Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Kötü görmüş travması olan kadına geliş bunu mu anlatıyor Kötü niyetli kötü ruhlu iyi etmişin kız tebrik ederim

Hay ağzını öpem senin böyle bana bilimsel argumanlarla gelin yaaaa
öp kız bilimsel argüman denince de ben evrim ağacı videosunda izleyip baya bir araştırmıştım düşük yaptığımda böyle atlattım travmayı kova burcu olmanın etkisi mantıklı açıklama seviyorum

Ben normal zamanda da hep ileadin ve ovitrelle kullanırım sürekli tıkanır ama zararlı diye kullanamıyorum da risonel yazmıs şimdi kullanabilirsin diyince deniycem faydası olursa yazarım ama sanmıyorum
Canım bulabilirsen bi bak inş vardır burun stickleri mentollü wick menthol vs. Bak şöyle

Eklentiler

• IMG_8525.png
    213,5 KB · Görüntüleme: 3
Sana bravo evrim agaccı kız. İ love bilim bilim bilim.. ama şimdi burç da demeyelim yaaaa o olmadı :)

İlliadin yazacaktım.
İlliadin bağımlılık yapıyor eşim burun ameliyatından sonra kullanmış yapmış konkaları bu yüzden tekrar şişti ve burun kemiğini bence plastik cerrah tam düzeltememiş ya da nasıl oldu bilmiyorum tekrar eğrilmiş bu sebeple etler şişmiş burun kemiği de eğri olunca tek delik full kapalı ve çok sert sümkürüyor bu da damar çatlaması kanama nefes alamama hırıltı ve sürekli burnunu oynatmasına sebep oluyor. Sonra gelsin uyku apnesi horlama vs vs. Sonra deniz tam uyurken sinirlerine hakim olamayım horultudan ağzının orta yerine elinin tersiyle çat

Hastane tipi pompayla mı yaşandı bu ellemeyen kalmadı demişken ben eve ebe çağırmıştım selamın aleyküm deyip elini yıkadığı gibi beni soydu başladı mıncırmaya 5 saat aralıksız mıncır mıncır çocuğun ağzına süt sağıyordu en son o günden sonra az gelen süt oldu şelale Hayır duasını hala daha ederim müthiş bi ebeydi sonra emekli oldu

Ben geceleri artık 3 saatte bir uyanmaya başladım ya bugün oğlumun odası mobilyaları geldi tam yerleştireyim foto atıcam size oda da oturdum çıkamadım uzun süre çok duygulandım
Maşallah Ne kadar güzel ya böyle şeyleri çok seviyorum çok duygusallaşıyorum

Cumartesi kontrolümüz var ilk kez böyle 4 hafta bekledim çok meraktayım. Bebem de sanki eskisi kadar hareketli değil gibi yerimi daraldı acaba diyettende morali bozuldu bence evladımın lanet gebelik şekeri

Ben geceleri artık 3 saatte bir uyanmaya başladım ya bugün oğlumun odası mobilyaları geldi tam yerleştireyim foto atıcam size oda da oturdum çıkamadım uzun süre çok duygulandım
Ay ne güzel olmuştur şimdi o oda Bizimkilerde gelmedi bekliyorum gelir mi artık diye ben boşken bile gidip gelip odaya bakıyorum geldiğinde çok güzel olcak diyorum

Alerjik rinit bende de var bant kullandım evet işe yarıyor ama buhar makinesi yada hava nemlendirici varsa o daha etkili. Bebek için aldım başucuma koydum geceleri çalıştırıyorum. Hiç değilse ağzım açık uyumuyorum diyebilirim :) bir de karbonatla nazal yıkamada rahatlatıyor

Canım bulabilirsen bi bak inş vardır burun stickleri mentollü wick menthol vs. Bak şöyle
Bakıyım canım sağol doğurur doğurmaz kendimi toparlayınca da burun ameliyatı olmak istiyorum ya ben de kemik eğriliği de olduğu için 5 günden fazla kullandığımda oluyor hiç dikkat etmem ona

Yok anacım mutlu sonla bitmeyecekse oynaşmaya hiç yanaşmıyorlar Geçen sezaryen olursa bu süreç daha uzun sürermiş dedi, sen kiminle konuşuyorsun bu konuyu diye kahkahalarla üzerine gittim ama söylemedi Bu arada sen miydin canım Alaplı’ya taşınacak olan? nickleri aklımda tutamıyorum
Erzurum’da yaşarken inanılmaz kuruydu hava, nemlendirici gece kanamalarını önledi ama tıkanıklığı önlemedi
Bakıyım canım sağol doğurur doğurmaz kendimi toparlayınca da burun ameliyatı olmak istiyorum ya ben de kemik eğriliği de olduğu için 5 günden fazla kullandığımda oluyor hiç dikkat etmem ona
Benim de aklımdan geçen emzirme bitince direkt septum deviasyonu ameliyatı. Zamanında olmadığıma çok pişmanım

Evet evet dün yazacaktım sana unuttum taşınıcaz allahın izniyle ama işte benim erken doğum riskim falan olunca biraz zor olacak ereğli devlet hastanesinde yatıyorum şuan

Ya ben bu saatten sonra oda alsam yetişir mi ki sizin ne kadar sürede geldi eşyalarınız. Erken doğum riskini hiç hesaba katmadım taşınırsam alırım diye hep erteledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…