Ay iyi ya sabahtan beri canım sıkıldı endişelendim hep umarım biran önce düzelirler kıyamamAa nasıl olur benim doktorum direkt söyledi hareketler Yavaşlar sakın endişe etme diye. O yüzden içiniz ferah olsun benimkilerin de hareketleri çok yavaşladı 3-4 gün sonra anca kendine geldi
Ben de 14. Haftadan itibaren düzenli lierac kullandım tam 32. Haftaya kadar 0 çatlakla geldim ama 32. Haftada aniden karnımın yarısı mor mor çizgilerle doldu şu an 33+6 yım ve gittikçe artıyor ne yapacağımı bilemedim yapabilecek tek şey doğumdan sonra da devam etmek sanırım bir ihtimal derinleşmeyenler iyileşir belkiHiç çatlama var mo canım sende suan , 2 günde çatladım yaa ki o kadar dikkat ediyorum hayret ettim, bebek yagı surdum dün ondan sonra lierac surunce dökülme yapıyor pul pul, yapı var destekleyecegim demissin , o nedir tam olarak orayı anlayamadım
Hayırla sağlıkla kucağına al canımKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyımOcak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Ayy canım aynen yaa, full düzenli kullandım ve cok emindim çatlamayacagıma kreme iyi guvenmistim ama 2 gunde perişan oldum , bi de acıyor , zaman gectikce iyice çatlayacak demek kiBen de 14. Haftadan itibaren düzenli lierac kullandım tam 32. Haftaya kadar 0 çatlakla geldim ama 32. Haftada aniden karnımın yarısı mor mor çizgilerle doldu şu an 33+6 yım ve gittikçe artıyor ne yapacağımı bilemedim yapabilecek tek şey doğumdan sonra da devam etmek sanırım bir ihtimal derinleşmeyenler iyileşir belki
Amin canısı hepimize nasip olsun inşallahHayırla sağlıkla kucağına al canım
Ayy ne heyecanlı , saglıkla gelsin canım, kac haftalıkta almıs olacaklarKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyımOcak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Canım erken dogum riski görmediği halde mi doktorun ciğer geliştirici iğne yaptırdıAy iyi ya sabahtan beri canım sıkıldı endişelendim hep umarım biran önce düzelirler kıyamam
Sağlıkla güzel doğumlarınız olsun . Bu gidişle şubata kalan olmayacak zatenKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyımOcak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Ben 2 ay önce falan yaşadım. Sersem bir baş ağrısı dönme kararma vardı. Acile gittik hemen baktılar sorun yoktu açlık olabilir dediler. Zorlada olsa birşeyler yemiştim. Ayaklarımı yüksekte tutup dinlendim geçmişti. Geçmiş olsun.Kızlar yaşayan yada neden olduğunu bilen varsa lütfen yazabilir miöğleden sonra bir baş dönmesi başladı. Şekerim tansiyonum normal ama hala geçmedi. Yemek yiyemiyorum midem bulanıyor. Ağzımda büyüyor lokmalar. 32.haftadayım bu mide bulantısı ve baş dönmesi beni korkutuyor bir problem yoktur dime bebeğimle ilgili
Teşekkür ederimAyy ne heyecanlı , saglıkla gelsin canım, kac haftalıkta almıs olacaklar
Teşekkür ederimSağlıkla güzel doğumlarınız olsun . Bu gidişle şubata kalan olmayacak zaten
Yaa gün verdiler mi sana erken mi sanki seninle BDT aynı idi benim sağlıkla gelsin bebiş normal mi olacakKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyımOcak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Yok kuzu ya normal zaten istemiyordum ama doğuramazmışım zaten. Kordonu dolamış boynuna. Suyumda hafif azalma var. Kolestaz falan derken riske atmayalım dedi doktorum tamam dedimYaa gün verdiler mi sana erken mi sanki seninle BDT aynı idi benim sağlıkla gelsin bebiş normal mi olacak
yok canım artık erken doğum sayılmaz hic risk alinmaz artik ayy sağlıkla gelsin minnoş. yaramazlık yapmış kordonunu dolayısıyla demek salı günü de benim kontrol var dr 40 a yürüyecek valla ona kalsaYok kuzu ya normal zaten istemiyordum ama doğuramazmışım zaten. Kordonu dolamış boynuna. Suyumda hafif azalma var. Kolestaz falan derken riske atmayalım dedi doktorum tamam dedim
Amin canım benim. Ama bir şey diyeyim mi? Ben 40ı göremezmişimyok canım artık erken doğum sayılmaz hic risk alinmaz artik ayy sağlıkla gelsin minnoş. yaramazlık yapmış kordonunu dolayısıyla demek salı günü de benim kontrol var dr 40 a yürüyecek valla ona kalsa
ahhh bacak arası vajina vulva eti kemiğiyle kopuyor yaa çok zor o acı inşallah şimdi sağlıkla gelsinler de hayırlısı olsun bir iki hafta erken gelmelerine sorun yokAmin canım benim. Ama bir şey diyeyim mi? Ben 40ı göremezmişimo kadar zorlanıyorum ki yerimden kalkmak bir dert yatmak bir dert yürümek zaten ayrı işkence İmkanı olan baba olsun diye boşa demiyorlar valla. Hepimiz sağlıcakla atlatalım sürecimizi ve bebişlerin ek gıdaya geçtiği zamanları da görürüz inşallah
Valla sorma zorun da zoru. Aynen 1-2 hafta erken normal. Sağlıkla gelsin hepsiahhh bacak arası vajina vulva eti kemiğiyle kopuyor yaa çok zor o acı inşallah şimdi sağlıkla gelsinler de hayırlısı olsun bir iki hafta erken gelmelerine sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?