Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Sizin cinsiyet partisi yapacağınızı bildikleri halde bu şekilde yapmaları çok ayıp olmuş

Bana kalsa yapmcm daha doğrusu yapıcm ama kimseyi çağırmcm bakalım eşimn inadını kırabilirsem soğudum resmen
İnsanların hevesini neden kursaklarında bırakırlar anlamıyorum. Sizin kararınız Sizin bebeginiz hic tepki vermediniz mi söyleyenlere karşı :) onu merak ettim

İnsanların hevesini neden kursaklarında bırakırlar anlamıyorum. Sizin kararınız Sizin bebeginiz hic tepki vermediniz mi söyleyenlere karşı :) onu merak ettim
Eşimle konuştum daha bişi demedim ona eşimde napsın heves ediyo filan dedi sanki kendi çocugu şimdi iptal edersem soracak illaki sağır sultana bile duyurmuşsunuz gerek yok dicem o zaman

Ayyy ben şokk insanlar hıçkırık hissetmeye başlamış ben hiiiiiiiiçç bir şeycik hissetmiyorum hala hafta 19 gebelik ilk herhalde ben doğunca falan duyarım anca hıçkırıklarını

Canim İnşallah geçici birseydir seninkide çünkü aylarca bunu cekmek gerçekten cok zor bol su ic sürekli tuzlu suyla gargaya ilik suyla burun temizligi yürüyüş dut kurusu kaynat suyunu ic oda hem enfeksiyona çünkü bueun tikaninca mukus cok artiyor agizdan hava aljndigi icim hem de kansizliga cok iyi geliyor tekrardan gecmis olsun tum kalbimle acil şifalar diliyorum

Ben de bu ara gideceğim sağlık ocağına aşı için. Önceki gebeliğimde tek doz olmuştum.

Bende sabah oldum aşı bir ay sonra gel 2.doz icin dedi ama şeker yüklemesinden bahsedilmedi:) şekerim sınırda ama pek bilgim yok

Bende sabah oldum aşı bir ay sonra gel 2.doz icin dedi ama şeker yüklemesinden bahsedilmedi:) şekerim sınırda ama pek bilgim yok
Benimki bilgi amaçlı söyledi herhalde. Ben hastanede yapılacak sanmıştım aa siz mi yapacaksınız dedim bazı doktorlar bize yönlendiriyor kaç mg olacak genelde 75 oluyor ona bi danış yönlendirirse gel burda yapalım dedi

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir benim gibi mide bulantısı geçmeyen var mı aranızda prilamı bırakayım dedim iki gün içmedim dünden beri beş kere çıkardım moralim iyice bozuldu geçmeyecek heralde bu illet yemek borumda yanıyor tahriş oldu galiba ne iyi gelir buna

Günaydın aaa ben de sabah tetanoz aşısı vuruldum 20+3'teyim. Şeker testini de mi asm yapıyormuş ıyy ebeden kurtulamıyorum

Amin inşallah
Hadi bakalım güzel haberler gel o zaman canım

Aynısı ya çok güzel anlatmışsın

Ayyy Allah sabır versin size

Benim de hala ara ara var bulantılarım özellikle geceleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…