Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    55
Bıktınız mı bunları atmamdan bilmiyorum ama ben yaptıkça bunlara sarılıp uyuyasım geliyor. Sizinle de paylaşınca mutlu oluyorum ördeğe cingirak da yaptım
ayy çok güzel olmuşlar bende başladım bişeyler örmeye inşallah bitirebilirsem ben de atarım :)

Ankaraada olan arkadaşlar hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız çok sevinirim
Ben Başak Güler'e gidiyorum. Doğum için herhangi bir şey konuşmadık fakat doğumu Güven hastanesinde yaptırıyor. Sanırım diğer arkadaşlar gibi bir hastaneden doğum paketi almak çok daha mantıklı olur.

Yorumunuz için çok teşekkürler doktor böyle birşey söylememişti dikkat edeceğim içim çok rahatladı
Sadece dikkat et benim 30. Haftada tıkanıklık çok olduğu için su sızıntım başlamıştı. O yüzden 35. Haftada doğum yaptım. Eğer normalinden farklı bir akıntın vs olursa söyle mutlaka doktoruna

Canım bize sadece tedbir amaçlı önerdi doktorum. Riskli olduğumuz için değil. Ben eskişehirdeyim Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi çok cüzi bir ücrete yapıyor yaptirirsan biraz daha iyi olur için rahat olur dedi. Yoksa bizim niyetimiz yoktu yaptırmaya. Çok düşük bir ücret olunca gidip yaptırdım. Benim sonuçlar geç çıkacak. 1 ay dediler daha bekliyorum o yüzden. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Valla özele gidiyorum malum iyi bir ücret ödüyorum o yüzden beklemekten başka çarem yok mecbur bekliyorum zamanını ya böyle ilk hissedildiginde çok minik minik vurur gibi oluyor. Tarif bile edemiyorum ama çok garip ve güzel bir his
Canım ben ferrumu günde bir kere kullanıyorum. 1 kere dedi. Normalde sabah aç verirler demir ilaclarini ama benim midem rahatsız diye sanırım sabahla öğle yemeği arasında al dedi. Öyle alıyorum. Aç gitmemeye çalış kontrollere bebek fazla hareket etmez öyle gidince. Özellikle çikolata yiyince canlanır çünkü tatlıyı seviyorlar gerçekten de sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Çok sevindim canım sağlıkla al kucagina inşallah. Rabbimin mucizeleri bitmez kız gibi geçti kalbimden hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik
13+2 den selamlar bebiş hareketlerini yatınca hisseden var mı yani sanki kelebek kıpırtısı gibi yoksa benim ki psikolojik mi acaba. Bu arada 9 yıl sonra 2. Gebeliğim
Canım genelde sırt üstü yatarken daha çok hissediliyor zaten. Benim de 2. 5 seneden sonra. Kızımda da sırt üstü yatınca daha çok hareket ederdi. Rahatsız oluyorlar sırt üstü yatinca. Bir de ikincilerde erken hissediliyor diyorlar olada bilir bebeği hissediyor olabilirsin. Minik minik ara sıra bir şeyler hissediyorum bende. Bakalım

evet canım kan testi veririm diye ac gittim bilmiyordum bi an bebek hareket etmiyor deyince panik oldum bende ilk gebelik olunca yaşayarak ögreniyoruz ama hala yemek konusunda rahat yıyemiyorum mide bulantısı biraz azaldı gibi oluyorum diğer gün yıne oluyor hayırlısı ile bu günleride atlatsaydık artık tadını cıkarmaya başlasak hamileliğin

İnşallah en kısa zamanda geçer de rahatlar tadını çıkarırsın canım benim öyle oluyor insan yaşayarak öğreniyor aman iyi olsun da minikler en önemlisi o

kızlar selam, bugün çıkan cvs sonucunu göstermek için genetik ve cvs yapan dr a gittik. yine bir ay sonra hem detaylı ultrason hemde ekstra bir test daha yapıyorlarmıs microarray o kesin ne olduğunu söylermiş evet herhangi bir sendrom gözükmüyor ama neden ense kalınlığı var daha detaylu bir inceleme yapılacakmış başa sardık gibi oldu yine beklemedeyiz umarım bu artık gerçekten kesin sonuç olur artık cok sevindik kısa sürdü
hepimiz sağ salim mutlulukla huzurla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah amin

Ben çok eminim bebeğinde hiçbir sorun yok. Allah’ın izni ile sağlıkla alacaksın kucağına canım benim

Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. Biliyorum zor ama doktorlar da emin olmak için yapıyorlar. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın kucağına bebeğini dualarım seninle

Bir arkadaşım iki sene önce doğan bebeği için çok araştırıp sonunda Kadıköy'de Prof. Dr. Zeki Şahinoğlu diye bir uzmana gitmiş, onu önermişti. Gittiğim kadın doğum uzmanı başka bir şey önermezse ben de buraya gidebilirim diye düşünüyorum. Aramıştım bu arada, 21-22. haftalarda yapılması gerekiyormuş, ücret 5 bin liraydı.

Maşallah maşallah inşallah ikiniz içinde çok ama çok güzel geçer sağlıkla girip çıkarsınız bol bol dua edelim

Kizlar motivasyonunuz ve guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim hepiniz iyi ki varsiniz
Ama operasyona henuz giremedim sigorta sirketim dun aksamustu red verdi onay verdigi provizyona itiraz ettik bakalim sonucu bekliyoruz olmazsa hastaneyle uzlasma yoluna gidecegiz mecbur
Ama son dakika boyle bisey olmasi inanilmaz gerdi beni zaten operasyonun gerginligi vardi birde bu eklendi. Hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…