Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Ben bir şey çok fazla üzülürsem ve bu üzüntümü fark etmezsem yani dışa vurmazsam hemen uçuk çıkar
Benim annemde de stresten vs çıkar arada dudağında ama ben de çok stres yaparim ona rağmen uçuk çıkmadığı için bir yerden bir kere alınca hep aynı yerde tekrarlayan bir şey olarak düşünmüştüm biraz fazla cahilim bu konularda galiba

Kurt
Kuzum benimde sadece solumda oluyordu şiddetti gittikçe arttı. Enfeksiyondanmış aynı belirtiydi.

Canım çay ağacı yagi kurutuyor diye duymuştum ama hamileyken kullanılır mı ki bilmiyorum bir araştır istersen

Diş macunu hemen kesiyor uçuğu canım. Ben sürekli diş macunu sürerim 3.4 saatte bir

Ha yok yok çok şükür öyle bir şey değil sertleşince bazen uca doğru sivridiğini fark ediyorum ikiz bir de benimkiler ya kremle falan olunca biraz konuşunca gevşiyor çok şükür ağrı yaşamadım daha şimdiye kadar

Ama dediğiniz de doğru.

Ben uçuk bebek doğunca sıkıntı olur diye düşünüyorum ama doğmadan da karnımda bebeğe zarar verir mi acaba

Ben uçuk bebek doğunca sıkıntı olur diye düşünüyorum ama doğmadan da karnımda bebeğe zarar verir mi acaba
Tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama ben öyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum onlar içerden koruyan sıvıları var bir kere

Hemen onu da süreyim tüm tuşlara basmam lazım
2 güne kalmıyor bile. Akşamdan sürer yatarım sabah yıkarım. Öğleden sonra gene minik sürerdim. Ama şuan bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum. Doğunca bulaşma riski var diye demiştir doktor.

Bir tek aşk acısına çaresi ol ayan kantaron yağı gerçekten uçuk konusunda waoaaw etki ediyor

Yaa öyle demeyin akrepler dövmez öyle aksine çok düşüncelidirler bende akrebim

Nioli yağı ( art de huile marka) sürebilirsiniz çok geçmiş olsun

Üzülme bızım 3 saatlik yol. Gelmeyecek. Benim annemde dedigin gıbı. Herkese var bana yok.

Belki hiç kimsenin olmaması daha iyidir. Böylece karışan da olmaz. Lohusa depresyonunu tetikleyen de. İlk günden başının çaresine bakmayı öğrenmek bana gelecek için daha çok güven veriyor. Böyle düşünmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…