• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

Gelmiş,gecmis olsun inşallah canım ❤️
Hayırlı Ramazanlar Canım 🥰
Biz iyiyiz canım sen nasılsın 🤗 😍 🥰
Rabbim ferahlık versin 🤲 🥰
Evvosum seni merak etmistik, iyi misin 💕🌸🍒 bebisin nasıl 🥳💃 ikinciye hamile olduğunu yazmıştin başka bir topikte her şey yolunda mı 🤲
Allah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalım 🙏 Acı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim ❤️

Allah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalım 🙏 Acı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim ❤️
Başın sağ olsun canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲
Rabbim sabır versin 🤲
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah 🤲 🥰
Arada gel sohbet edelim 🤗😍❤️

Başın sağ olsun canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲
Rabbim sabır versin 🤲
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah 🤲 🥰
Arada gel sohbet edelim 🤗😍❤️
Amin Allah razı olsun ablacım 🤲❤️ Burdayım banada iyi gelecek inşallah 🙏 Sen nasılsın abla iyisin inşallah sağlık sorunların vardı herşey yolundamı 🙏❤️

Kuzum benim ya rabbim yüreğine ferahlık versin,acısını hafifletsin inş. Basın sağolsun çok üzüldüm 🥺🤲 inş bebeğin sımsıkı sana tutunur,sagsalim kavusursunuz evvoşum 🤲 yanindaki yavrununda hep güzel günlerini göresin inş, evdeysen fırsat buldukça gel 🥰🍒🍒🫶😘

Kuzum benim ya rabbim yüreğine ferahlık versin,acısını hafifletsin inş. Basın sağolsun çok üzüldüm 🥺🤲 inş bebeğin sımsıkı sana tutunur,sagsalim kavusursunuz evvoşum 🤲 yanindaki yavrununda hep güzel günlerini göresin inş, evdeysen fırsat buldukça gel 🥰🍒🍒🫶😘
Amin Allah razı olsun sosyalim güzel dileklerin için❤️🍒🍒 Çok şükür her halimize burdayım inşallah ❤️

Ben hep aynı evvosum, hiçbir değişiklik yok hayatımda, en son bıraktığın gibi pür-i pak devamke🤤🤭 buna şükür 🥰🤲🍒
İnşallah bir gün ansızın dualarını yaşarken bulursun kendini sosyalim 🤲🫶🍒 Hayat sen plan yaparken başına gelendir. Vardır rabbimin bildiği Elhamdülillah 🤲

İnşallah bir gün ansızın dualarını yaşarken bulursun kendini sosyalim 🤲🫶🍒 Hayat sen plan yaparken başına gelendir. Vardır rabbimin bildiği Elhamdülillah 🤲
Çok amin evvatoşumm, ins hepimiz için mucizeler ansızın geliverir 🤲🥰🍒🍒🫶

Başın sağ olsun canım 😔Allah sabır versin kalanlara

Back