Canım ben bi içecek hazırlamıştım çok faydasını gördüm sütüm baya oluyor şuan bulabilirsen köy tavuğuyla yapılmış çorbada çok iyi geldi bana hastanede içmiştimKizlar biz 1 haftalik olduk. Benim hala sutum cok az. Hergun biraz daha artiyor ama dun mesela tum gun 2 gogusten toplam 50 ml cikti. Bugun biraz daha artmis. Sizde durumlar nasil? Bu sut tam olarak ne zaman gelmeye baslar?
En az 2 saatte bir emzirin. Benim kizda da 3 haftalik a kadar vardi. Ben 3 saatte bir emziriyordum sonra doktor bana, 3 saate bebek acıkır ne kadar ki midesi, 2 ay bitene kadar 2 saatte bir emzir dedi. 10 gündür 2 saatte bir emziriyorum. Sagip dolaba koyuyorum ben uyuduğumda eşim sut veriyor. Çok şükür 1 haftada toparladı. Şu an mesela kendi uyanıyor ortalama 2 saatte bir ve uyanıklık süresi uzadı. Çok geçmiş olsun. Gecer inşallah en kısa zamanda.Kızlar bebişimde sarılık başladı sanırım gözleri ve yüzü sarı, ne yapmalıyım?? Yardımcı olur mısunuzyarın doktor kontrolümüz var geçer mi yarına kadar, ne yapmamı önerirsiniz? Sürekli emziriyorım fakar hep uyukluyor az emip uyuyor
Biz biraz abarttik sanirim ev 25,5 - 26 derece arasinda. Esim sadece bezle dursun istiyor, bende uzun kollu citcitli body giydiriyorum sadece. K.validem kasla goz arasinda ustune penye battaniye ortuyor. Evde bir kaos varBencede 22 biraz az kalabilir. İdeal oda sıcaklığını 22-24 derece de tutun dedi doktor. Biz 22 ye hiç düşürmedik min. 23 e düşer. banyo yapacağı gün 25 yapıyorum. Genelde 24 de takılıyoruz.
Çünkü ben kalın giydirmiyorum. bence penye iki kat yeterli. Alttan çıtçıtlı yarım kol body. Üzerine alt üst pijama takımı. Bazen çok gaz sancısı olunca altına içten ince penye tayt giydiriyorum. Üstüne gece uykusunda penye battaniye ile kundak yapıyorum. İkinci penye battaniyeside elimin altında duruyor ihtiyaç olursa örtüyorum yarım. Triko yada kadife giydirmem evdeyken.
Canım az miktarda sarılık normal çoğu bebekte 5 seviyelerinde oluyor vücudunda var mı ona bak ayrıca yoksa daha için rahat olsun ayrıca yarın doktora gidecekmişsin zaten yarın gidene kadar bol bol emzir 2 saatte bir 3 saatte bir başka bir şey yapamazsın zaten evde
Çok teşekkür ederimEn az 2 saatte bir emzirin. Benim kizda da 3 haftalik a kadar vardi. Ben 3 saatte bir emziriyordum sonra doktor bana, 3 saate bebek acıkır ne kadar ki midesi, 2 ay bitene kadar 2 saatte bir emzir dedi. 10 gündür 2 saatte bir emziriyorum. Sagip dolaba koyuyorum ben uyuduğumda eşim sut veriyor. Çok şükür 1 haftada toparladı. Şu an mesela kendi uyanıyor ortalama 2 saatte bir ve uyanıklık süresi uzadı. Çok geçmiş olsun. Gecer inşallah en kısa zamanda.
Benim kv geçen beni cinnetin eşiğine getirdi ev 24 25 derece içinde zıbın üstünde alt üst vardı ben üstünü örtmüyorum ekstra kalın bi battaniye ile kundak yaptı altına kalın bi battaniye koydu bide tülbentle yüzünü kapattı yüzü soğukmuş bende doktora gidince dedim böyle böyle yapıyorlar eşim doktorların lafını çok dinler aa sakın dedi doktorBiz biraz abarttik sanirim ev 25,5 - 26 derece arasinda. Esim sadece bezle dursun istiyor, bende uzun kollu citcitli body giydiriyorum sadece. K.validem kasla goz arasinda ustune penye battaniye ortuyor. Evde bir kaos vargenelde sadece citcitliyla duruyor.
Ay yok benimki annesiyle kavga ediyor, karisma bize diye. kadin yemegimi yapip odaya gidiyor, gozum gormesin bu cocugu boyle ciplak diyorBenim kv geçen beni cinnetin eşiğindeki getirdi ev 24 25 derece içinde zıbın üstünde alt üst vardı ben üstünü örtmüyorum ekstra kalın bi battaniye ile kundak yaptı altına kalın bi battaniye koydu bide tülbentle yüzünü kapattı yüzü soğukmuş bende doktora gidince dedim böyle böyle yapıyorlar eşim doktorların lafını çok dinler aa sakın dedi doktorşimdi eşimde kızmaya başladı annesine
Bizim de evin derecesi aynı öyle. Ama bizim bebek çıtçıtlı body ve pijama ile. Uyuyunca da üzerine ince battaniye. Eşime kalsa daha çok şey örtüp giydirecek. Ancak bu kadar dinletebildim. Aşırı korumacı davranıyor, asla mantıklı düşünmüyor. Çok sıcak diyorum, hayır diyor kızım üşüyor o konuşamıyor, diyor. Önceden iki kat kıyafet iki battaniye idi neyse ki yarıya indirdik. Allahtan kapı aciyorum da icerinin sıcağı çok değil.Biz biraz abarttik sanirim ev 25,5 - 26 derece arasinda. Esim sadece bezle dursun istiyor, bende uzun kollu citcitli body giydiriyorum sadece. K.validem kasla goz arasinda ustune penye battaniye ortuyor. Evde bir kaos vargenelde sadece citcitliyla duruyor.
malesef ben varım bebeğim her gün akşam 4-7 arası katıla katıla ağlıyor hiç sakinleşmiyor. gaz damlası başladık 28 günlük olur olmaz, dün de probiyotik başladım. probiyotik biraz rahatlattı sandım gün içerisinde ama yok saati geldi mi yine aynı… hiçbir şey fayda etmiyor o ağladıkça gücüm ve içim çekiliyor. sizde de şöyle mi durum tok olmasına rağmen deli gibi meme aranıyor meme vermeye çalışıyorum aplamaktan ememiyorKızlar ya bize bir çare kolik bebeği olan var mı? Ne yapsak fayda etmiyor youtube'da bebek sakinleştiren sureleri bile açtık hala devam. Ağlama krizleri çok zorluyor önerisi olan varsa lütfen iletsin
Şu masaj yağı karşıma çok çıkıyor. Memnun olanlar da var bir işe yaramadığını düşünenler de . Nemlendirici kremini alacağım, yanında da bunu da alıp deneyeceğim ben.Kızlar ya bize bir çare kolik bebeği olan var mı? Ne yapsak fayda etmiyor youtube'da bebek sakinleştiren sureleri bile açtık hala devam. Ağlama krizleri çok zorluyor önerisi olan varsa lütfen iletsin
Çok giydirmiyorum aslında. İçinde atlet üstünde pijama alt üst. Bazen içlik giydiriyorum çünkü prematüre doğdu.Doktorlar 24 derecede bebeğe sadece bez gerek diyor. Bebeğine göre zıbın giydirebilirsiniz diyorlar. Ben Orta Asya'nın soğuğunda bu kadar giydirmiyorum vallahi. Zıbınla yatıyor. Ne battaniye ne çorap ne iki kat.
Bunu bende merak ediyorum. 5.gun kontrolunu ucretsiz yaptirdik ama sarilik testi icin 600 tl almislar. Esim soylemedi o an odemis. Eve gelince ogrendim yarin hastaneyi arayip iade isteyecegim. Internette arastirdim ucretsiz olmasi gerektigi yaziyordu.Bir şey daha sormak istiyorum kızlar, özel hastanede dogum yaptım çocuk için birkaç tane muayene randevusu oluşturdular. Sizce ücret talep ederler mi? Benim bildiğim kadarıyla yenidogan 28 gün ücretsiz muayene olabiliyor. Sizin tecrübeleriniz ne bu konuda
Valla bizim saati net değil 17'den sonra her an olabiliyor saati de net değil bazen 3 bazen 5 saat devam ediyor. En baştan beri gaz damlası kullanıyoruz ama bir çare etmiyor mommy bliss başladık 3 gündür o da sanki işe yaramadı anlamıyorum her şeyi deniyoruz bende zaten katiyen sakinleşmiyor memeden dolayı hatta meme ile kavga edip siniri artıyor. Eşim bir şekilde sakinleştirirse ama o ağladıkça ben de ağlacak duruma geliyorum. Kıpkırmızı oluyor sesi kesiliyor. Beyaz gürültü yok uyku müzikleri klasik müzik hiç biri işe yaramıyo anlık sakinleştiriyo o kadar. Birde normalde de gazlı olduğu için bir de ekstra gaz sorunu yaşıyoruz. Ama büyük sert bir psikoloji lazımmalesef ben varım bebeğim her gün akşam 4-7 arası katıla katıla ağlıyor hiç sakinleşmiyor. gaz damlası başladık 28 günlük olur olmaz, dün de probiyotik başladım. probiyotik biraz rahatlattı sandım gün içerisinde ama yok saati geldi mi yine aynı… hiçbir şey fayda etmiyor o ağladıkça gücüm ve içim çekiliyor. sizde de şöyle mi durum tok olmasına rağmen deli gibi meme aranıyor meme vermeye çalışıyorum aplamaktan ememiyortükendim. emzik de almamıştı… ben çareyi sağım yapıp sütü biberonla emdirmekte buldum ama onun için de ne sırtüstü ne yüzüstü ne kucak hiçbir pozisyonda durmuyor anca durursa biberpn veriyorum işte. beyaz gürültü ben de açıyorum, sıcak su tobası ve sıcak duşa sokuyorum, kurutma makinesi çalıştırıyorum. işe yaramıyor illa saat 7yi geçirene kadar ağlıyor.
Ben de sgk yı arayıp şikayet edin hastane iade etmek zorunda şeklinde okudum emin olmak istedim. İnşallah sorun yaşamayızBunu bende merak ediyorum. 5.gun kontrolunu ucretsiz yaptirdik ama sarilik testi icin 600 tl almislar. Esim soylemedi o an odemis. Eve gelince ogrendim yarin hastaneyi arayip iade isteyecegim. Internette arastirdim ucretsiz olmasi gerektigi yaziyordu.
Bu yağı ben de gördüm ama cildine hassasiyet yaptı diyen çok var bizim zaten dokunsan kızarıyor. Bu stick ben de alayım zaten her yeri çizik sinirli bir kız olduğu için kendini yoluyor ağlarkenŞu masaj yağı karşıma çok çıkıyor. Memnun olanlar da var bir işe yaramadığını düşünenler de . Nemlendirici kremini alacağım, yanında da bunu da alıp deneyeceğim ben.
Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 mlFiyatı, Yorumları - Trendyol
Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de kızlar şu krem şiddetle tavsiyedir. Yüzünü çizmişti bugün benim oğluş, sürdüm birkaç saat içinde geçirdi. Sinek ısırığı dahil birçok şeye iyi geliyormuş.
BABYTON Hero Stick 5 mlFiyatı, Yorumları - Trendyol
BABYTON Hero Stick 5 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Meme araması aç demek değil her zaman acaba fazla yiyor rahatsız mı oluyor gazı olunca da meme aranıyor refleksten yeni yedirmişseniz eğer aç değildir bebeğinize masaj yapın eğer mama kullanıyorsanız mama da gaz yapıyor olabilir mamasını değiştirebilirsiniz ya da Biberonu kolik bebeklere göre özel olanlardan alabilirsiniz Allah kolaylıklar versin inşeAllah geçer bu sıkıntılarınızmalesef ben varım bebeğim her gün akşam 4-7 arası katıla katıla ağlıyor hiç sakinleşmiyor. gaz damlası başladık 28 günlük olur olmaz, dün de probiyotik başladım. probiyotik biraz rahatlattı sandım gün içerisinde ama yok saati geldi mi yine aynı… hiçbir şey fayda etmiyor o ağladıkça gücüm ve içim çekiliyor. sizde de şöyle mi durum tok olmasına rağmen deli gibi meme aranıyor meme vermeye çalışıyorum aplamaktan ememiyortükendim. emzik de almamıştı… ben çareyi sağım yapıp sütü biberonla emdirmekte buldum ama onun için de ne sırtüstü ne yüzüstü ne kucak hiçbir pozisyonda durmuyor anca durursa biberpn veriyorum işte. beyaz gürültü ben de açıyorum, sıcak su tobası ve sıcak duşa sokuyorum, kurutma makinesi çalıştırıyorum. işe yaramıyor illa saat 7yi geçirene kadar ağlıyor.
Tahlil ve testler ücretli doktor muayenesi ücretsiz oluyorBunu bende merak ediyorum. 5.gun kontrolunu ucretsiz yaptirdik ama sarilik testi icin 600 tl almislar. Esim soylemedi o an odemis. Eve gelince ogrendim yarin hastaneyi arayip iade isteyecegim. Internette arastirdim ucretsiz olmasi gerektigi yaziyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?