Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
Bununla ilgili çok yazı okudum yer çekiminin aksine pozisyon alıp emzirmeyi öneriyorlar ve emzirme öncesinde sağım yaaa ne tatlı küçücük ama parmağında oynatıyor desene

Canım yaz mutlaka, dualarımız seninle ve kızçenle

Reactions: dhn
Allah razı olsun hiç birinizin basına gelmesin bu durum inşallah. Biz de hemen atlatalım Rabbimin yardımı ile inşallah , kafam durdu zaten artık benim açıkcası cümle kurabılıyor muyum onu da bilmiyorum

Yastık yorgan alacak mıyız ki ? Kalın battaniye atarım diye düşünüyorum üstüne

İnşallah kuzum Allahım razı olsun valla hepinizden

Trajikomik!

Eşim Almanya Munih doğumlu, bu sıkıntıların hiçbirini yaşamamış kayınvalidem. Hem mahremiyete önem var, hem 9 ay boyunca seninle tek kişi ilgileniyor onu da sen seçmiyorsun orda seninle yeterince ilgileniyorlar.
Ama 21.yüzyıl Türkiyesinde mahremiyet diyince hemen Afganistan deniliyor. Medeniyet bize hiç uğramaz.

Kızlar şimdi hastaneden geldim, 27 ocak sabah erken saatlerinde doktorumuz gün verdi artık 3800 olduğu için bu saatten sonra normali zorlamanın mantığı yok dedi. Hatta bebek iyi durumda yarın bile alabiliriz ben tatile gitmeden ama tatil dönüşümü de bekler dedi. Ben de her şey yolundaysa erkene gerek yok 27'sini kabul ettim.
Sonra anestezi muayenesini oldum ve nst girdim ilk defa.

Nst'de yolunda geçti her şey kasılmalarım hiç 20'nin üzerine çıkmadı, bebeğin kalp atışı da gayet dalgalıydı ama 1 dk civarı falan 75-90 bandına düştü sonra da değer kaybolup 150 civarında geri geldi. hemşire anlık annenin de kalp atışları bazen algılanabiliyor sorun yok kalan süreç düzenli dedi doktoruma daha ulaşamadım ameliyata girecekti.
Sizin başınızda geldi mi böyle bir şey chatgpt sordum o da normal dedi ama bi an gerildim kafama taktım.

lahana yaprağını buzlukta 10-15 dk tutup göğsünuzun üstüne koyun. iyi gelir insALLAH Ssertlesme olunca. bir de otomatik makineyle sağım yapıyorsanız belki mochi gibi Manuel bir pompa edinebilirsiniz. lahana sonrasi akan sutu toplar mastiti engellersiniz. otomatik pompayla uyarildikcw artacak sutunuz. ben de iki oglumda sagdim surekli sut yetmez diye ama sonra igne gibi batmalar basladi cok acı çekiliyor. simdi mochi aldim bakalim surec nasil olacak.

Bazen hareket ettikleri için temazsızlık olabilir maşallah diyelim geri sayım baslamıs

Endokrin bölümü yok maalesef burda dahiliyeye gidiyorum o sebeple ama başka bir doktora daha gideceğim doz yetersiz geliyor bana da, kesinlikle çok çok zor bir şey ve korkutucu insaAllah bebeklerimiz sağlıklı doğar

Yastık yorgan alacak mıyız ki ? Kalın battaniye atarım diye düşünüyorum üstüne
Ben de almamıstım canım, sonra pamuklu ürünle yatsalar daha saglıklı olur diye aldım, nevresim takımı carsaf vb de gelmiş, uyguna da bulmuşken aldık biz

Endokrin bölümü yok maalesef burda dahiliyeye gidiyorum o sebeple ama başka bir doktora daha gideceğim doz yetersiz geliyor bana da, kesinlikle çok çok zor bir şey ve korkutucu insaAllah bebeklerimiz sağlıklı doğar
İnsallah canım benim, sabah aclıgım iyi cıktı bu seferde tokluklar fırladı , ilginc ya ne olacagı belli olmuyor , oyle sacma bi durum

Allah razı olsun hiç birinizin basına gelmesin bu durum inşallah. Biz de hemen atlatalım Rabbimin yardımı ile inşallah , kafam durdu zaten artık benim açıkcası cümle kurabılıyor muyum onu da bilmiyorum
Canımsın amin, cok üst üste yasadın olumsuzlukları ama hepsi gececek , saglıkla gelsinler ins , duamızdasın

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…