Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Valla pazardan beri biz de böyleyiz. Akşamlara çok alışığım ama gündüz genelde sakindi yavrucum uyumasa bile memede omzumda sakinleşir şimdi ne istediği belli değil memeyi emiyo kavga ediyo ağzı burnu süt sonra diğerine geçiyo yine bir kavga bir takım çoşmalar sürekli uyanmalar. Bence atak haftasındayız bu kadar denk gelemez bence

benim doğum yaptığım hastanede yeni doğan yoğun bakımda yatmamıza ve bir sürü tetkik yapılmasına rağmen herhangi bir ücret ödemedik biz yenidoğan döneminde ama belki hastanenin kendi yönetmeliğidir doğum yapan hastalar için

İyi olmanıza çok sevindim tempo iyidir insanı düşünmekten kurtarır

Canim biz 3 hafta yoğum bakımda kaldık sonrasında 28 gün doldu zaten

Biz bugün 1 haftalık olduk ilk banyomuzu yaptık
Annelik delilik kaygı kaygı kaygı halindeydim hep
Üşüttü mü üşüdümü ensesinden anlarsınız üşüdüğünü dedi doktor
Biraz pişik gibi yara olmuş testislerinin altı içim acıyor sudo crem sürüyorum umarım geçer bi büyütsek diyoruz hayırlısıyla bide en ballı zamanlar diyoruz kafalar Leyla

Bebeklerde 5.hafta atak donemiymis. Bende dun sosyal medyada karsilastim. Sanirim 1 hafta suruyormus bu atak
Bakin burada atak haftaları ile ilgili bilgi vermiş açıklamada. Ama diyor ki bebek 40. Haftasına tamamladıktan sonra atak haftaları başlar diyor. Yani biz o zaman bir haftalığız daha

Kızlar bebekleriniz memede kaç dakka emiyor cuk cuk o sesle 6 7 dk max emiyor koşa gibi geliyor bana tuvaleti gayet iyi
Benimki de bu ara azalttı süreyi. Diğer memeyi de teklif ediyorum yine de , bazen alıyor bazen almıyor. Aldığı zaman daha uzun uyuyor tabii.

Kızlar sütünüzü sağıyor musunuz bu arada? Ben istedikçe emziriyorum, biberonla beslenmiyor şu anda. Dışarı çıkma, çalışma gibi bir durumum da yok şu an için. Ama biraz süt depolamalı mıyım diye de düşünüyorum

Su gibi ömürleri olsun, biz de dün yaptık sudocrem iyi geldi bizim pişiğimize. Ay temizlemesi zor değil mi ya erkek bebekleri kakadan sonra gerçi kız bebek altı da temizlemedim daha önce hayatımda ama Sanki testislerin aralarına giren kakaları temizlemek daha zor gibi

Bence az biraz dolaba atmakta fayda ben garanticiyim biraz. acil bir işiniz olur mama yerine kaşık biberonla sizin sütünüzü verirler kenarda 2-3 paket bulunsun kafasındayım hep

En güzeli yıkamak.ben de yeni 1 haftadır başladım yıkamaya. Lavabonun altında 1 dk da yıkıyorum bide kurulama için müslim alıyorum yanıma. Hemen sarıp odaya götürüyorum miss. Ne kızarıklık ne bişey olmuyor kaç gündür. Kızlarda da enfeksiyon riski çok yüksek erkeklere göre.çok iyi temizlemek gerekiyor kızlarda. Erkeğin daha kolay temizlemesi

Aminn Ohh düzende maşallah
İnşallah bizede iyi gelir
Zor ya evet dediğin gibi özellikle testisleri temizlemek bide 2 kere çiş vakası yaşadık evi batırdık bide onun üstüne pamuk koyup açmaya çalışıyorum altını

Benimde ilk günlere göre azaldı ya en fazla 10 dk genelde 5 7 dk arası

Merhaba bebeğinizin aşılarını sağlık ocağında mi yoksa takipli olduğunuz hastaneye mi goturuyorsunuz? Devletin yapması gereken aşılar özel hastanede ücretli mi ? Ben ilk muayene için hastaneye götürdüm doktorumuz muayeneler ve aşı takibi için plan yapti ama sağlık ocağındanda arayıp buraya gel diyorlar kararsız kaldım sizler nasil yaptınız

Bence az biraz dolaba atmakta fayda ben garanticiyim biraz. acil bir işiniz olur mama yerine kaşık biberonla sizin sütünüzü verirler kenarda 2-3 paket bulunsun kafasındayım hep
Hangi arada sağıyorsunuz peki? Emzirdikten sonra sağarsam bir sonraki emzirmeye sütüm az olur diye korkuyorum

Ben de yıkarım diye düşünmüştüm ama bazen altını değiştirirken bile hapşırıyor, üşüyor mu acaba diye korkuyorum o yüzden hiç yıkama işine girmedim. Azıcık daha havaların ısınmasını bekliyorum

Benimde ilk günlere göre azaldı ya en fazla 10 dk genelde 5 7 dk arası
Ayyyy o çiş+kaka vakalarını ben de çok yaşadım şimdi öğrenmeye başladım, zıbını çözüp azıcık da öyle bekliyorum. Sütümüz azaldı ama bez sayımız ideal yetiyordur bence. Yarın kontrol günümüz kilosunu merak ediyorum

Bir de kızlar annem de kv de gece altını çok açma dedi, biraz baktım bazı doktorlar gerçekten her defasında altını değiştirmemeyi öneriyor. 2 gecedir öyle yapıyorum uykusu da bölünmüyor. Gerçi çişten baya ağırlaşıyor bez ama rahatsız olsa ağlar durmaz diye düşünüyorum

Eyvah ben direkt 40+2de dogurdum. Benim atak haftasi erken baslayacak
2 gün mü
Kaka yapmadığı sürece ben de açmıyorum artık. İlk ayda 3 saatte bir değiştirirdim şimdi geceleri kenarından bakıyorum sadece cişse ellemiyorum.

Dünyanın bin bir türlü hali var. Hasta falan olursunuz ilaç almanız gerekir emziremezsiniz vb... Bence biraz depolamakta fayda var.

Kızlar ya benim bebeğimin huyu suyu değişti 5. Hafta itibariyle sizde de benzer şeyler olan var mı?

Ay bunu sormaya gelmiştim. 5.haftadayız 2 gündür kendini de bizi de mahvetti. Meme emerken ağlayarak(değişik hırslı bi ağlama) eliyle vuruyor tekmeliyor bi yandan hala emmeye çalışıp bi yandan memeyi atıyor. 4-5 saat uyanık kalıyor zor uyutuyoruz. Uyanıkken hep bi huysuzluk içinde ve sakinleşmiyor.
Kaç gün sürecek acaba internette bi hafta diyo eyvahlar olsun

Ben artık genelde tek meme emziriyorum, huzurlu olduğu günlerde emzirdiğim mememi boşaltıyorum o uyurken 2 ya da 3 sefer daha sonra bunları ayrı ayrı dolapta soğutup aynı dereceye gelince birleştirip buzluğa atıyorum akşam. İlk başlarda da bir mememi hiç emmiyordu çok sert oluyor diye onu boşaltıyordum. Ama şimdi benim artık sağmam lazım çok fazla gelmiyor diye bir emzirme danışmanıyla çalışıcam aktif emzirip iyi derecede depolamak çok zor ama ne olur ne olmaz için atacaksanız buzluğa bu yöntem beni çözüyor genelde
Valla bilmiyorum ya bir de sanki inanılmaz gazı var yani acaba idrar yollarımı diye düşündüm. Çiş yaparken bile ağlıyor heralde o da ataktan :/ annelik ne zor kendi kendime hastalık düşüniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…