- 28 Ekim 2022
- 7.503
- 19.854
- 178
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kuzum çok şükürAllah razı olsun cennamm amin inşallahSen nasılsın iyimisin
![]()
İyiyim kuzum çok şükürAllah razı olsun cennamm amin inşallahSen nasılsın iyimisin
![]()
Allah rahmet eylesin. Rabbım gönlüne inşirah ferahlığı versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniAllah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımAcı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim
![]()
Sahur oldu ışıyor
Bülbüller ötüşüyor
İftara çay deyince
Yüreğim tutuşuyor.
Güm be de güm güm güm be de güm güm![]()
Şöööööööyle etli etli veya tavuklu,soslu salçalı bişeylerAşko aklıma henüz bir şey gelmedi ,düşünüyorum![]()
Bende önce kahve içerim nazomBen çayı daha geç yapıyorum, yemekle içilen çay kansızlık yapıyor diye![]()
Evvoşum ,başın sağ olsun Allah rahmet eylesin.Allah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımAcı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim
![]()
Senin ne zaman geliyor?Şöööööööyle etli etli veya tavuklu,soslu salçalı bişeyler![]()
İnşallah bakacağım deynoŞöööööööyle etli etli veya tavuklu,soslu salçalı bişeyler![]()
Aşkom
Rabbim sabır versin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım.Canlarım hayırlı ramazanlar hepinizeAllahım tuttuğunuz oruçları ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah herzaman sağlık sıhat versin etiketlere ulaşamadım kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir
![]()
Yeni telefonla çekecekti,almıştır benceİnşallah bakacağım deyno
Sen aldın mı tarif
Cancağızım, gelir mi kahve fotisi?Rabbim sabır versin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım.![]()