- 21 Ekim 2024
- 606
- 393
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.661
perinatoloji olacak aratıyorum siz öyle mi bakıyorsunuzNasıl var ? Ben göremedim
Hayır. Ekran resmi ekledim mesaja. Oradaki gibi antenatal bölümü olacak.perinatoloji olacak aratıyorum siz öyle mi bakıyorsunuz
Ben nerde hata yapıyorumBen göremedim
Antenatal bölümünden giriliyor detaylı için.
Cam sakura da yok ki perinatoloji randevumda ikiliye gttiğimde yaptıklarını söyledi yapan perinatologHayır. Ekran resmi ekledim mesaja. Oradaki gibi antenatal bölümü olacak.
Çam sakura da aradan alıyorlar diyor arkadaş. Ama Zeynep kamil le ilgili bilmiyorum
Randevuyu boyle alınca, riskli gebelik takibi tarzında normal poliklinik muayenesi ve takibi yapılıyor.Ben nerde hata yapıyorum
Şimdi baktım. Cam sakura da antenatal başlığı açılmıyor. Demek orda perinatolojğye gidince detaylı ikili neyse zamanı gelen yapıyorlar. Ama Zeynep kamil de usul böyle. Sehir hastanesine gidiyorum normalde. Oradaki Dr da antenatal a alacaksın detaylı için dediCam sakura da yok ki perinatoloji randevumda ikiliye gttiğimde yaptıklarını söyledi yapan perinatolog
Doğrudur herkesin sistmei farklı olabilir bana da doktor şunu yazdı dünŞimdi baktım. Cam sakura da antenatal başlığı açılmıyor. Demek orda perinatolojğye gidince detaylı ikili neyse zamanı gelen yapıyorlar. Ama Zeynep kamil de usul böyle. Sehir hastanesine gidiyorum normalde. Oradaki Dr da antenatal a alacaksın detaylı için dedi
Doktor yönlendirmesi lazım direk gittigimde bakmazlar yani bana özel yolları göründüRandevuyu boyle alınca, riskli gebelik takibi tarzında normal poliklinik muayenesi ve takibi yapılıyor.
Bu randevuyu alıp gitsem misal, detaylı için geldim desem bakmaz
Zaten randevu altında da bak yazmış. İkili ve detaylı bakılmaz diye.
Valla ondan almadım kaç gündür kovalıyorum. Oluyormuymuş öyle ya? Demesinler görmedinmi orda yapılmaz yazıyordu yapmıyoruz diye.Sakin ikili ve detaylı bakilmamaktadir dediği için almadım demeee
İkili de yapılmaz yazıyordu ama kapıdan girdim söylemeden ikili vaktimiz gelmiş dedi, sonra sordum yani alıyoruz dedi, şey yaptım cam skakura detaylı yapıyor mu diye baktım başka forumlarda soru cevap yapılmıştı orada gördüm üyeliğim yok başka forumda ama yazınca çıkıyor baya baktım ben yorumlara flaan öyle aldım son dk randevu şansıma dedim iyi ki almışımValla ondan almadım kaç gündür kovalıyorum. Oluyormuymuş öyle ya? Demesinler görmedinmi orda yapılmaz yazıyordu yapmıyoruz diye.
Aynen öyle. Oradaki sistem bu sekilde demek.Doğrudur herkesin sistmei farklı olabilir bana da doktor şunu yazdı dünEki Görüntüle 3547521
Bide öyle bakayımBen göremedim
Antenatal bölümünden giriliyor detaylı için.
Şansımı deniycem o zamanİkili de yapılmaz yazıyordu ama kapıdan girdim söylemeden ikili vaktimiz gelmiş dedi, sonra sordum yani alıyoruz dedi, şey yaptım cam skakura detaylı yapıyor mu diye baktım başka forumlarda soru cevap yapılmıştı orada gördüm üyeliğim yok başka forumda ama yazınca çıkıyor baya baktım ben yorumlara flaan öyle aldım son dk randevu şansıma dedim iyi ki almışım
Başında beklemek lazım randevununAynen öyle. Oradaki sistem bu sekilde demek.
Ama Anadolu yakasında sistem çok katı. Tek hastane var. Ve asla randevu çıkmıyor. Hasta mağduriyeti.
182 yi aradım. 11 marta randevu var Zeynep kamil de ama diyor ki 15gunden fazla old için randevuyu size veremem. Böyle bi garabet !
Bazen kaliversin diyorum bazen de takıyorum kafaya işte. Herkes hamile bu diye prenses gibi davranmıyor ki maalesef. Hatta önemsemiyor bile bazısı. Eşim bile bazen hamile olduğumu unutmuş gibi davranıyor. Bundan sonra öyle yapacağım ama. Ayaklarım davul gibi şişiyor onu yap bunu yap. Rahat olmak istiyorum biraz da. Bu arada teşekkür ederim gerçekten ilgilendiğin için içten gelerek söylediklerin, dostluğun için.
Ne demek canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki kafa olarak zaten iyi hissetmiyoruz bide senin bebeğin var ben plesantamin assada olduğunu duyduktan sonra yedigimden başka bisey kaldirmadim sende elini karnina koy bol bol dua et inşallah ciakacak yukarıya inanıyorum
Çok şükür bin şükür güzel haberlerle gelmene çok sevindim.İçimden bir ses hep sağlıklı olduğunu düşünüyordu inşallah öyle de doğacak. Bak ne güzel iyi haberler almışsın rahatla artık bundan sonraki zamanı bari güzel geçir canim benim
Sizin kararınız tabi ama detaylı ultrason bence hamilelikte çok önemli. Ben hiçbir tarama testini ikili üçlü fetal DNA vs. yaptırmadım ama yaşadığım şehirde perinatoloji bölümü olmadigi halde şehir dışına gidip detaylı ultrasonu yaptıracağım inşallah. İlk hamileligimde kızımda böbrek genişlemesi olduğu detaylı ultrasonda görülmüştü. Gerekseydi doğum sonrası stent takilacakti. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz tabi ama bu gibi önlemler açısından gerekli bir muayene olduğunu düşünüyorum.Eşim yeni ikna oluyor canım detaylıyı istemiyordu. Yani bilmiyorum ki özele mi gitsem devlete mi bugun devlet hastanesine gittim yine bana denk gelen asistandı. Konusmak dahi istemedi çekiyorum galiba ultrason bugun bakıldığı icin hemen bende 20.haftadaym kac haftaya kadar detaylıya girmem lazım
Bende kesinlikle olması yönündeyim şükür oda ikna oluyor artık bebegimin kordon boğazına dolanmıs o beni cok tedirgin etti ondan dolayı acıkcası ikna olduSizin kararınız tabi ama detaylı ultrason bence hamilelikte çok önemli. Ben hiçbir tarama testini ikili üçlü fetal DNA vs. yaptırmadım ama yaşadığım şehirde perinatoloji bölümü olmadigi halde şehir dışına gidip detaylı ultrasonu yaptıracağım inşallah. İlk hamileligimde kızımda böbrek genişlemesi olduğu detaylı ultrasonda görülmüştü. Gerekseydi doğum sonrası stent takilacakti. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz tabi ama bu gibi önlemler açısından gerekli bir muayene olduğunu düşünüyorum.
Benim kızım boynuna iki kere tam tur kordon dolanmış şekilde doğdu. Hatta detaylıda çekilmiş öyle bi resmi var . Görüntü insanı endişeye sevk ediyor ama hayati bir durum arzetmiyor.Bende kesinlikle olması yönündeyim şükür oda ikna oluyor artık bebegimin kordon boğazına dolanmıs o beni cok tedirgin etti ondan dolayı acıkcası ikna oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?