Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
Evet canım kafa tası kemiklerinin erken birleşmesi. çocuğu olan herkes rutin kontrollerde farketmiştir hocalar hep muayenelerde bakar kapandı mı daha büyür mü vs diye. Evet bu kadar erken normalde kapanmamalı ve bunu neonatal hocası allahtan farketmiş tebrik etmek lazım. Bol bol dua edeceğim. Allah sağlıkla kucağına kavuştursun yavrunu

Kuzum doktor düzelir diyorsa kendini heba etme. İnşallah oda en güzel şekilde iyileşecektir. Zaten sağlık açısından bir sorunu yokmuş. Evladın için bol bol dua et. İçini de ferah tut.

Reactions: dhn
Sağım ne kadar yaparsanız süt okadar fazla olur. 40 dan sonra düzelmişti bende. Sağım yapmayın emzirirken memeyi parmak arasında sıkın tazyikli gitmez bebeğe. Akışını yavaşlatmış olursun.

Amin canım. Eve gerçekten hocamız iyi bir insan ve iyi bir doktor çok şükür ki çok erken fark etti kızımı.. Normalde bu kadar erken fark edilmemiş internetten ve buralardan okuduğum kadarıyla . Halimize çok şükür

Yav benim bebek normal doğum olmayacak anladım da. Benim kasılmam neden göbekten. Bildiğin göbek deliğim ağrıyor. Karın büyüme atağı geçirdiği için mi nedir bilmiyorum. Valla çocuk ordan ceee eee yapacak sanıyorum. İnsanın göbek deliği tam olarak kasılıp ağrır mı

Canım sağımı kes hem diyon sütüm fazla çocuk boğuluyor hem sağıyon sen süt gereğinden fazlayken sağarsan daha da fazla olur dur napıyon sağımı kes memelerini makaslayıp öyle ver çocuğa letdown refleksi çocuğu emzirmenin başında boğuyor aniden süt inince. Makaslanarak ver memeyi.

Ezbere bilinen sureleri okuyabiliyoruz lohusayken

canım tarihi ve saati yazarbilir misin buraya ben okurum inşaLLAH kuzucuguna. Rabbim kolaylastırsın hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşaLLAH

Canım benim cokkk gecmiş olsun , sen yaz tabi dua ederim ben de , ayrıca okurum da anneme de derim ona da okuturum. İnsallah saglıkla iki bebeğin de evine gelsin , bütün anneler saglıkla alsın bebeklerini kucaklarına gercekten cokk zor surecler pamuk ipliğindeyiz

Mantar ve akıntı queen resmen ya. Senin sayende çok ilerledim bu konuda allah senden razı olsun
Canım tabi sen günü ve saati gönder okumaya ben de çalışırım ayrıca allahın izniyle her şey çok güzel geçicek ayrıca iyi doktorun farkı allah o doktordan razı olsun

Sağım ne kadar yaparsanız süt okadar fazla olur. 40 dan sonra düzelmişti bende. Sağım yapmayın emzirirken memeyi parmak arasında sıkın tazyikli gitmez bebeğe. Akışını yavaşlatmış olursun.
bebek erken doğduğu için çok az içiyor sütü ve boşaltamıyor memeyi ve mecburen sağmak zırunda kalıyorım aksi taktirde meme taş gibi oluyor ve ağrı yapıyor mastite döner diye korkuyorum

bebek erken doğduğu için çok az içiyor sütü ve boşaltamıyor memeyi ve mecburen sağmak zırunda kalıyorım aksi taktirde meme taş gibi oluyor ve ağrı yapıyor mastite döner diye korkuyorum
Yavrum sağmazsam da taş gibi olup ağrı oluyor gece uyuyamadım sabaha karşı mecbur sağdım ve öyle çocuğu ezdirdim. Mastite dönmez mi sonra çünkü bebek çok az içiyor şu anda sık sık ve az

Evet ondan oldu sanırım bide bi ara mastite dönüyordum 2 saatte bir 20 şer dk sağım yaptıkça arttı da arttı süt .şimdi de önüne geçemiyorum önden sağım yapıp biraz göğsü sakinleştirip sonra emzirmeye başladım başka ne yapayim bilemedim. Biraz zaman geçince daha çok emecek ve düzelecek inşallah

Daha demin kocam bana istemeden likörlü çikolatalı kek yedirdi A dostlar
Amaaaan bi taneden bişey olmaz valla ben bile bunun diyorsam hiç kafana takma ne olabilir deve de kulak kullandığımız herşey çok mu masum bi tane ile kaldıysan sorun yok devam

Yaa öyle mi bilmiyordum benim doktorum da doz yükseltmiyor bir türlü az az yükseltiyor her seferinde en iyisi başka bir doktora daha gozukeyim çok teşekkür ederim
Benim doktorum 2 doz ile basladı şuan 4 olduk 3 ayda herkes bir değil temkinli yaklasıyor olabilir doktorunuz bir anda normal seviyelerde tutmayı zaten amaclamıyorlar hamilelik ilerledikçe derecenin zaten artıyor çünkü hamilelik ilerledikçe şekerin yükselmeye devam ediyor siz yine de dikkatli olup temkinli yükseltmesine alısın bence bu daha doğru bi davranıs hamile olduğumuz için normal şeker hastaları ile bizi bir tutamıyorlar vücudumuz normal anatomisinden çok uzakta olduğu için

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Mantar ve egzama gecmişi olan biri olarak söylüyorum içindeki etken maddeden dolayı doktorum başka bir fitil önermişti

İşte buda böyle bi ikilem hem hemen gelsinler kokularına doyamayalım diyoruz hemde aman biraz daha dursunlar da dıs dünyaya ayak uydurabilsinler gelişimleri tamamlansın diyoruz bunlarda aşka dahil mi doktor hanım diyesim geliyor bazen

Canım tedavisi varsa ne güzel tedavisi olmayan hastalıktan korusun allah tabiki dua ederiz sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…