Bununla ilgili çok yazı okudum yer çekiminin aksine pozisyon alıp emzirmeyi öneriyorlar ve emzirme öncesinde sağım yaaa ne tatlı küçücük ama parmağında oynatıyor deseneGünaydınlarrr hepinize hamişlerbugün evde 3. Günümüz ve hortlak gibi dolaşıyorum evde kimler bir an önce bitsin şu hamilelik diyorsa çabuk sözünü geri alsın ağrısıyla sızısıyla tadını çıkarsın son günlerin Amanın bu velet az emdiğinden saat başı ayaktayım gece gündüz ağzıma etti 2 günde. Sütüm çok fazla kesin sen biliyorsundur ladin19 süt çok fazla geliyor çocuk boğuluyor her emzirmeye başladığımda. Ben de artık ilk makineyle sağıyorum sonra çocuğu emziriyorum. Hem sağ hem emzir hem bebekle ilgilen şaftım kaydı. Bu sütü nasıl azaltacaz yaa
Belli olunca yazayım canım Allah razı olsunncanım tarihi ve saati yazarbilir misin buraya ben okurum inşaLLAH kuzucuguna. Rabbim kolaylastırsın hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşaLLAH
Canım yaz mutlaka, dualarımız seninle ve kızçenleKızlar günaydin. Dün iyi ve özellikle kötü bir haber ile sarsıldık eşimle. İyi haber oğlumun cıkıs için bugün arayacak olmaları ıdı. Fakat kötü haber kızım için kafatasının tepe kısmı erken kapanmıs. Şuan daha anne karnında olması gereken zaman aslında biliyosunuz anne karnından kapalı olarak dogacakmısmıs erken doğmasalardı. Allah razı olsun yeni doğan hocamız erken fark etti. Tomo mr çekilip beyinde bişeyi var mı dıye bakılmıs. Çok şükür hiç biseyi yok. Fakat çocukta ciddi kafatası şekil bozukluğu olarak büyümüş olacakmıs ameliyat olmazsa. Etrafınızda hiç bu durumu yasayan ve ameliyat olan var mı. Geç kalmadan kızım büyümeye baslayıp kafatası da büyümeden yaptırıcaz ameliyatını inşallah. Küvözden cıkmasında normalde bir sıkıntı kalmadı kızın da ama çıkmadan orda gözetim de iken olsun istiyoruz. Alnı öne doğru buyuyecekmiş yapılmazsa... Dün çok kötüydük eşimle ikimiz oglumun gelecek olmasına bıle gerektiği gibi sevinemedik. Sizden bir de ricam olacak mümkünse kızım ameliyat olacagı gün ve saati size yazsam buradan okumayı bılen arkadaslarımız kızım için okuyabilir mı çok korkuyorum bısey olursa ona ameliyatta ya da ameliyat sonrasında diye. Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Allah razı olsun hiç birinizin basına gelmesin bu durum inşallah. Biz de hemen atlatalım Rabbimin yardımı ile inşallah , kafam durdu zaten artık benim açıkcası cümle kurabılıyor muyum onu da bilmiyorumCanım benim cokkk gecmiş olsun , sen yaz tabi dua ederim ben de , ayrıca okurum da anneme de derim ona da okuturum. İnsallah saglıkla iki bebeğin de evine gelsin , bütün anneler saglıkla alsın bebeklerini kucaklarınagercekten cokk zor surecler pamuk ipliğindeyiz
Yastık yorgan alacak mıyız ki ? Kalın battaniye atarım diye düşünüyorum üstüneKızlar bebek yorganı ihtiyacınız varsa ben bugun bimden aldım, kalitesini de begendim fiyatı da cok uygun , english home dan bakmıstım aynı kalitede nerdeyse ve fiyatı onun ücte biri kadar , ihtiyacı olanlara tavsiye ederim
İnşallah kuzum Allahım razı olsun valla hepinizdenMantar ve akıntı queen resmen ya. Senin sayende çok ilerledim bu konuda allah senden razı olsun
Canım tabi sen günü ve saati gönder okumaya ben de çalışırım ayrıca allahın izniyle her şey çok güzel geçicekayrıca iyi doktorun farkı allah o doktordan razı olsun
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımCanım yaz mutlaka, dualarımız seninle ve kızçenle
Evet çok şükür ki öyle gerçekten. Biz de öyle olduğuna dua ediyoruz durmadan . Allah bütün bebeklerimize anne karnında dahil olmak üzere saglık versin inşallahCanım tedavisi varsa ne güzel tedavisi olmayan hastalıktan korusun allah tabiki dua ederiz sen içini ferah tut
Trajikomik!Canım 8 ay boyunca doktor düzenln olmaması çok normal çünkü kısa bir süre. keşke bi 8 ay daha olsa bari insan iyi seçim yapar en azından.
Ben senin yerinde olsam Avrupa yakasında hiçbir hastaneye gitmem çünkü tüm erkek doktor ve erkek çalışanlar hepsi sapık hepsi kadınları taciz ediyor. Ben asla gitmem şahsen.
Afganistan’da doğuracağım beklentime uygun sana da tavsiye ederim
Canım tam buğday ekmeği şekeri beyaz ekmeğe göre daha hızlı yükseltir. İlginç ama öyle. Bu gerçek tabi şakasız :) iyisi mi sen bu ara ekmek vs yeme.
lahana yaprağını buzlukta 10-15 dk tutup göğsünuzun üstüne koyun. iyi gelir insALLAH Ssertlesme olunca. bir de otomatik makineyle sağım yapıyorsanız belki mochi gibi Manuel bir pompa edinebilirsiniz. lahana sonrasi akan sutu toplar mastiti engellersiniz. otomatik pompayla uyarildikcw artacak sutunuz. ben de iki oglumda sagdim surekli sut yetmez diye ama sonra igne gibi batmalar basladi cok acı çekiliyor. simdi mochi aldim bakalim surec nasil olacak.Evet ondan oldu sanırım bide bi ara mastite dönüyordum 2 saatte bir 20 şer dk sağım yaptıkça arttı da arttı süt .şimdi de önüne geçemiyorum önden sağım yapıp biraz göğsü sakinleştirip sonra emzirmeye başladım başka ne yapayim bilemedim. Biraz zaman geçince daha çok emecek ve düzelecek inşallah
Bazen hareket ettikleri için temazsızlık olabilir maşallah diyelim geri sayım baslamısKızlar şimdi hastaneden geldim, 27 ocak sabah erken saatlerinde doktorumuz gün verdi artık 3800 olduğu için bu saatten sonra normali zorlamanın mantığı yok dedi. Hatta bebek iyi durumda yarın bile alabiliriz ben tatile gitmeden ama tatil dönüşümü de bekler dedi. Ben de her şey yolundaysa erkene gerek yok 27'sini kabul ettim.
Sonra anestezi muayenesini oldum ve nst girdim ilk defa.
Nst'de yolunda geçti her şey kasılmalarım hiç 20'nin üzerine çıkmadı, bebeğin kalp atışı da gayet dalgalıydı ama 1 dk civarı falan 75-90 bandına düştü sonra da değer kaybolup 150 civarında geri geldi. hemşire anlık annenin de kalp atışları bazen algılanabiliyor sorun yok kalan süreç düzenli dedi doktoruma daha ulaşamadım ameliyata girecekti.
Sizin başınızda geldi mi böyle bir şey chatgpt sordum o da normal dedi ama bi an gerildim kafama taktım.
Endokrin bölümü yok maalesef burda dahiliyeye gidiyorum o sebeple ama başka bir doktora daha gideceğim doz yetersiz geliyor bana da, kesinlikle çok çok zor bir şey ve korkutucu insaAllah bebeklerimiz sağlıklı doğarCanım bana da basladıkları doz yetersiz geldi , gittikce artırdı , endokrine gitmiyor musun her hafta , benim de suyu üst sınırda gördü doktor. Artırdıgımız halde hala 101 falan cıkıyor brnim de , gerçekten seker bas belası biseymis ya , gebelikte cok zor
Ben de almamıstım canım, sonra pamuklu ürünle yatsalar daha saglıklı olur diye aldım, nevresim takımı carsaf vb de gelmiş, uyguna da bulmuşken aldık bizYastık yorgan alacak mıyız ki ? Kalın battaniye atarım diye düşünüyorum üstüne
İnsallah canım benim, sabah aclıgım iyi cıktı bu seferde tokluklar fırladı , ilginc ya ne olacagı belli olmuyor , oyle sacma bi durumEndokrin bölümü yok maalesef burda dahiliyeye gidiyorum o sebeple ama başka bir doktora daha gideceğim doz yetersiz geliyor bana da, kesinlikle çok çok zor bir şey ve korkutucu insaAllah bebeklerimiz sağlıklı doğar
Canımsın amin, cok üst üste yasadın olumsuzlukları ama hepsi gececek , saglıkla gelsinler ins , duamızdasınAllah razı olsun hiç birinizin basına gelmesin bu durum inşallah. Biz de hemen atlatalım Rabbimin yardımı ile inşallah , kafam durdu zaten artık benim açıkcası cümle kurabılıyor muyum onu da bilmiyorum
Çok ilginç bir hastalık yaa insanin sabrıyla oynuyorİnsallah canım benim, sabah aclıgım iyi cıktı bu seferde tokluklar fırladı , ilginc ya ne olacagı belli olmuyor , oyle sacma bi durum
Allahım razı olsun hepinizden inşallahCanımsın amin, cok üst üste yasadın olumsuzlukları ama hepsi gececek , saglıkla gelsinler ins , duamızdasın
Oyle canım senle haftamız da aynıymıs , dogum sonrası da diyete devam et kontrole gel dediler banaÇok ilginç bir hastalık yaa insanin sabrıyla oynuyor
Doğumdan sonra da miiiiOyle canım senle haftamız da aynıymıs , dogum sonrası da diyete devam et kontrole gel dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?