• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

Allah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalım 🙏 Acı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim ❤️
Allah rahmet eylesin. Rabbım gönlüne inşirah ferahlığı versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini🤲

Allah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalım 🙏 Acı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim ❤️
Evvoşum ,başın sağ olsun Allah rahmet eylesin.
Allah sabr versin.
Bebeğine de sağlıklı hayırlı doğum nasip eylesin,birlikte uzun ,sağlıklı, huzurlu ömrünüz olsun.

Canlarım hayırlı ramazanlar hepinize 🤲❤️ Allahım tuttuğunuz oruçları ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah herzaman sağlık sıhat versin etiketlere ulaşamadım kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir 🙏
Rabbim sabır versin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım.🤲🏻❤️

Back