Rop muayenesi bize 3 haftalıkken yapıldı. Ama yine takipteyiz. 15 inde yine göz muayenesi var. Çok şükür gelişimini tamamlamış sorun yokmuş. Darısı başınıza. Herşey güzel çıkar inşallah sizinde.Evet ya prematüre bebeklerde sanırım ilk 2 yıl düzeltilmiş yaş olarak ilerleyecekmişiz. Aşıları doğduğu güne göre ama diğer aşamaları düzeltilmiş aya göre ayarlayacaklarmış. Siz de artık yenidoğan boyutuna gelmişsiniz. Biz de ayın 10 unda ropa 13 ünde de dr kontrolüne gideceğiz. Bakalim bu sefer bizi neler bekliyor olacak.
Bencede 22 biraz az kalabilir. İdeal oda sıcaklığını 22-24 derece de tutun dedi doktor. Biz 22 ye hiç düşürmedik min. 23 e düşer. banyo yapacağı gün 25 yapıyorum. Genelde 24 de takılıyoruz.İşte sorun ben üşüyorum eşim üşümüyorbebek konusunda kararsızı ben de 23-23.5 okeyim de 22'de çok üşüyorum
Valla canım benim kızım 12 günlük ilk günden itibaren hiç 2 saat 3 saatlik bir emme düzeni olmadı.gündüz sürekli emiyor durdurak bilmeden,akşam 6da uyuyor taaaaa saat gece 1e 2 ye kadar bir daha içmiyor asla.sonra 1 de uyanıp sabaha kadar aralıksız tekrar emiyorHayırlı ramazanlar
Biz 26 günlük olduk ama hala ben düzene pek alışamadım ya. Lohusalık da ağır geçiyor üstüne bebeğim memeyi reddediyor çıldıracam. İki beslenme arası biz debelenirken nerdeyse 4 saati aşıyor çok üzülüyorum aç aç uyumak istiyor. Zor bela doyuruyorum Doyuncada fıldır fıldır gözler. Bu nasıl kısır döngü ya feleğim şaştı. Sizin beslenme araları ne kadar Kızlar ya biz artık 3 saatte bire çıkmıştık ama bu meme reddi belası buldu bizi
Bendan bende içiyorum gerçekten etkili,günde kaç bardak içiyorsun pekiArkadaşlar sütü az olanlar bunu kullanabilir. Bebeğin gazı için de çok iyi. Dün demleyip içtim. Sütüm akıyor dünden beri.
Canım sen 1 haftalık da 50 ml topluyosan bu az değil kiKizlar biz 1 haftalik olduk. Benim hala sutum cok az. Hergun biraz daha artiyor ama dun mesela tum gun 2 gogusten toplam 50 ml cikti. Bugun biraz daha artmis. Sizde durumlar nasil? Bu sut tam olarak ne zaman gelmeye baslar?
İnternette satışı varmı? Güvenli orjinal ürün olarak.Arkadaşlar sütü az olanlar bunu kullanabilir. Bebeğin gazı için de çok iyi. Dün demleyip içtim. Sütüm akıyor dünden beri.
Ev geniş istediği zmaan dinlenmeye çıkabiliyor ama gitmek istedi. Yarı kirkina gelecek iftardan sonra. Ben kucakta uyuduktan sonra yatağa koyunca uyanıyor ona çare bulamadım. Sürekli memede durmak istiyor. Gece daha zor oluyor.Ayy bizim sizin kadar uzak değil ama onlarda haklı ev ev üstüne olmuyor hele ev ufak 2+1 isebir de ramazan yaşlı insanlar uyu kalk oruç tutmak istiyorlar .
Ama bir şekilde geçiyor eşim eve gelene kadar şaşırtıcı bir şekilde uyudunormalde hiç tarzı değildir cuma günü de çok sakin geçmişti eşim gelene kadar sanırım, annesini üzmek istemiyor ama eşim gelir gelmez uyandık iki seferdir şimdi de fıldır fıldır gözler bakınıyor tüm akşam uyuyunca artık nasıl uyucak bilmiyorum
Aynen derin uykuya dalmadan bende bırakınca ağlıyor. Bide yatakta mızırdanınca bi elimi karnına bir elimi yüzüne koyuyorum pış pış yapıyorum okşar gibi devam ediyor uykuya. Ama bazen bu taktik işe yaramıyor.Ev geniş istediği zmaan dinlenmeye çıkabiliyor ama gitmek istedi. Yarı kirkina gelecek iftardan sonra. Ben kucakta uyuduktan sonra yatağa koyunca uyanıyor ona çare bulamadım. Sürekli memede durmak istiyor. Gece daha zor oluyor.
Gercekten mi ? Ay uzuluyorum bende. Benimki cok istahli ya biz mamayi ilk 2 gun 3 saat arayla 30 ml basladik. 3.gun itibariyle 60 ml a gectik. Suan 3 saatte bir 90 ml iciyor. Az versem araniyor, istiyor surekli. Doktorda sarilik olmasin, kan sekeri dusmesin ne zaman istese ver dedi.Canım sen 1 haftalık da 50 ml topluyosan bu az değil kiAllah bereket versin. Bebeğin midesi ztn ne kadar ki şuan çok minik. Sütünde o büyüdükçe artacak doğru orantılı.
10. günde tam kapasiteye yaklaşıyor. Bol su için, güzel beslenin ve fırsat buldukça uyumaya çalışın. Bol bol emzirin ve emzirdikten sonra sağın. Rezene çayı da iyi geliyor.Kizlar biz 1 haftalik olduk. Benim hala sutum cok az. Hergun biraz daha artiyor ama dun mesela tum gun 2 gogusten toplam 50 ml cikti. Bugun biraz daha artmis. Sizde durumlar nasil? Bu sut tam olarak ne zaman gelmeye baslar?
Bizim ev 2+1 bir oda çalışma + bebek odası gibi ondan bizde salonda kaldığı için rahat edemiyor haklı olarak ama biz anneme geldik yine eşim hasta oluyor riske atmayalım dedik ama nasıl olcak bilmiyorum onlar oruçluykenEv geniş istediği zmaan dinlenmeye çıkabiliyor ama gitmek istedi. Yarı kirkina gelecek iftardan sonra. Ben kucakta uyuduktan sonra yatağa koyunca uyanıyor ona çare bulamadım. Sürekli memede durmak istiyor. Gece daha zor oluyor.
Gündüz ben de böyle giydiriyorum gece de üstüne yün bir battaniye attım 22 olunca oda ama vazgeçtim ben üşüdüm diyeBencede 22 biraz az kalabilir. İdeal oda sıcaklığını 22-24 derece de tutun dedi doktor. Biz 22 ye hiç düşürmedik min. 23 e düşer. banyo yapacağı gün 25 yapıyorum. Genelde 24 de takılıyoruz.
Çünkü ben kalın giydirmiyorum. bence penye iki kat yeterli. Alttan çıtçıtlı yarım kol body. Üzerine alt üst pijama takımı. Bazen çok gaz sancısı olunca altına içten ince penye tayt giydiriyorum. Üstüne gece uykusunda penye battaniye ile kundak yapıyorum. İkinci penye battaniyeside elimin altında duruyor ihtiyaç olursa örtüyorum yarım. Triko yada kadife giydirmem evdeyken.
Bir bardak ama sütüm çok oldu rahatsız etti. Dünden beri içmedim. memeleri taşıyamıyorumBendan bende içiyorum gerçekten etkili,günde kaç bardak içiyorsun peki
Doktorlar 24 derecede bebeğe sadece bez gerek diyor. Bebeğine göre zıbın giydirebilirsiniz diyorlar. Ben Orta Asya'nın soğuğunda bu kadar giydirmiyorum vallahi. Zıbınla yatıyor. Ne battaniye ne çorap ne iki kat.Bencede 22 biraz az kalabilir. İdeal oda sıcaklığını 22-24 derece de tutun dedi doktor. Biz 22 ye hiç düşürmedik min. 23 e düşer. banyo yapacağı gün 25 yapıyorum. Genelde 24 de takılıyoruz.
Çünkü ben kalın giydirmiyorum. bence penye iki kat yeterli. Alttan çıtçıtlı yarım kol body. Üzerine alt üst pijama takımı. Bazen çok gaz sancısı olunca altına içten ince penye tayt giydiriyorum. Üstüne gece uykusunda penye battaniye ile kundak yapıyorum. İkinci penye battaniyeside elimin altında duruyor ihtiyaç olursa örtüyorum yarım. Triko yada kadife giydirmem evdeyken.
Var ya. Trendyolda görünüyordu. Oradaki yorumları okumuştum kulanmadan.İnternette satışı varmı? Güvenli orjinal ürün olarak.
Canım az miktarda sarılık normal çoğu bebekte 5 seviyelerinde oluyor vücudunda var mı ona bak ayrıca yoksa daha için rahat olsun ayrıca yarın doktora gidecekmişsin zaten yarın gidene kadar bol bol emzir 2 saatte bir 3 saatte bir başka bir şey yapamazsın zaten evdeKızlar bebişimde sarılık başladı sanırım gözleri ve yüzü sarı, ne yapmalıyım?? Yardımcı olur mısunuzyarın doktor kontrolümüz var geçer mi yarına kadar, ne yapmamı önerirsiniz? Sürekli emziriyorım fakar hep uyukluyor az emip uyuyor
Bize doktor iyi besleyin ve cok uyutmayin dedi. Sinirin altinda suan sariligimiz evde sık sık besliyorum. Her beslenme saatinde uyuyor bile olsa uyandiriyorum. Ustunu aciyorum, ayak tabani, avuc ic baski uyguluyorum, gerekirse islak mendille uyariyorum. Hastanedeyken aglasin cekinmeyin, uykusu acilir demislerdi.Kızlar bebişimde sarılık başladı sanırım gözleri ve yüzü sarı, ne yapmalıyım?? Yardımcı olur mısunuzyarın doktor kontrolümüz var geçer mi yarına kadar, ne yapmamı önerirsiniz? Sürekli emziriyorım fakar hep uyukluyor az emip uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?