- 26 Haziran 2023
- 251
- 143
- 23
- 25
- Konu Sahibi birhemsiree
-
Canım diger arkadaslar da hep guzel seyler soylemisler bence de var sen icini rahat tut hepsi de yanlis gostermemistir herhalde testlerinTestlerim hep böyle çıkıyor ama kanda neden çıkmamış olablr
Ayy hadi bakalim bunlar beni de mutlu ediyor hayirli olsun saglikla ilerlesin inşaAllahKızlar ben dayanamadım yaptım boyle bişey oldu hem s3vınclıyım hem korkuyorum sizce nasıl görünüyor mu ben mı görüyorumEki Görüntüle 3544228
Ah gercekten oyle Amin Allah razi olsun dua eden bizim icin amin diyen herkestenB birhemsiree Evet hepinize o kadar çok dua ettimki geceRabbim gönlünüzden geçeni de biliyor ya tüm dualarınız kat ve kat sizlere nasibiyle geri gelsin inşallah Çok teşekkür ederim
Allah bağışlasınBen ilk transferimde 5. Gün iki embriyo konuldu 1i tuttu şimdi danacığım 4 yaşında
selam canım o kişidn kişiye değişiyor :) ama yumurta büyütme ortalama 10 15 gün sürüyor transfere kadarda 3 veya 5 gün embriyo oluşumu sürüyor eğer 5. Güne gitmeyecek gibi olursa embriyolar 3. Gün transfer oluyor. transferdn sonra 2 gün uzun yolculuk çok önermiyorlar. Yani herşey çok çok yolunda giderse 20 gün gibi düşünüebilirsin. Ama bazen yumurta toplaynca taze transfer yapılamıyor o zaman 2 ay sonra falan transfer oluyorSelam kızlar,
Öncelikle rabbim pozitifler görmeyi nasip etsin sizleresizlere bi kaç sorum olacak. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben aşılama yaptırdım ve olumsuz oldu. Şimdi tüp bebek düşünüyorum. Yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye’de yaptırmak istiyorum. Adet olduğumuz ilk günden başlarsak kontroller, yumurta toplama, transfer ortalama süresi ne kadar kaç gün sürüyor? Yani sürece ilk adım attığınızdan son transfere kadar.
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. İş yerim en fazla 3 hafta izin verebildiği için süre baya önemli benim için. Tekrar çok çok teşekkür ederimselam canım o kişidn kişiye değişiyor :) ama yumurta büyütme ortalama 10 15 gün sürüyor transfere kadarda 3 veya 5 gün embriyo oluşumu sürüyor eğer 5. Güne gitmeyecek gibi olursa embriyolar 3. Gün transfer oluyor. transferdn sonra 2 gün uzun yolculuk çok önermiyorlar. Yani herşey çok çok yolunda giderse 20 gün gibi düşünüebilirsin. Ama bazen yumurta toplaynca taze transfer yapılamıyor o zaman 2 ay sonra falan transfer oluyor
Kızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yokMoralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok .
Aynı gün olmuşuz bnde de durum aynı belirti falan yokKızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yokMoralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok ..
Merhaba cnm benle transfer günlerimiz aynı cnm. Kaçıncıgün embriyosu bilmiyorum ama daha çok erken cnm zaten ilk gün sayılmıyor daha 4. Gün. Ayrıca belirtilere takılma benim ilk transfer de belirtim çoktu ama negatif oldu. Şimdi sadece arada adet olacakmış gibi 5.10 dk ağrı giriyor çıkıyor. Oda normal işlem gördük şuan vücudumuz bir şeylere alışmaya çalışıyor üstelikte iğneler ilaçlar da yapıyorKızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yokMoralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok ..
Selam canım senle diğer topicte konuşmuştuk . Benim 5. Gün 4BB kalitede .Merhaba cnm benle transfer günlerimiz aynı cnm. Kaçıncıgün embriyosu bilmiyorum ama daha çok erken cnm zaten ilk gün sayılmıyor daha 4. Gün. Ayrıca belirtilere takılma benim ilk transfer de belirtim çoktu ama negatif oldu. Şimdi sadece arada adet olacakmış gibi 5.10 dk ağrı giriyor çıkıyor. Oda normal işlem gördük şuan vücudumuz bir şeylere alışmaya çalışıyor üstelikte iğneler ilaçlar da yapıyor
Canım merhaba, diğer arkadaşın yazdığı gibi adetin 2. günü ilaçlara başlıyorsun ve 8-10 gün yumurta geliştirme iğneleri sonucunda yumurtalar toplanıyor laboratuvar ortamında döllendiriliyor ve 3 veya 5 gün sonra tekrar transfer ediliyor ama bu taze transfer yapılacaksa eğer dondurulmuş transfer olacaksa yumurta toplandıktan 1,5-2 ay sonra anca transfer oluyorsun. 3 hafta iznim var demişsin taze transfer olacaksan yeterli ama diğer türlü gidip gelmen gekerebilir. Yumurta sayın çoksa eğer taze transfer yapmıyorlar dondurulmuş yapılıyorSelam kızlar,
Öncelikle rabbim pozitifler görmeyi nasip etsin sizleresizlere bi kaç sorum olacak. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben aşılama yaptırdım ve olumsuz oldu. Şimdi tüp bebek düşünüyorum. Yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye’de yaptırmak istiyorum. Adet olduğumuz ilk günden başlarsak kontroller, yumurta toplama, transfer ortalama süresi ne kadar kaç gün sürüyor? Yani sürece ilk adım attığınızdan son transfere kadar.
Aynı günde aynı kalitede embriyo ile transfer olmuşuz, Allah sonucumuzu da güzel eylesinKızlar ben 10 şubatta transfer oldum test günüm 22 Şubat 5. Gün 4BB tek embriyo transferi oldum yaş 31 tabloya ekler misiniz
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok canım sen kendini böyle düşünüp strese sokmaKızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yokMoralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?