Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    55
Tesekkur ederim doktorumda onu önermisti ama herhangi yorum vs goremedim hakkinda ondan sormak istedim
Prof Ercüment Müngen methini çok duydum ben. Maltepe Medikal park’ta perinatoloji Dr u. Randevu için aradım. Tek bebek 5 bin, ikiz 9 bin ücreti. En az on gün önceden arayıp randevu alın hoca çok yoğun dediler. Ben erkek Dr konusunda kararsızım. Yoksa yeterliliği yüksek biri yorumları hep güzel. Araştırmadayım ben de.

Ah canım ya.
Bu sigorta şirketleri var ya üç kağıtçı.
Son dk işler. İnsanı gerçekten geriyor. İns sorun çözülür. Tek pürüz bu olsun

Son düzenleme:
Çok dikkat edin benim 12.haftada yani geçen hafta bu yüzden çok fazla bir kanama yaşadım bir anda ve bir gün hastane de yattım günde 3 kez progestan kullanıyorum ve hiç kalkmadan yatmaya çalışıyorum zor bir durum siz de kendinizi yormayın derim

Maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah oğlunu bu sene erkek senesi olduğuna inandık artık çoğu arkadaşın oğlu oluyor burada cikar çıkar inşallah hiç sıkma kendini fazla yorma da dikkatli ol her şey yolunda gider inşallah

Ben de Nisan ayında dış gebelik geçirdim ve kasım ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğum için benim de bir yanım hep buruk. Doktor kontrolüne giderken bile kalbim ağzımda gidiyorum. İnşallah çok sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz

Hiç kanamam olmadi benim daha önce dusuklerim olduğu icin günde 1 kez progestan kullaniyorum. Ama bu durum beni korkuttu açıkçası biraz sizin kanamanız nasıl oldu agri sizi vs var mıydı acaba

Kızlarrrrr selam yeni güncellemelerleee geldim hamdolsun, şükürler olsun fetal dna testimiz temiz çıktı. Kaç gündür heyecanlıydım sürekli rüyalar görüyordum. Cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olacakmış ben zaten kız hissediyordum ama ben haricinde herkes erkek diyordu. Hatta buradaki ultrason görüntülerine de herkes erkek yazmıştı çünkü erkek gibiydi ama kızmış. Bize de sürpriz oldu meğer bu kadar bulantının sebebi kızımızmış bu arada benim de 11. Haftada plesenta aşağıda oluşmuş demişti doktorum. Rahim ağzına yakın değil dedi. Ama zaten zamanla yukarı çıkar bu haftalarda sen yerini sormasan ben hiç söylemem bile çünkü herkesin aşağıda oluyor genelde dedi

Biraz içim rahatladı suan sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

İyi akşamlar kızlar Bende gebeliğimin 13. Haftasına girdim mide bulantım geçmedi hala ilaçlarla biraz daha iyi oluyorum. Psikolojik olarak pek iyi değilim Benim 3. gebeliğim sürpriz oldu bize. Henüz cinsiyet öğrenmedim iki kızım var. Rabbim en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize

Kızlarrrrr selam yeni güncellemelerleee geldim hamdolsun, şükürler olsun fetal dna testimiz temiz çıktı. Kaç gündür heyecanlıydım sürekli rüyalar görüyordum. Cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olacakmış ben zaten kız hissediyordum ama ben haricinde herkes erkek diyordu. Hatta buradaki ultrason görüntülerine de herkes erkek yazmıştı çünkü erkek gibiydi ama kızmış. Bize de sürpriz oldu meğer bu kadar bulantının sebebi kızımızmış bu arada benim de 11. Haftada plesenta aşağı yerleşmiş demişti doktorumuz. Ama ben sorduğum için söyledi. Bu haftada nerde yerleştiğinin hiç bi önemi yok genelde aşağı yerleşir sonra yukarı çıkar dedi. O yüzden ben çok üzerinde durmadım :)

Bacımmmm gözün aydın
Sonuçlar güzel gelmiş.
Bir de üstüne kız haberi
Nedense benim içime de erkek doğuyordu.
Hayırlı olsun. Sağlıkla kolaylıkla gelsin

Benimde 12. Hafta kanamam oldu yoğun şimdi 15. Haftaya bu gün girdik progestan kullanmaya başladım benim de erkek sizden dua istiyorum inşallah benim bebeğim de iyidir

çok şanslısın, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah minik prenses♡

Kızlar amniyosentez için perinatologla görüşmeye gittim tekrar. Görüşme sonucunda amniyosentezden vazgeçtim çünkü seni orta riske yakın buluyorum o da yaş riskinden dolayı dedi 35 yaş için çok riskli diyemeyiz 40 lı yaşlar olsa yaptır derdim ama 1000 de 1 de olsa küçük bir risk var dedi. Eğer bu test sonucuna göre bir karar almayacaksan yaptırma diye ekledi.

Yukarıda yazdıklarımı dün Eylül grubuna atmışım size yazdım sanıyorum birisi etiketlemiş de ancak öyle farkettim. Neyse size de atmış olayım güncelleyeyim
Herkesler iyidir inşallah

Ayyy ne güzel haberler bunlaaar sağlıkla gelsin inşallah minik fasülye

Kızlar ben bebişi birkaç haftadır hissediyordum minik minik baya da sıklaşmıştı. Ama kaç gündür hiç hissetmiyorum ya her gün gün içinde 3 4 defa hissediyordum. En son cumartesi gördüm bebişi gayet iyiydi durumu durduk yere kurmaya başladım

Canim hareket saymak için henüz çok erken pozisyon değiştirmiştir artık o yüzden hisseemiyor olabilirsin için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…