Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Sürdüm şimdi bende yatmadan tekrar sürerim. İnşallah bende görürüm faydasını

Yaa öyle demeyin akrepler dövmez öyle aksine çok düşüncelidirler bende akrebim
Valla ben de akrebim gerçekten bazen balık kadar duygusal empati dolu biriyim ama fena değilim de diyemem Allah çarpar çocukken de fenaydim hatırladığım kadarıyla jsbdjdndkd benim bebiş balık ağlar ağlar gelir yeğenim de fenalık olursa döver diye düşünüyorum sjhdjsjksjkskdj neyse ben de onun anasını döverim odesiriz

Yüksek Ateş ile de çıkıyor diye biliyorum. Tabi virüs bulaşması ile de çıkıyor
Yanlış bilmiyorsam eğer uçuk ise çıkardığınız o zaten daha önce kaptığınız bir mikrop/bakteri/ virus yani hangisiyse o sebeple ateşte streste vs çıkabiliyor. (Uçağa benzer sivilcelerden değilse) o sebeple zaten sizde olan bir şey bebişe bir sorun olmaz anne karnında diye düşünüyorum gene doktor sorun. Doğunca evet sorun olabiliyor diye duymuştum ben de. Umarım hızlıca geçer zaten doktorunuz en doşru bilgiyi verir

ben erken doğum olduğunu biliyorum ama sebepte preeklampsi olduğunu bilmiyordum. doğuma karar nası verdi çoo mu yüksek çıktı değerleriniz. ağrıyı tarif edemiyorum göğüs altlarında sırtıma ve koltuklatlarıma vuruyor. 24 satlik idrarda protein sınır 300 müş 321 çıktı ama tansiyon 24 saatlik takipte normaldi. daha sık görüşeceğiz doktorla. 37 ye zorlamaya çalışıyor

Reactions: dhn
Bir tek aşk acısına çaresi ol ayan kantaron yağı gerçekten uçuk konusunda waoaaw etki ediyor
Alayım yarın aktardan aslında evde sürekli bulundurmak lazım onu da artık en son eltimin kızı el ayak hastalığına yakalandığında kullanmıştı çok fayda etmişti ya

Bağışıklık düşünce de yorulunca da uçuk çıkıyor artık son haftalar yoruldu kadın vücudu tepki veriyor bebekle temas olmadan geçeceğini bende düşünmüyorum

Ya ben de bu konudan biraz muzdaribim benim acemiligim biraz da tabi kızkardeşim doğuma kadar benle kalsin evi supurse arada temizligi yapsa yeter kafasindaydim yaparim vs diye geldi.... Onun da 15 aylık bebişi var ama ne çocuğa ne kendine uyku duzeni yapmamiş. Tamam buna okey ama çocuk uyuyorken veya çocuk diş çıkarma dönemi vs diye huysuz çoğu zaman ama huysuz olmadığı anlarda aylak aylak takılıp tam huysuzluk saatine iş yapasi geliyo aşırı sorumsuz. Asel kuşum uyuyodu birkaç saattir o saatten beri tabletinden dizi izliyo :') ben çamaşır astım odami supurdum, kaç gündür banuo yıkanacak ona da laf arası mesaj amaçlı soyledim ama yapasi yok belli ki birazdan kendim gidip yikicam banyoyu da veya en basiti çop dolmuş atılacak agir tasima diyolar ama çöpü atmayi da dusunmuyor :') kışın ortasında çöp sineği görüyorum fittirmama az kaldi. Öğlen 1 e Kadar uyuyor temizligimi yapmasa bari en azından bana eşlik eder diyodum yürüyüş yapmaya zaman kalmiyo bile.... Aşırı strese giriyorum asker gibi başına da dikilemem böyle doğumdan sonra ve doğuma kadar sabredemem. Bulaşık boşaltmak çok zor egilip alma belimi yoruyor onu bile artık zorla yaptiriyorum gibi oluyo artık sıkılıp kendim bosaltip dolduruyorum bir şeyi yapana kadar zaten gece oluyo falan canım çok sıkkın uzak değil annemler 2 saat yol en kötü gelmiş tatil yapmış var saysin gondericem çünkü onunla konuştum 3-5 kere. Düzelme yok böyle bana yük oluyor hem manevi stres hem fiziksel olarak da yoruluyorum. Evim daha dağınık işleri ertelediği icin kendim tek olsam tek mutfagim dagilirdi en azindan sjdbjsndjd

yani sonuca geleyim cidden destekten çok böyle yük de olabiliyorlar malesef umdugumu bulamadim kölem ol da demiyorum da yani veya bebişine öncelik vermesini söylüyorum ama inanin erteleme yapmama sebebi asel kuş değil öyle olsa zaten gık demicem kahvaltidan yemeğe kadar ben düşünüp yapacaksam ne anladın Yurdagül oluyo dkjxjdjxkdjdj bu yüzden bir yandan da kimsenin olmamasi bir nimet diyorum çuk özür dilerim uzuuuun uzun yazdım ama şuan buraya yazmasam gidip onla tartiscam

Benim 400u geçmişti değer, tansiyon normaldi iki kere 14 olunca gün içinde o yüzden yattım hastanede. Taburcu olduktan bi kaç gün sonra acil doğum oldu plansız sancı ile gittim ben , acil sezeryana aldılar gece. İnşallah olur

amin teşekkür ederim. sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz. sağlıkla kucağımıza versinler bebeklerimizi.

Reactions: dhn
Sanırım vücudumda olan bir virüstü çünkü yakın zamanda kimseyle yakınlaşmam olmadı uçuğu olan birini de hatırlamıyorum. Ateş hastalık gebelik derken bağışıklığım iyice düştü ondan nüksetti heralde. Yarın doktora danışırım dediğin gibi en doğru bilgiyi o verir

Bana hafif preeklampsi teşhisi konuldu. İdrarda sınır 150yken 170çıktı benim de ayrıca tansiyonum ilaçsız 18lere çıkıyor 5 gün hastanede yattım. Şu an evde tansiyon ilacı kullanarak tansiyon ve belirti takibi yapıyorum.
Beni doktorumun uyardığı en önemli belirtiler şiddetli baş ağrısı, bulanık görme, renkli parlak ışıklar görme, bulantı kusma, karında özellikle sağ üst bölgede ağrı ve aniden gelişen ödemdi. Bunlar olursa hemen acile gel dedi. Sen de bu belirtileri takipte ol tansiyonunda sıkıntı yokmuş şükür. Sağlıklıca ilerleriz inşallah

Canım bu bence karakter meselesi bana deseler ki sen yat ablan gelecek işini gücünü yapacak aman aman aman kalsın ben kendi yağımda kavrulurum yeter bana derim çünkü bu anlattıgın tam olarak ablam biz kardeşimin bir hastaşıgı için genetik analizlerimizi yaptırmıstık ben annemin ablam ve kardeşm babamın geninden geliyorlar mıs ben de her fırsatta söylerim halası babaannesi kılıklı diye çünkü annemle ben aman yarabbi iki elimiz kanda olsa yapılacak iş varsa aklımızda o iş yapmadan duramayız o yızden tatlı tatlı bozulmadan gönder gitsin karsıdan daha güzel

Ay banyoyu hallettim dedim bakam msjina denk düştüm sjdnjsjdjdjd aynısı yemin ederim yani tamam iş orda kalsa ölmem her dk her yeri toplayan biri değilim bazen kafama eser daginik birakirim vs ama bu çok fazla aşırı yani iki haftada bir yapilacaksa onu ben de yapiyorum zaten bu halimle aşırı tisizlikten değil ama o yapilacaksa ben elimi atana kadar tık yok tam elimi atinca ben yapacam ben yapacaktim zaten oluyo sinir oluyorum nsnxjdnjxcj o yüzden zaten gondercem kırılacak bir şey yok gitsin evde rahat rahat takılsın. Buraya da değişiklik olmuş oldu gezdi varsaysin ben de strese girmeden kendi isimi yaparim zaten ittirmeyle olacak iş değil

Ay çok güzel yazmışsın. Çok şükür bu halime. Ben artık kendimi hiç yanlız hissetmiyorum. Oğlum var eşim var. İnsan hayat arkadaşı yeter. Her halimi alltan alan beni hep seven bir eşim var.

Selam kızlar 33+3 oldum bugün doktora gittim amniyo sivisi fazla dedi. Sekerim falan yok daha önce hersey yolundaydı. Var mı suyu fazla olan neden acaba düzelir mi ? Şekeri kes dedi haftaya tekrar bakarız dedi ama bi endiselendim

çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla bitecek süreç.
ben açıkçası anksiyetemden mi nedir artık plesentayı olumsuz etkiler belirti vermez ilerler de bebeğe zararı olur diye endişeliyim ama sanırım hafif durumlarda takiple devam edilmiş hep acil doğum olmuyor bu aşamada.
sizin kaç haftadır bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…