Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Ben nerde hata yapıyorum
Randevuyu boyle alınca, riskli gebelik takibi tarzında normal poliklinik muayenesi ve takibi yapılıyor.

Bu randevuyu alıp gitsem misal, detaylı için geldim desem bakmaz
Zaten randevu altında da bak yazmış. İkili ve detaylı bakılmaz diye.

Cam sakura da yok ki perinatoloji randevumda ikiliye gttiğimde yaptıklarını söyledi yapan perinatolog
Şimdi baktım. Cam sakura da antenatal başlığı açılmıyor. Demek orda perinatolojğye gidince detaylı ikili neyse zamanı gelen yapıyorlar. Ama Zeynep kamil de usul böyle. Sehir hastanesine gidiyorum normalde. Oradaki Dr da antenatal a alacaksın detaylı için dedi

Doğrudur herkesin sistmei farklı olabilir bana da doktor şunu yazdı dün

Doktor yönlendirmesi lazım direk gittigimde bakmazlar yani bana özel yolları göründü

Valla ondan almadım kaç gündür kovalıyorum. Oluyormuymuş öyle ya? Demesinler görmedinmi orda yapılmaz yazıyordu yapmıyoruz diye.
İkili de yapılmaz yazıyordu ama kapıdan girdim söylemeden ikili vaktimiz gelmiş dedi, sonra sordum yani alıyoruz dedi, şey yaptım cam skakura detaylı yapıyor mu diye baktım başka forumlarda soru cevap yapılmıştı orada gördüm üyeliğim yok başka forumda ama yazınca çıkıyor baya baktım ben yorumlara flaan öyle aldım son dk randevu şansıma dedim iyi ki almışım

Doğrudur herkesin sistmei farklı olabilir bana da doktor şunu yazdı dünEki Görüntüle 3547521
Aynen öyle. Oradaki sistem bu sekilde demek.

Ama Anadolu yakasında sistem çok katı. Tek hastane var. Ve asla randevu çıkmıyor. Hasta mağduriyeti.

182 yi aradım. 11 marta randevu var Zeynep kamil de ama diyor ki 15gunden fazla old için randevuyu size veremem. Böyle bi garabet !

Ben göremedim
Antenatal bölümünden giriliyor detaylı için.
Bide öyle bakayım

Şansımı deniycem o zaman teşekkür ederim

Başında beklemek lazım randevunun şey yapmak lazım e nabizdan talep oluşturun ama yine de geç gelir akşam onbucuktan sonra ve sabah saatlerinde randevu bırakanlarin randevuları düşüyor onlardan yakalanabilir ben hep öyle buluyorum dun üç tane vardı karda kışta kalkmaya üşendim biraz erken diye

Sizin kararınız tabi ama detaylı ultrason bence hamilelikte çok önemli. Ben hiçbir tarama testini ikili üçlü fetal DNA vs. yaptırmadım ama yaşadığım şehirde perinatoloji bölümü olmadigi halde şehir dışına gidip detaylı ultrasonu yaptıracağım inşallah. İlk hamileligimde kızımda böbrek genişlemesi olduğu detaylı ultrasonda görülmüştü. Gerekseydi doğum sonrası stent takilacakti. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz tabi ama bu gibi önlemler açısından gerekli bir muayene olduğunu düşünüyorum.

Bende kesinlikle olması yönündeyim şükür oda ikna oluyor artık bebegimin kordon boğazına dolanmıs o beni cok tedirgin etti ondan dolayı acıkcası ikna oldu

Bende kesinlikle olması yönündeyim şükür oda ikna oluyor artık bebegimin kordon boğazına dolanmıs o beni cok tedirgin etti ondan dolayı acıkcası ikna oldu
Benim kızım boynuna iki kere tam tur kordon dolanmış şekilde doğdu. Hatta detaylıda çekilmiş öyle bi resmi var . Görüntü insanı endişeye sevk ediyor ama hayati bir durum arzetmiyor.
Ama sen kocana söyleme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…