- 29 Ocak 2020
- 2.094
- 3.230
- 83
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.761
Adamın teşebbüsü bile olmadı ki korkudanKasların rahatlaması lazım doktor tavsiyesi de eşine oda bı yol bulsun sen çok düşünme
Söyle söyle bu da can de biraz dürt sen demezsen belli o bekler, benim ki de öylece bekliyordu korkudan ses etmedenAdamın teşebbüsü bile olmadı ki korkudanerkekler x2 korkuyor bu işlerden bence bende söylemek istemiyorum çekindim
İlk gebeliğimde yasaktı çok büyük kanama alanım vardı sonrasında su sızıntım vardı derken 8 ay geçti erken doğdu bebekBenim de olmazdı pek ama sırtımda oluyor benimde hep bu ara. Boynumda yüzümde öyle fazla çıkmıyor arada. Öyle öyle sağlıklı olsunlar da önemli.olan o
Valla bizim öncesinde nasılsa aynen devam ediyor. Dr da sıkıntı yok devam edebilirsiniz 32. Haftaya kadar dedi. Öncekinde öyle bir şey dememisti biz devam etmiştik. Şimdi yine öyle. Cesaret edemeyecek bir şey yok çok sarsılmadan devam edebilirsiniz bence Dr bir şey demedi mi
Maşallah paşaya annesigüzel haberlerle gelmene sevindim. Yok yazmadi sabahtan beri yazar mı acaba diyorum ama yok.
Kız ne yapıyorsunuz o kadar yayazik değil mi size neden yapmıyorsunuz ki Dr mu yasak etti
Siz kaç haftalıksınızBenim de 5 haftadır kanama ve lekelenme oluyor
15+1 siz?Siz kaç haftalıksınız
Açık ve net konusmalisin eşinle bence kuzum çekinme cekinecek bir şey yok. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün o senin kocan ve birlikte uyumaniz kadar normal bir şey yok bir şekilde eşinle geri uyumaya basla bence.Bana akıl verin o zaman ☺ şimdi şöyle bir durum var annem bizde bana yardımcı oluyor iş yemek konusunda açıkcası (eşimde bende göndermiyoruz evine) bizim ev dublex ilk zamanlar merdiven in çık olmasın diye küçük odaya aldık eşyalarımı riskli dönem geçsin diye şimdi ne desem şey gibi geliyo cinsellik için yeter bu kadar dermişim gibine diyebilirim sizce siz olsanız ne derdiniz? Kadında mübarek hiç demiyor artık yerleş odana diye kaynanamla tembihliyorlar hala aman bişi olmasın filan alttan alttan lafı sokuyorlar yani ilişki için bence kötüsü eşim ışıkla yatıyor garibim bensiz tek karanlıkta yatamıyor itiraf etmesede güya öyle uyuyakalıyorms mağduruz bana çözüm lazım
Her gebelik farklı bu riskli değilse adamı bir şekilde cesaretlendir bu kadar asker arkadaşlığı iyi değilİlk gebeliğimde yasaktı çok büyük kanama alanım vardı sonrasında su sızıntım vardı derken 8 ay geçti erken doğdu bebekşimdi de adam korkuyor napsın
Yoook anlaşmayı yaptık 2 çocuk yeterAçık ve net konusmalisin eşinle bence kuzum çekinme cekinecek bir şey yok. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün o senin kocan ve birlikte uyumaniz kadar normal bir şey yok bir şekilde eşinle geri uyumaya basla bence.SulErzkn a katılıyorum tabi ki kasların rahatlaması lazım doğum için bu da önemli
Her gebelik farklı bu riskli değilse adamı bir şekilde cesaretlendir bu kadar asker arkadaşlığı iyi değilbak sonra 3.ye hamile kalırsın o heyecanla demedi deme
Anlaşmada kalır mı ki sonra kaza olmasın büyük konuşma senYoook anlaşmayı yaptık 2 çocuk yeter
Benimde yüzüm hep sivilce doldu bakalım bizim cinsiyet neEvet canım yüzümde az ama sırtımda çok oluyor benim de. Bu ara kese falan da yapamıyorum çünkü çok üşüyorum sırtımın ortası öyle bir üşüyor ki anlatamam. Hormonlardan mı kansızlıktan mı bilmiyorum ama çok üşüyorum. Biraz geçse su durum banyoda biraz daha kalıp kese yapabilsem belki azalır diyorum ama. Hormonlardan da olabilir. Kız büyük ihtimalle dedi normal yani kız annenin güzelliğini alır derler
Evet canım akıntım çok benimde. Başka renk veya kokulu değilse sorun yok vücut her türlü kendini hazırlıyor işte.
İnşallah öyle olurYoook anlaşmayı yaptık 2 çocuk yeter
Bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de. Bence öğrenirsin artık gittiğin zaman vakti gelmiş diye düşünüyorumBenimde yüzüm hep sivilce doldu bakalım bizim cinsiyet ne
Korkmakta haklısın bende perşembe günü sırf kasık ağrısı yüzünden gittim Dr'a elhamdülillah bir şey yok dedi ama dinlen dedi sende güzelce dinlen kendini hiç yormaBenimde hep tam vajinamın üstü o kaslar öyle bir ağrıyor ki tuvaletğm varken veya gazım varken veya hiç bi şey yokken korkuyorum bu yğzden de
Yastık koy küçük ince gobuşunun altına sıkıştır hem karnın rahat yatarsın hem engel olduğu için direkt donemezsin bacak arasına da sıkıştırmaya başla artıkKızlar dün biraz üşüttüm herhalde bademciklerim ağrıyor bugün. Başım da çatlıyor resmen. Bu aralar yemeklerden sonra çok şişmeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum. Eşim çok yiyorsun ondan diyor ama her zamanki gibi yiyorum bence anlamadımartık yüz üstü yatmayı bırakmam gerekiyor ama hala vazgeçemedim. Uyurken bi anda kendimi yüz üstü yatarken buluyorum bu konuyu nasıl çözeceğiz hiç fikrim yok. Ay resmen bugün hiç enerjim yok tüm kaburgalarım kemiklerin kırılıyor karnım davul gibi. Aaaa yeter ne çok şikayet ettim şikayetlerimi ettim rahatladım gidiyorum
Evet artık hissediyorum ben ama az yani daha erken olduğu için sürekli değil. Zaten top gibi şuan ya öyle hissetmen normal. Geçen sağda gibiydi bir iki gündür solda hissediyorum sert olduğu yer belli ele geliyor zatenArkadaşlar hareketleri hissediyor musunuz ben sadece sanki karnımda bir yumru var gece karnımda kayıyor gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ılık bir şeyler iç. İnşallah en kısa zamanda vazgeçebilirsin yüzüstü yatmaktanKızlar dün biraz üşüttüm herhalde bademciklerim ağrıyor bugün. Başım da çatlıyor resmen. Bu aralar yemeklerden sonra çok şişmeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum. Eşim çok yiyorsun ondan diyor ama her zamanki gibi yiyorum bence anlamadımartık yüz üstü yatmayı bırakmam gerekiyor ama hala vazgeçemedim. Uyurken bi anda kendimi yüz üstü yatarken buluyorum bu konuyu nasıl çözeceğiz hiç fikrim yok. Ay resmen bugün hiç enerjim yok tüm kaburgalarım kemiklerin kırılıyor karnım davul gibi. Aaaa yeter ne çok şikayet ettim şikayetlerimi ettim rahatladım gidiyorum
15+1 siz?Siz kaç haftalıksınız
Bebek mağazasında hamile yastığı satılıyor aşırı rahat hayatımın en konforlu uykusunu uyuyorum resmen.Kızlar dün biraz üşüttüm herhalde bademciklerim ağrıyor bugün. Başım da çatlıyor resmen. Bu aralar yemeklerden sonra çok şişmeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum. Eşim çok yiyorsun ondan diyor ama her zamanki gibi yiyorum bence anlamadımartık yüz üstü yatmayı bırakmam gerekiyor ama hala vazgeçemedim. Uyurken bi anda kendimi yüz üstü yatarken buluyorum bu konuyu nasıl çözeceğiz hiç fikrim yok. Ay resmen bugün hiç enerjim yok tüm kaburgalarım kemiklerin kırılıyor karnım davul gibi. Aaaa yeter ne çok şikayet ettim şikayetlerimi ettim rahatladım gidiyorum
Anlaşmada kalır mı ki sonra kaza olmasın büyük konuşma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?