Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Çam sakurada randevu bende bulamadım zeynep kamil de var ama
Hasekide de açılıyor gün içinde bikac kere kontrol edince yakalaniyor, dün üç randevu vardı cam sakurada bugün için ben kardan fırtınadan korktum üşendim almadım, iki saat boşta durdular alan da olmadı kontrol ettim sürekli haberim olsa derdim size

Eşim yeni ikna oluyor canım detaylıyı istemiyordu. Yani bilmiyorum ki özele mi gitsem devlete mi bugun devlet hastanesine gittim yine bana denk gelen asistandı. Konusmak dahi istemedi çekiyorum galiba ultrason bugun bakıldığı icin hemen bende 20.haftadaym kac haftaya kadar detaylıya girmem lazım

Canım benim bende bu aralar böyleyim maalesef kızım var sabahtan akşama kadar şunu yap bunu yap durumundayım onu da mahrum edemiyorum her konudan ailem uzakta ablamlar var ama onlarda çocuklu ve okula giden çocukları var ve mesafemiz uzak gelemiyorlar kv yaşlı biraz ve memlekette gelse de yardımdan çok iş çıkartır söylenir doğum zamanında nasıl yapacağım bilmiyorum
Aşırı duygusal olmuşum bu aralar en ufak bir şeye ağlıyorum tabi çoğu konum eşimle oluyor bazen anlıyor beni bazen anlamıyor öyle hissediyorum elimden geldiğince uzanıp dinleniyorum ama çoğu saatim evde çalışarak geçiyor ha şimdi bile çamaşır asıp geldim mesajlarınızı okudum teker teker

24e kadar vakit var, ikna etmişken hemen hallet vazgecmeden

Kızlarrrr detaylı ultrason için istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor ayyyy özel de fiyati aşırı pahalı geldi bana zamanımda kalmadı rica ediyorum bi destek olun bilgisi olan varsa ne yapmam lazımmm
Canım çam sakura hastanesinden yapılıyor fakat ben iki haftadır bakıyorum ama bir türlü bulamadım randevu özele de gidemiyorum
Her sabah alarm kurup bakıyorum ama yok yani detaylı usg çekilmiyor diyor sürekli ya

Kız öyle desin alın siz detaylı yapılmiyor demesine bakmayın ikili yapılmıyor diyordu araştırdım başka forumlarda okudum alıyorlar diye, şansıma dedim aldım gittim, girince ikili vakti gelmiş dedi ben soylemeeden, muayene sırasında başka doktorla konuştular detaylı alacağım şimdi dedi, ben de sordum yoktu randevu bakilmamaktadir yazıyor dedim aralara alıyoruz bakıyoruz dedi ayarlıyor aralarında

Öğrenmiş olduk öyle düşünelim:)
Geç olsun güç olmasın derler hadi bakalım yarından itibaren tekrar çalar saat gibi kalkalım da randevuyu alalım ya
Bende ilk sefer bu tuzağa düşmüştum
bizlerde dahil olduk
ahhh keşke bunu çok daha erken öğrenmiş olsaydım alniştim şimdiye randevu neyse nasip değilmiş demekki çok sağol canım
Bir sonraki randevulara bakalım denk gelirim inşallah

Allah yardımcın olsun canım. Benim de gün içinde işlerim asla yetişmiyor, çalışıyorum çocuğu kreşe bırak al, uyut yemek yap ortalığı topla bir yandan çocuğum arkamdan dağıtsın.. asla yetişemiyorum sürekli yorgunum.. ne işe tam yetişiyorum ne eve ne çocuğa. Hamilelik enerjimi düşürdü yoksa bir şekilde hallediyordum. Bulunduğum şehirde çevrem yok ani gelen misafirim yok Allahtan onun rahatlığı var işte bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…