- 17 Ekim 2024
- 304
- 394
- 18
- 33
Olabilir yorumunuz rahatlattı beni teşekkürlerBende 33+3te kontrole gitmiştim doktoruma sorduk nstye ne zaman giricem diye. Bana dedi ki ben zaten burda biseyine bakıyorum dedi orayı pek anlamadim bende. Onla anlaşılıyor nstden daha doğru sonuç veriyor gibisinden konuştu. Belki sizinde bakıyordur o yüzden gerek duymamıştır.
Ahahaha o kadar haklısınız ki. İnsan her şeye takıyor korkuyor araştırıyor. Ondan çalışmak iyi geliyormuş bana işi bıraktığım an farklı düşüncelere sardım oysaki dizi izleyip dinlenecektim. Allahın izniyle sağlıkla doğsunlarHepimiz engelli olduk şükür rabbime. Bir yerimiz ağrımazsa kafayı bebek hareketleriyle bozuyoruz. Gün geçmiyor ki bir problemimiz olmasın. Doktor hareketleri azalsa gelin diyor. Gidiyoruz normal büyüdü ondan azaldı diyor. Bebek ters dönse midemiz alt üst oluyor her yerimiz uyuşuyor gene korkuyoz sağlıkla alaydık kucağımıza bir oh çekerdik. Ama hareketleri olduğu sürece korkmayalım bence şükür herkesin bebeği 2 kiloyu buldu. E doğsada en kötüsü bir iki hafta küvezde kalırlar gene kucağımıza gelirler. Bitek içim o yönden oh çekiyor.
Ay benim eskisine göre kafam rahat. Hamileligin ilk aylarında sabah akşam burda sürekli biseyler araştırıyordum deli gibi. Yok lekelenme oldu yok hamilelik belirtim kalmadi off nasıl korkuyordum kafama takıyordum. İşte bebeğe bisey olsa nasıl anlarım bir belirti olur mu diye. Gece yarılarına kadar yorum okuyordum. Çok şükür o zamanları sağ salim atlattık inşallah sıkıntısız kucağımıza aldigimiz zamanda gelir rahatlarızHepimiz engelli olduk şükür rabbime. Bir yerimiz ağrımazsa kafayı bebek hareketleriyle bozuyoruz. Gün geçmiyor ki bir problemimiz olmasın. Doktor hareketleri azalsa gelin diyor. Gidiyoruz normal büyüdü ondan azaldı diyor. Bebek ters dönse midemiz alt üst oluyor her yerimiz uyuşuyor gene korkuyoz sağlıkla alaydık kucağımıza bir oh çekerdik. Ama hareketleri olduğu sürece korkmayalım bence şükür herkesin bebeği 2 kiloyu buldu. E doğsada en kötüsü bir iki hafta küvezde kalırlar gene kucağımıza gelirler. Bitek içim o yönden oh çekiyor.
Aynen öyle. Kontrolümü dört gözle bekliyordum. Her o yatağa uzanışımda içim gidiyordu. Şimdi hareketlerini alıyorum ya. Benim de içim rahat.Ay benim eskisine göre kafam rahat. Hamileligin ilk aylarında sabah akşam burda sürekli biseyler araştırıyordum deli gibi. Yok lekelenme oldu yok hamilelik belirtim kalmadi off nasıl korkuyordum kafama takıyordum. İşte bebeğe bisey olsa nasıl anlarım bir belirti olur mu diye. Gece yarılarına kadar yorum okuyordum. Çok şükür o zamanları sağ salim atlattık inşallah sıkıntısız kucağımıza aldigimiz zamanda gelir rahatlarız
Çok sevindim inşallah oğlunuzu kucaklayıp evinize gittiğiniz gün de gelirOğluşum bugün cihazdan ayrıldı.Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün
Resmen içime doğdu eşimde şoka girdi
Hemşire diyor anne kalbi hissetmiş
Az kaldı inşallah
Gözlerim doldu okurken şükür kavuşturana Allah daha güzel günler göstersin sizeOğluşum bugün cihazdan ayrıldı.Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün
Az kaldı inşallah
Oy ne güzel bir haber gözünüz aydın canım,darısı kavuşup eve gitmenize inşallahOğluşum bugün cihazdan ayrıldı.Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Az kaldı inşallah
İçim bir tuhaf oldu gözlerimden süzüldü resmen Rabbim kavuşmalı ayrılıklar versin çok sevindimOğluşum bugün cihazdan ayrıldı.Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Az kaldı inşallah
Valla ben de 36. Haftada kontrole gittiğimde en azından her şey yolundaysa 37+da doğması için konuşacağım. Belki yanlış ama gerçekten çok kötüyüm. Ben 32. Haftada doğum iznine çıktım ama 2 yaşında çocuğum da var. Çok zor geçiyor bu haftalaroyy 38 e kadar beklemek çok zor. ben mesane pelvik baskısından neredeyse tuvaletimi tutamaz hale geldim. huzursuz bacak sendromu bende de var hamilelikte iyice şiddetlendi kaç aydır uyku muyku yok bide çalıştım bu uykusuzlukla. 38 demez inşallah yarın kontrolüm var.
Boynuna Kordon dolandigini nasıl anladınız.. doktor ultrasonda görür elbette ama sizde belirtisi ne oldu hareket azalması vs ? Neye dikkat etmek lazımBenimkinin de boynuna bir kez kordon dolandığı için hareketlerine ekstra dikkat ediyorumYaramaz oğluşum benim
Bana da 2 gündür bir enerji yüklendi kızlar, oturamıyorum evde resmen, sürekli iş ürettim kendime. Sonra eşime sardım sürekli yatıyorsun, hiçbir işin ucundan tutmuyorsun diyeGeceleri de uyku yok, niye yoruyorum kendimi bilmiyorum..
Bir de bu aralar yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor. Araştırdım ama bulamadım neden
Syyyynennnn. Ben ilk zamanlar belirtim yok diye ağlıyordum şaka gibiAy benim eskisine göre kafam rahat. Hamileligin ilk aylarında sabah akşam burda sürekli biseyler araştırıyordum deli gibi. Yok lekelenme oldu yok hamilelik belirtim kalmadi off nasıl korkuyordum kafama takıyordum. İşte bebeğe bisey olsa nasıl anlarım bir belirti olur mu diye. Gece yarılarına kadar yorum okuyordum. Çok şükür o zamanları sağ salim atlattık inşallah sıkıntısız kucağımıza aldigimiz zamanda gelir rahatlarız
Kızlar sol memem inanılmaz ağrıyor,sanki mastit olmuşum gibi yanıyor,dokukunca,hareket edince,eğilince bile can yakıyor varmı yaşayan ya.2 3 gündür katlanılmaz oldu artık
Ben kusmadim da sorun ordaSyyyynennnn. Ben ilk zamanlar belirtim yok diye ağlıyordum şaka gibisonra iki ay boyunca her gün kusunca anladım belirtinin ne olduğunu
O zaman şanslısınız şimdiki sırt ağrılarımı tercih ederim kusmaya göreBen kusmadim da sorun orda
Benimki ara ara değil canım sürekli ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum,sanki göğüs kafesim göğsüme batıyor gibi.umarım benimkide geçer yoksa dayanılacak gibi asla değilGeçen hafta 2 gün falan benim de öyle oldu tüm gün boyunca değil de ara ara acı ve yangılardan kavruldu özellikle sol memem. O acı esnasında da uçları çıkıp taş gibi oluyodu ben süt doluyo diye yorumladım inşallah ondandır shdjfjfj
Şükürler olsun. Allah ayırmasın bir dahaOğluşum bugün cihazdan ayrıldı.Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Az kaldı inşallah
Valla işteyken çıkmayı bekliyordum. Şimdi ev daha zormuş illa birşey çıkıyor. Hiç bir dizi film de tatmin etmiyor beni hemen sıkılıyorum. Ama benim gibi uykuyu sevenler için iyi. Ben ahaliyi yolladıktan sonra tüm evi dolaşıyorum acaba nerde uyusam diyeOlabilir yorumunuz rahatlattı beni teşekkürler
Ahahaha o kadar haklısınız ki. İnsan her şeye takıyor korkuyor araştırıyor. Ondan çalışmak iyi geliyormuş bana işi bıraktığım an farklı düşüncelere sardım oysaki dizi izleyip dinlenecektim. Allahın izniyle sağlıkla doğsunlaraz kaldı
Doktor ultrasonda gördü. Ben endişelendim tabii ama doktor sık gördüğümüz bir durum endişelenme, 2-3 kere dolanması durumunda müdahale gerekebilir, sen bebeğin hareketlerine dikkat et dedi. 2 haftada bire düştü muayenelerimiz, o yüzden biraz rahat hissediyorum kontrol ediyor doktor diyeBoynuna Kordon dolandigini nasıl anladınız.. doktor ultrasonda görür elbette ama sizde belirtisi ne oldu hareket azalması vs ? Neye dikkat etmek lazım
İki gündür bende de yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?