Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Kızlar merhaba belki daha önce konuşulmuştur görmedim . Göbeğimiz için çatlak kremi kaçıncı haftadan sonra kullanılmaya başlanmalı ve araştırıp sorduğunuz memnun kalınan krem vs var mı ona göre alacağım bende

Kızlar günaydın
Malum bebek sitesinin uygulamasına bakarken fark ettim Philips ürünlerinde indirim var bugün son sanırım. Emzik biberon ve süt pompası sipariş verdim ihtiyacı olanlar bakabilir.
Biberonu hangilerinden alsak daha iyi olur? Cam mı? Fiyatları gayet iyi görünüyor çok teşekkürler

Ben karnım hızlı büyüdüğü için 1 aydır kullanıyorum bio-oil aldım temiz içerikli tavsiye ederim

Ben 14.haftada başladım badger belly ve bio oil kullanıyorum. Lierac beğenmedim hem çok pahalı hem jel formunda hemen emiliyor etkili olmaz gibi geldi.

Bence bu sefer sağlıklı sihatli alacağız kucağımıza ben öyle hissediyorum

2 hafta önce 10+4 de gitmistik, çok endişeliydim inşallah kalbi hala atıyordur filan diye burda kalbi duranları filan okuyup etkilenmiştim. O yüzden cinsiyeti sormadım Bi de erken gibi gelmişti ama doktor bize sordu Bi tahminimiz var mı ne istiyorsunuz diye ikisini de isteriz sağlıklı olsun da ♡ ben 10+4 usg fotosunu malum yapay zekaya sordum hahay erkek dedi. Çevremdeki herkes de erkek diyor bence bir kızım olduğu için. Burda siz kız dediniz♡ Ben kız hissediyorum(ilkini erkek hissetmiştim kız oldu hihi) ♡ bakalim salı günü videolar çekilsin:)
Ben ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle 12.haftadan itibaren lierac kullandım. Gerçekten de düzenli kullandım. Hiç çatlağım yok. Bende işe yaradığını düşünüyorum. Bunda da başladım bu hafta sürmeye.

Aiyyy çok heyecanlı bizi de haberdar et

Kızlar dün lekelenmem oldu. Gece acile gittik ne olur ne olmaz diye. Dün burda küçük ufak bi sürü şeyden şikayete edip duruyordum yüce Rabbim de al sana gerçek bi şikayet edecek şey dedi sanırım çok şükür bebiş içerde iyi. Kanama alanı vs. De yok. Leke niye geldi anlamadık ama progestana tekrar başlattılar mecburen. Normalde kontrolümüze daha nerdeyse 3 hafta vardı iyi en azından bebişi görmüş olduk

Benim kız kardeşim bakıyor bana şu an sadece yatak tuvalet kız kardeş dünyanın en güzel hediyesi çok sevindim adınıza çoook maşallah Allahım güzel kızlarını sana bağışlasın
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim de senin yardımcın olsun inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu. Allah kardeşinden de razı olsun ne güzel
Erkek gibi hissettim sadece his sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu

Coookk geçmiş olsun canım benim iyi olmanıza sevindim bebeğinle. Dikkat et bakalım biraz kendine

Az kaldı dayan 1 kaç haftaya hiç bişeyin kalmayacak ben prilami bırakalı bı hafta oldu artık kusmalar çok azaldı seninde öyle olur çabucak biter inşallah

Kizlar bu arada sivilceyle cinsiyetin alakası bile yok yüzüm göğüslerim sivilce içinde ama erkek olacak bebişim yani bu bı hurafe

Kızlar biraz özel olacak ama ilişki durumlarınız nasıl benim kanamam vs yok ama 3 aydır 0 açıkcası endişe ediyorum biraz cesaret edemiyorum tecrübe eden var mı?
Off bizde 3 aydır tek bı kere oldu risk falanda yok ama eşim ayrıca bı tedbirli o bikerelik teşebbüsde de canım çok yandı ara verdik diye ama artık bişey olur diye korkuyo eşim doğana kadar ellememeye karar verdi napacaz bilmiyorum

Az kaldı dayan 1 kaç haftaya hiç bişeyin kalmayacak ben prilami bırakalı bı hafta oldu artık kusmalar çok azaldı seninde öyle olur çabucak biter inşallah
Ay çok şükür şunları duymak o kadar iyi geliyor ki artık ömrümün sonuna kadar kusacakmışım gibi bi psikolojiye girdim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…