Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Olabilir yorumunuz rahatlattı beni teşekkürler
Ahahaha o kadar haklısınız ki. İnsan her şeye takıyor korkuyor araştırıyor. Ondan çalışmak iyi geliyormuş bana işi bıraktığım an farklı düşüncelere sardım oysaki dizi izleyip dinlenecektim. Allahın izniyle sağlıkla doğsunlar az kaldı

Ay benim eskisine göre kafam rahat. Hamileligin ilk aylarında sabah akşam burda sürekli biseyler araştırıyordum deli gibi. Yok lekelenme oldu yok hamilelik belirtim kalmadi off nasıl korkuyordum kafama takıyordum. İşte bebeğe bisey olsa nasıl anlarım bir belirti olur mu diye. Gece yarılarına kadar yorum okuyordum. Çok şükür o zamanları sağ salim atlattık inşallah sıkıntısız kucağımıza aldigimiz zamanda gelir rahatlarız

Aynen öyle. Kontrolümü dört gözle bekliyordum. Her o yatağa uzanışımda içim gidiyordu. Şimdi hareketlerini alıyorum ya. Benim de içim rahat.

Oğluşum bugün cihazdan ayrıldı. Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün
Resmen içime doğdu eşimde şoka girdi
Hemşire diyor anne kalbi hissetmiş
Az kaldı inşallah

Çok sevindim inşallah oğlunuzu kucaklayıp evinize gittiğiniz gün de gelir

Gözlerim doldu okurken şükür kavuşturana Allah daha güzel günler göstersin size çok ama çoook sevindimm

Kızlar sol memem inanılmaz ağrıyor,sanki mastit olmuşum gibi yanıyor,dokukunca,hareket edince,eğilince bile can yakıyor varmı yaşayan ya.2 3 gündür katlanılmaz oldu artık

Oy ne güzel bir haber gözünüz aydın canım,darısı kavuşup eve gitmenize inşallah

Benimkinin de boynuna bir kez kordon dolandığı için hareketlerine ekstra dikkat ediyorum Yaramaz oğluşum benim
Bana da 2 gündür bir enerji yüklendi kızlar, oturamıyorum evde resmen, sürekli iş ürettim kendime. Sonra eşime sardım sürekli yatıyorsun, hiçbir işin ucundan tutmuyorsun diye Geceleri de uyku yok, niye yoruyorum kendimi bilmiyorum..
Bir de bu aralar yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor. Araştırdım ama bulamadım neden

İçim bir tuhaf oldu gözlerimden süzüldü resmen Rabbim kavuşmalı ayrılıklar versin çok sevindim inşallah en kısa sürede emzirip evinize sağlıklı bir şekilde dönersiniz Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

Valla ben de 36. Haftada kontrole gittiğimde en azından her şey yolundaysa 37+da doğması için konuşacağım. Belki yanlış ama gerçekten çok kötüyüm. Ben 32. Haftada doğum iznine çıktım ama 2 yaşında çocuğum da var. Çok zor geçiyor bu haftalar

Boynuna Kordon dolandigini nasıl anladınız.. doktor ultrasonda görür elbette ama sizde belirtisi ne oldu hareket azalması vs ? Neye dikkat etmek lazım
İki gündür bende de yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor ne yazık ki

Syyyynennnn. Ben ilk zamanlar belirtim yok diye ağlıyordum şaka gibi sonra iki ay boyunca her gün kusunca anladım belirtinin ne olduğunu

Kızlar sol memem inanılmaz ağrıyor,sanki mastit olmuşum gibi yanıyor,dokukunca,hareket edince,eğilince bile can yakıyor varmı yaşayan ya.2 3 gündür katlanılmaz oldu artık

Geçen hafta 2 gün falan benim de öyle oldu tüm gün boyunca değil de ara ara acı ve yangılardan kavruldu özellikle sol memem. O acı esnasında da uçları çıkıp taş gibi oluyodu ben süt doluyo diye yorumladım inşallah ondandır shdjfjfj

Benimki ara ara değil canım sürekli ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum,sanki göğüs kafesim göğsüme batıyor gibi.umarım benimkide geçer yoksa dayanılacak gibi asla değil

Şükürler olsun. Allah ayırmasın bir daha

Valla işteyken çıkmayı bekliyordum. Şimdi ev daha zormuş illa birşey çıkıyor. Hiç bir dizi film de tatmin etmiyor beni hemen sıkılıyorum. Ama benim gibi uykuyu sevenler için iyi. Ben ahaliyi yolladıktan sonra tüm evi dolaşıyorum acaba nerde uyusam diye

Doktor ultrasonda gördü. Ben endişelendim tabii ama doktor sık gördüğümüz bir durum endişelenme, 2-3 kere dolanması durumunda müdahale gerekebilir, sen bebeğin hareketlerine dikkat et dedi. 2 haftada bire düştü muayenelerimiz, o yüzden biraz rahat hissediyorum kontrol ediyor doktor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…