da çok tatlıydı ben bakarken soru sorabilirsin dedi ama zaten kabak kemiğinden el parmağına kadar her şeyi ölçerken söyledi bir soru sormaya gerek kalmadı. Plasenta yan duvarda diye not düşülmüş rapor Birtane bana bir tane doktoruma verdi hemen doktoruma da gittim o da çok şükür herhangi bir sorun yok dedi. 500 gr almışım 3 haftada böyle devam et dedi:) bebeğin ağzı burnu kalbi, midesi, beyni her şeyini gösteriyorlar 15 dk falan sürdü bu arada 40 dk sürmedi. Bebek 440 gr olmuş gayet iyi dedi. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gideceğim inşallah onda da bir sorun çıkmazsa rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin. Darısı tüm detaylıya girecek arkadaşlara
Kuzucum evet lökosit de bakteri de yüksek çıkmış. Aslında idrar kültürü yapılmadı mı ona göre bi antibiyotik verirlerdi hangi bakteri olduğunu bilselerdi. O zaman daha garanti oluyor. Bir de sana tavsiyem bol su iç. İç çamaşırlarını yüksek sıcaklıkta yıka ve sonra mutlaka ütüle. Bi de nioli yağı damlat. Mantar da çıkmış çünkü. Umarım en kısa sürede atlatırsınİdrar yolu enfeksiyonu da neymiş arkadaş geçmek bilmiyor artık wincef diye antibiyotik başlıyorum 5 gün kullanmalı. Tek kullanımlık saşe kullanmıştım 1 ay önce geçmedi demek onunla. Umarım bebişe zararı yoktur of her gün bir yeni evham yemin ederim.
Evet sanırım ondan heralde çünkü hiç zorlanmadı tak tak her şeyini gördü çocuğumun:) aman bir şey çıkmasında isterse 10 dk sürsün şükürler olsun rabbimeGözün aydın, pozisyon uygunsa kısa sürüyormuş bende dedim kısa sürdü diye de pozisyonu çok uygun ugrastirmadi dedi
Ben de taa lik başlarda yaşamıştım idrar yolu enfeksiyonu, ikinci ayda falan Cefaks diye 5 günlük bir antibiyotik kullanmıştım. Bazı antibiyotiklerin zararı yokmuş hamilelikte.İdrar yolu enfeksiyonu da neymiş arkadaş geçmek bilmiyor artık wincef diye antibiyotik başlıyorum 5 gün kullanmalı. Tek kullanımlık saşe kullanmıştım 1 ay önce geçmedi demek onunla. Umarım bebişe zararı yoktur of her gün bir yeni evham yemin ederim.
18. haftada hissetmek çok iyiymiş, hep sağlıkla ilerler inşallah süreciniz. Sırt üstü uzanma konusunda, doktor bana sırtüstü uzanma artık dedi, 4-5 hafta önce. Hatta ara sıra uzansam olur mu dedim, boynum tutuluyor çünkü bazen öyle iyi geliyordu, koltukta kaykılabilirsin en fazla diye gösterdi. Sebebi bebeği besleyen şeylerle ilgili gibi bir şey dedi ama tam anlamadım. Belki benim bebeğin konumu ile ilgilidir bilmiyorum, Yine de kısa süreli sırtüstü uzanmakta bence de sorun olmayabilir ama sizlere uyarı yapılmadı mı sırt üstü uzanma konusunda?Ben 18. de yavaş hareket hissettim. Yani halk dilinde seğerme gibi düşünün. Yani ruh halinize de bağlı ben 2 gün mutsuzsam hareket etmiyor Yani yemek yedikten sonra ve cıkolata yedikten sonra sırt üstü uzanın o zaman bekleyin
Ben 24. Haftaya kadar falan sırt üstü uzandım yani doktorum 22 den sonra uzanmamaya çalış demişti size bayağı erken söylemiş sanırım. Şuan bu haftalarda uzanmak mümkün değil zaten sırt üstü yatıldığı an bele öyle bir sancı acı giriyorki bağırasım geliyor direk belime sancı yapıyor18. haftada hissetmek çok iyiymiş, hep sağlıkla ilerler inşallah süreciniz. Sırt üstü uzanma konusunda, doktor bana sırtüstü uzanma artık dedi, 4-5 hafta önce. Hatta ara sıra uzansam olur mu dedim, boynum tutuluyor çünkü bazen öyle iyi geliyordu, koltukta kaykılabilirsin en fazla diye gösterdi. Sebebi bebeği besleyen şeylerle ilgili gibi bir şey dedi ama tam anlamadım. Belki benim bebeğin konumu ile ilgilidir bilmiyorum, Yine de kısa süreli sırtüstü uzanmakta bence de sorun olmayabilir ama sizlere uyarı yapılmadı mı sırt üstü uzanma konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?