- 9 Mart 2021
- 409
- 333
- 53
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.921
Ben bugün öğleden sonra bi uyuyakalmışım rüyamda çişim var koşturuyorum, sancısına uyandım resmen zor attım kendimi lavaboyaUykusuz her geceeğğğiyi geceler kızlar bu çiş hissi nasıl geçecek yahu bir gün oluyor bir gün olmuyor bebeğin pozisyondan mı kaynaklanıyor acaba enfeksiyon olsa yanma yapacak test temiz ben mağdur wcden çıkıyorum idrar yolunda kalmış gibi oluyor bezdim valla
Bende1 ay sonra bez takarım artık bu gidişle
Kaç haftalıksınız sizHıçkırık hissediyor musunuz, hafif hafif ritmik sanki sabit bı noktadan pit pıt pıt vurur gibi bı his, ilerde daha fazla hissedilir de şimdilik hafif hissetmeye başladım ben, yatarken falan pozisyonu yakalayinca çok net hissettiriyor iki kere yakaladım ben
22yarin, yani salıKaç haftalıksınız siz
Ay bende öğle vakti bir şey yok maşallah uyuyor uyanıyorum çişimde gelmiyor 1 lt su içmiş oluyorum o saate kadar ona rağmen birde ama gece oluyor olanBen bugün öğleden sonra bi uyuyakalmışım rüyamda çişim var koşturuyorum, sancısına uyandım resmen zor attım kendimi lavaboya
Oyy maşallah ya 17-18de hareket hissediyor muydunuz belirli belirsiz bişeyler hissediyorum arada ama doktor en net 20den sonra dedi22yarin
Neyse benim filmin devamı 2. Ye inşallahBizim bebe on civarında uyuyor bizde eşimle film falan izleriz ya da sudoku falan oynuyorz yatış genelde bu saatler, bı de benim çiş mesaisi başlıyor tam yatıyorum sıkıştırıyor bikac tur atıyorum anca uykuya sıra geliyor yatınca da ya eşimin çenesi düşer ya benim, bide bebiş başlıyor kıpırdanmaya onu yakalamaya çalışıyor eşim gel de hemen uyu
Ya tecrübe böyle konularda cidden iyi bir şey ilk gebeligimde sudan çıkmış balık gibiydim de şimdi kafam daha rahat filmin devamını biliyorum
Ben bu aralar çişe uyanıyorum gibi bişey ama böyle ramak kala uyanıyorum uykum derin oluyor sanırımAy bende öğle vakti bir şey yok maşallah uyuyor uyanıyorum çişimde gelmiyor 1 lt su içmiş oluyorum o saate kadar ona rağmen birde ama gece oluyor olan
Şimdiden sıka sıka zaten bu gidişle açılmayacak doğumda gerçi böyle devam ederse 38. Haftada doktorumla ameliyathanede buluşurum benceBendeşükür hiç kacirmadim da belli olmaz bu iş hapşırık öksürük abi harekette iyi sıkmak lazım kasları
Ben en net hareleti 20de aldım öncesinde sürtünme gibi hafif sanki yaprak kimildamasi gibi güçsüz hisler vardı sürtünme hissi yoğundu muhtemelen hareket ederken hissettiğim birseydi, ama en net vuruşlar yirminci haftadaydi üç beş anca hissettim bu hafta daha yoğun özellikle iki gündür daha sık ve güçlü, günden güne fark ediyorOyy maşallah ya 17-18de hareket hissediyor muydunuz belirli belirsiz bişeyler hissediyorum arada ama doktor en net 20den sonra dedi
Hiç hıçkırık hissetmedim belki hissettim ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum çünkü22yarin, yani salı
Ay o yok bende işte hele sağa sola dönerken her dönüşünde uyanıp dönermi insanBen bu aralar çişe uyanıyorum gibi bişey ama böyle ramak kala uyanıyorum uykum derin oluyor sanırım
Bende arada dalgalanma gibi hissediyorum, o haftalara gelmek için sabırsızlanıyorumBen en net hareleti 20de aldım öncesinde sürtünme gibi hafif sanki yaprak kimildamasi gibi güçsüz hisler vardı sürtünme hissi yoğundu muhtemelen hareket ederken hissettiğim birseydi, ama en net vuruşlar yirminci haftadaydi üç beş anca hissettim bu hafta daha yoğun özellikle iki gündür daha sık ve güçlü, günden güne fark ediyor
Şimdi anlamasan da ilerleyen haftada öyle net hissettirecek ki anlayacaksın ne olduğunu, aynı noktaya sabit aralıksız bı süre pıt pıt vurur gibi acayip sinir bozucu oluyor uyku arasında falan kalk bekle geçsin diyeHiç hıçkırık hissetmedim belki hissettim ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum çünkü
Sizin uyku temkinliAy o yok bende işte hele sağa sola dönerken her dönüşünde uyanıp dönermi insan
Ben de kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullancaksın dedi siz neden tedirgin oldunuzBende bugün tekrar aldım ama tedirgin oldum bu sürece kadar da kullandım ayrıca
Razıyım razıyımŞimdi anlamasan da ilerleyen haftada öyle net hissettirecek ki anlayacaksın ne olduğunu, aynı noktaya sabit aralıksız bı süre pıt pıt vurur gibi acayip sinir bozucu oluyor uyku arasında falan kalk bekle geçsin diye
Tesadüf birkaç yorum okudum da o yüzdenBen de kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullancaksın dedi siz neden tedirgin oldunuz
Rol çalmak.. bunun adı bu, ne anlamı kaldı ki herkes biliyor zaten yalandan davet edip yalandan sasirin mı diyeceksiniz, bende sinir oluyorum bu durumlara tamamen rol çalma.Kızlar bu arada ben biraz sinirlendim bugün bana bir fikir verin bizim fetalden cinsiyet 1 ay oldu belirleneli sadece annem kv bide görümceler biliyodu biz cinsiyet partisi yapmaya karar verdik arkadaşlarımızın ısrarı ile normalde bugün olacaktı kar vs durumundan iptal ettik böyle olunca biz cinsiyeti söylememe kararı aldık herkes aynı anda öğrensin diye ama bir değil iki değil görümcem herkese yaymış söylemeceğimizi bildiği halde c.tesi düğünde herkes aa kız geliyormuş filan dedi bugunde dıdısının dıdısı bir kişi instadan mesaj atmış işte kızın olcakmış hayırlı olsun filan gerçekten sinirlendim eşim aman nolck filan geçiştirdi ama ben parti işinden soğudum süsler vs hazırdı evde yapıcm video çekeriz kimseyide çağırmcm dedm eşimde olmaz öyle diğer insanlara dedik diyor ama gerçekten içimden gelmiyor amaç ne yani siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?