Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Ben bugün öğleden sonra bi uyuyakalmışım rüyamda çişim var koşturuyorum, sancısına uyandım resmen zor attım kendimi lavaboya

Kaç haftalıksınız siz

Ben bugün öğleden sonra bi uyuyakalmışım rüyamda çişim var koşturuyorum, sancısına uyandım resmen zor attım kendimi lavaboya
Ay bende öğle vakti bir şey yok maşallah uyuyor uyanıyorum çişimde gelmiyor 1 lt su içmiş oluyorum o saate kadar ona rağmen birde ama gece oluyor olan

Neyse benim filmin devamı 2. Ye inşallah etrafimdakilere de soramiyorum çok garip sorular soruyomusum gibi tepki veriyorlar uzayliyim gibi hâlbuki ilk çocuğum tam uyuyacakken bu çiş birden nasıl bastiriyo yatağa yatalı yarım saat oldu 2. Kez gidiyorum wcye

Bende şükür hiç kacirmadim da belli olmaz bu iş hapşırık öksürük abi harekette iyi sıkmak lazım kasları
Şimdiden sıka sıka zaten bu gidişle açılmayacak doğumda gerçi böyle devam ederse 38. Haftada doktorumla ameliyathanede buluşurum bence kaçırcakmış gibi oluyorum resmen belki çıkacak olan 1 damla insanı tedirgin ediyor yinede sinir bozucu

Oyy maşallah ya 17-18de hareket hissediyor muydunuz belirli belirsiz bişeyler hissediyorum arada ama doktor en net 20den sonra dedi
Ben en net hareleti 20de aldım öncesinde sürtünme gibi hafif sanki yaprak kimildamasi gibi güçsüz hisler vardı sürtünme hissi yoğundu muhtemelen hareket ederken hissettiğim birseydi, ama en net vuruşlar yirminci haftadaydi üç beş anca hissettim bu hafta daha yoğun özellikle iki gündür daha sık ve güçlü, günden güne fark ediyor

Bende arada dalgalanma gibi hissediyorum, o haftalara gelmek için sabırsızlanıyorum

Hiç hıçkırık hissetmedim belki hissettim ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum çünkü
Şimdi anlamasan da ilerleyen haftada öyle net hissettirecek ki anlayacaksın ne olduğunu, aynı noktaya sabit aralıksız bı süre pıt pıt vurur gibi acayip sinir bozucu oluyor uyku arasında falan kalk bekle geçsin diye

Kızlar bu arada ben biraz sinirlendim bugün bana bir fikir verin bizim fetalden cinsiyet 1 ay oldu belirleneli sadece annem kv bide görümceler biliyodu biz cinsiyet partisi yapmaya karar verdik arkadaşlarımızın ısrarı ile normalde bugün olacaktı kar vs durumundan iptal ettik böyle olunca biz cinsiyeti söylememe kararı aldık herkes aynı anda öğrensin diye ama bir değil iki değil görümcem herkese yaymış söylemeceğimizi bildiği halde c.tesi düğünde herkes aa kız geliyormuş filan dedi bugunde dıdısının dıdısı bir kişi instadan mesaj atmış işte kızın olcakmış hayırlı olsun filan gerçekten sinirlendim eşim aman nolck filan geçiştirdi ama ben parti işinden soğudum süsler vs hazırdı evde yapıcm video çekeriz kimseyide çağırmcm dedm eşimde olmaz öyle diğer insanlara dedik diyor ama gerçekten içimden gelmiyor amaç ne yani siz olsanız napardınız?

Rol çalmak.. bunun adı bu, ne anlamı kaldı ki herkes biliyor zaten yalandan davet edip yalandan sasirin mı diyeceksiniz, bende sinir oluyorum bu durumlara tamamen rol çalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…