Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Maalesef bende bu şikayetlerle doktora gittim viral enfeksiyon çıktı şu an çok aşırı derece de salgın var doktora maske ile gitmenizi öneririm

Canım galiba temmuzun ikinci haftası bekliyoruz dedi ama inşAllah sağlıkla gelir seninki cinsiyeti ne aynıyız
%90 kız gibi dedi canım. Bakalım 27sinde bir dahaki kontrolüm o zaman net öğrenmiş olacağız inşallah seninkinin cinsiyeti belli miydi

%90 kız gibi dedi canım. Bakalım 27sinde bir dahaki kontrolüm o zaman net öğrenmiş olacağız inşallah seninkinin cinsiyeti belli miydi
Evet erkek ama işte kanamalı olarak geldik bu güne hala riskli gebeliğim dua edin inşAllah kız mı inşAllah kızdır ya herkes erkek doğuruyor bu sene ben kız çok istemiştim şimdi tek isteğim sağlıkla kucağıma almak kız erkek ne fark eder sağlıkla tam bir şekilde hem bedeni hem aklı kucağımıza versin Allahım bütün annelerin bende sizin gibi acemi anneyim bu arada ilk benim de

Masallah oğluna Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kızı erkeği yok evlat evlattır bizim canımız ne olursa olsun inşallah güzelce alırsın kucağına benim 2. İlki de kız bu miniğe de kız gibi dedi. Zaten çok da değişeceğini sanmıyorum sağlıkla gelsin de biz sevindik her türlü bizim canımız

Benim kız kardeşim bakıyor bana şu an sadece yatak tuvalet kız kardeş dünyanın en güzel hediyesi çok sevindim adınıza çoook maşallah Allahım güzel kızlarını sana bağışlasın

Risk yoksa ilişki kesinlikle yasak değil hemde faydalı bile ayrıca bende hamilelik hormonlarından mı olsa gerek arada aşırı istek oluyor resmen kocama atlıyorum sizde yok mu öyle şeyler sen istiyorsan birlikte ol içinden gelmiyorsa o ayrı zaten gebeliğinden kocan anlayış göstermeli ama en azından ayrı yatmayın bebiş doğumca zaten yatamıcaksınız diyorlar ya şuan tadını çıkarın 2. Trimester bu işler için çok uygun olduğunu duydum buarada

Selam kızlar, ben kızımdan dolayı çok aktif olamıyorum halbuki ona hamileyken de burdaydım o zaman ne rahatmışım şimdi 13+5 teyim bu hafta ikili taramaya gittim ve sonucu için aramalarını bekliyorum burda(Kanada da bu işler çok yavaş) neyse ultrason fotoğrafını buraya ekleyeceğim, nub a göre yorumlar mısınızzz, zira burada en geç ben öğreneceğim sanırım 20. Haftada

Bir de ikinci hamilelikte gerçekten daha erken hissediliyormuş kıpırtılar, ama öyle güçlü bir şey beklememek lazım bu haftalarda, minik minik dalgalanma gibi şu an

Eklentiler

• IMG_9291.jpeg
    202,5 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…