- 22 Mayıs 2022
- 194
- 164
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.641
ayy çok güzel olmuşlar bende başladım bişeyler örmeye inşallah bitirebilirsem ben de atarım :)Bıktınız mı bunları atmamdan bilmiyorum ama ben yaptıkça bunlara sarılıp uyuyasım geliyor. Sizinle de paylaşınca mutlu oluyorumördeğe cingirak da yaptım
Ben Başak Güler'e gidiyorum. Doğum için herhangi bir şey konuşmadık fakat doğumu Güven hastanesinde yaptırıyor. Sanırım diğer arkadaşlar gibi bir hastaneden doğum paketi almak çok daha mantıklı olur.Ankaraada olan arkadaşlar hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız çok sevinirim
Evet bize de 2,4 dedi ama ikili tarama sonucumuz iyi geldi çok şükür.Bir de hanımlar ense kalınlığı 2.4 dedi doktorum biraz gerildim açıkçası 12. Haftadayız
Ben etimesgut a life da lala isgandorova hocaya gidiyorum çok memnunumAnkaraada olan arkadaşlar hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız çok sevinirim
Sadece dikkat et benim 30. Haftada tıkanıklık çok olduğu için su sızıntım başlamıştı. O yüzden 35. Haftada doğum yaptım. Eğer normalinden farklı bir akıntın vs olursa söyle mutlaka doktorunaYorumunuz için çok teşekkürlerdoktor böyle birşey söylememişti dikkat edeceğim içim çok rahatladı
Canım bize sadece tedbir amaçlı önerdi doktorum. Riskli olduğumuz için değil. Ben eskişehirdeyim Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi çok cüzi bir ücrete yapıyor yaptirirsan biraz daha iyi olur için rahat olur dedi. Yoksa bizim niyetimiz yoktu yaptırmaya. Çok düşük bir ücret olunca gidip yaptırdım. Benim sonuçlar geç çıkacak. 1 ay dediler daha bekliyorum o yüzden. İnşallah güzel sonuçlar alırızKızlar merhaba fetal dnayı doktor herkese mi öneriyor, ve riskli grup herkes mi? Kromozom genetik testlerimiz normaldi eşimle bende, yaşım da 28. Yine de yaptırdık umarım sonucumuz tertemiz gelir ben inanıyorum ki bebeğim sağlıklı ama yine de stres oluyorum ister istemez Sonuçlarını kaç günde çıktı doktorum 7 gün dedi ama çok sabırsızım
Amin inşallah canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Aynen bende öyle benimde 1 ay Ocak 4 te gittim daha o kadar çok var ki bilmiyorum yani nasıl geçer zaman. Olmadı giderim dayanamazsam diyorum napayım. Birde dediğin gibi insan saçma saçma rüyalarda çok görüyor bu süreçte rabbim hayırlara çıkarsın inşallah bol bol dua edelim hayırlısı ile kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım. Benim ilk o yüzden hiç bilmiyorum nasıl hissediliyor nasıl olacak çok merak ediyorum
Canım ben ferrumu günde bir kere kullanıyorum. 1 kere dedi. Normalde sabah aç verirler demir ilaclarini ama benim midem rahatsız diye sanırım sabahla öğle yemeği arasında al dedi. Öyle alıyorum. Aç gitmemeye çalış kontrollere bebek fazla hareket etmez öyle gidince. Özellikle çikolata yiyince canlanır çünkü tatlıyı seviyorlar gerçekten demrb kızlar bende bi güncelleme ile geldim dün kontrole gittim ikili teste yapılacaktı ac karna gitmiştim ama bebiş bi türlü dönmedi o kadar öksürdüm yok en son dr çikolata ye gel dedi öyle yaptım çok şükür döndürebildik ölçümleri yaptı 12+4 haftalık olmuşuz sat ile uyumlu ense ölçümleri de iyi dedi ikili için kan verdim ama yaştan dolayı büyük ihtimal risklı cıkacak ama ultrason ölçümleri normal oldugu için ona takılmıyorum artık folik asiti bıraktım dr bana decavıt +ferrum+magosit verdi şuanda bunları kullanacakmışım kızlar ferrumu yanı demir ilacını gün içinde nasıl kullanıyorsunuz günde iki defa yazmış sabah -akşam ama eczacı gün içinde cay kahve cok içiyorsan iki tane birden gece yatmadan alabilirsin demişti o şekilde fazla olmaz mı kullananlar yardımcı olabilir mi
Çok sevindim canım sağlıkla al kucagina inşallah. Rabbimin mucizeleri bitmezKızlar merhaba 1 ay aradan sonra dün kontrole gittik . Çok heyecanlıydım çünkü benim infertilite geçmişim vardı . 3 yıldır eşimde de bende de problem olmamasına rağmen gebe kalamıyordum . Nisan ayında bir dış gebelik geçirdim . O bize umut olmuştu kötü bir deneyimde olsa gebe kalabileceğim yönünde . Veeeee kasın ayında tekrar böyle bir mucizeyle karşılaşınca hep acabalarım oldu. Acaba dış gebelik mi gene , sağlıklı mı ?? Hep tadını çıkaramadım . Ama dün kontrolden sonra artık tamamen rahatladım . Herseyin gerçekten bir zamanı varmış . Şuan 12+3 haftalık gebeyim . Bu temmuz anneleri grubunda olmaktan çok mutluyum . Rabbım iyiki bize bu kutsal duyguyu yaşattı . Cinsiyet için de doktor tabiki erken dedi . Bana ultrason fotoğrafını dün verdi sürekli bakıp duruyorum :)))
Canım genelde sırt üstü yatarken daha çok hissediliyor zaten. Benim de 2. 5 seneden sonra. Kızımda da sırt üstü yatınca daha çok hareket ederdi. Rahatsız oluyorlar sırt üstü yatinca. Bir de ikincilerde erken hissediliyor diyorlar olada bilir bebeği hissediyor olabilirsin. Minik minik ara sıra bir şeyler hissediyorum bende. Bakalım13+2 den selamlar bebiş hareketlerini yatınca hisseden var mı yani sanki kelebek kıpırtısı gibi yoksa benim ki psikolojik mi acaba. Bu arada 9 yıl sonra 2. Gebeliğim
12 de tahminim var ama kesin değil dedi 15. Haftada kesin olarak söyledi. Alışverişe başlayabilirsiniz dedi o kadar net gördüKızlar ağustos annesi olucam burda cinsiyet öğrenenler var tahmini kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
At at bana da ilham olurayy çok güzel olmuşlar bende başladım bişeyler örmeye inşallah bitirebilirsem ben de atarım :)
evet canım kan testi veririm diye ac gittim bilmiyordum bi an bebek hareket etmiyor deyince panik oldum bende ilk gebelik olunca yaşayarak ögreniyoruz ama hala yemek konusunda rahat yıyemiyorum mide bulantısı biraz azaldı gibi oluyorum diğer gün yıne oluyor hayırlısı ile bu günleride atlatsaydık artık tadını cıkarmaya başlasak hamileliğinCanım ben ferrumu günde bir kere kullanıyorum. 1 kere dedi. Normalde sabah aç verirler demir ilaclarini ama benim midem rahatsız diye sanırım sabahla öğle yemeği arasında al dedi. Öyle alıyorum. Aç gitmemeye çalış kontrollere bebek fazla hareket etmez öyle gidince. Özellikle çikolata yiyince canlanır çünkü tatlıyı seviyorlar gerçekten desağlıkla alırsın inşallah kucağına
İnşallah en kısa zamanda geçer de rahatlar tadını çıkarırsın canım benimevet canım kan testi veririm diye ac gittim bilmiyordum bi an bebek hareket etmiyor deyince panik oldum bende ilk gebelik olunca yaşayarak ögreniyoruz ama hala yemek konusunda rahat yıyemiyorum mide bulantısı biraz azaldı gibi oluyorum diğer gün yıne oluyor hayırlısı ile bu günleride atlatsaydık artık tadını cıkarmaya başlasak hamileliğin
evet canım inan öyle sağlıklı olsunlarda en azından bugünlerin gececeğini biliyoruzİnşallah en kısa zamanda geçer de rahatlar tadını çıkarırsın canım benimöyle oluyor insan yaşayarak öğreniyor aman iyi olsun da minikler en önemlisi o
Aynen öyle canım benim hem de hızla geçecekevet canım inan öyle sağlıklı olsunlarda en azından bugünlerin gececeğini biliyoruz
Ben çok eminim bebeğinde hiçbir sorun yok. Allah’ın izni ile sağlıkla alacaksın kucağına canım benimkızlar selam, bugün çıkan cvs sonucunu göstermek için genetik ve cvs yapan dr a gittik. yine bir ay sonra hem detaylı ultrason hemde ekstra bir test daha yapıyorlarmıs microarray o kesin ne olduğunu söylermiş evet herhangi bir sendrom gözükmüyor ama neden ense kalınlığı var daha detaylu bir inceleme yapılacakmış başa sardık gibi oldu yine beklemedeyizumarım bu artık gerçekten kesin sonuç olur artık cok sevindik kısa sürdü
hepimiz sağ salim mutlulukla huzurla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah amin
Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. Biliyorum zor ama doktorlar da emin olmak için yapıyorlar. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın kucağına bebeğini dualarım seninlekızlar selam, bugün çıkan cvs sonucunu göstermek için genetik ve cvs yapan dr a gittik. yine bir ay sonra hem detaylı ultrason hemde ekstra bir test daha yapıyorlarmıs microarray o kesin ne olduğunu söylermiş evet herhangi bir sendrom gözükmüyor ama neden ense kalınlığı var daha detaylu bir inceleme yapılacakmış başa sardık gibi oldu yine beklemedeyizumarım bu artık gerçekten kesin sonuç olur artık cok sevindik kısa sürdü
hepimiz sağ salim mutlulukla huzurla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah amin
Detaylı ultrason için yazmıştım bu arada yukarıdaki mesajı, alıntı çıkmamış.istanbulda detaylı ultrason yaptirdiginiz yerler varsa memnun kaldiysaniz yazabilir misiniz burdan kizlar ?
Maşallah maşallahinşallah ikiniz içinde çok ama çok güzel geçer sağlıkla girip çıkarsınız bol bol dua edelim
Ben de şimdi marketten tedarik yaptım eve dönüyorum.Sabahları düzenli olarak kahvaltıda tüketeceğim.
Bi de sabah ilk uyandığımda, bir bardağın 1/3ü sıcak su, kalan 2/3üne oda ısısında su ekleyip içmeyi deneyeceğim. YouTube da gördüm.
Ben demir olarak ferro sanol kullanıyorum. Akşamları yatmadan bi tane.
pepsi topikte gördüğümüz ilk renkli ultrason seninki Maşallah Yarınki operasyon için güzel motivasyon oldu annesine. İns kolaylıkla sağlıkla olup bitecek
Kizlar motivasyonunuz ve guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim hepiniz iyi ki varsinizHiç korkma güçlü bı annesin sen herşey bebeğin içinoda ne kadar keyifli içerde annesi maşallah rabbim sağlıkla yarını gecirmeyi nasip etsin stres yaparsan dahada tedirgin olup korkacaksın rahat ol dua ettim senin için herşey çok yolunda ve güzel geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?