Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvosum seni merak etmistik, iyi misinBen biraz zorlu günlerden geçtim o yüzden uğrayamadım buralara![]()
Aşko aklıma henüz bir şey gelmedi ,düşünüyorumAşko sen ne yapacaksın![]()
Gelmiş,gecmis olsun inşallah canım![]()
Hayırlı Ramazanlar Canım
Biz iyiyiz canım sen nasılsın![]()
![]()
![]()
Rabbim ferahlık versin![]()
![]()
Allah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımEvvosum seni merak etmistik, iyi misinbebisin nasıl
ikinciye hamile olduğunu yazmıştin başka bir topikte her şey yolunda mı
![]()
Tamam bekliyorumAşko aklıma henüz bir şey gelmedi ,düşünüyorum![]()
Başın sağ olsun canımAllah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımAcı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim
![]()
Amin Allah razı olsun ablacımBaşın sağ olsun canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Rabbim sabır versin
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah![]()
Arada gel sohbet edelim![]()
Kuzum benim ya rabbim yüreğine ferahlık versin,acısını hafifletsin inş. Basın sağolsun çok üzüldümAllah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımAcı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim
![]()
Amin Allah razı olsun sosyalim güzel dileklerin içinKuzum benim ya rabbim yüreğine ferahlık versin,acısını hafifletsin inş. Basın sağolsun çok üzüldüminş bebeğin sımsıkı sana tutunur,sagsalim kavusursunuz evvoşum
yanindaki yavrununda hep güzel günlerini göresin inş, evdeysen fırsat buldukça gel
![]()
Hasret bittiAmin Allah razı olsun sosyalim güzel dileklerin içinÇok şükür her halimize burdayım inşallah
![]()
Ben hep aynı evvosum, hiçbir değişiklik yok hayatımda, en son bıraktığın gibi pür-i pak devamkeCanım benimsen nasılsın nasıl gidiyor
![]()
İnşallah bir gün ansızın dualarını yaşarken bulursun kendini sosyalimBen hep aynı evvosum, hiçbir değişiklik yok hayatımda, en son bıraktığın gibi pür-i pak devamkebuna şükür
![]()
Çok amin evvatoşumm, ins hepimiz için mucizeler ansızın geliverirİnşallah bir gün ansızın dualarını yaşarken bulursun kendini sosyalimHayat sen plan yaparken başına gelendir. Vardır rabbimin bildiği Elhamdülillah
![]()
Kafanı dağıtırsın iyi olurAmin Allah razı olsun ablacımBurdayım banada iyi gelecek inşallah
Sen nasılsın abla iyisin inşallah sağlık sorunların vardı herşey yolundamı
![]()
İnşallah sosyalim inşallahÇok amin evvatoşumm, ins hepimiz için mucizeler ansızın geliverir![]()
Çok şükür ablacım rabbim sağlık sıhat versin inşallah herşeyin başı sağlıkKafanı dağıtırsın iyi olur
Ben iyiyim canım çok şükür![]()
Başın sağ olsun canımAllah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımAcı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim
![]()
Allah razı olsun cennamm amin inşallahBaşın sağ olsun canımAllah sabır versin kalanlara