Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Ahahah aynıyım ya tişört göğüs arası ipislak ensemden ipislak..

Ahahah aynıyım ya tişört göğüs arası ipislak ensemden ipislak..
Bende gebelik şekeri çıktı acaba ondan mı dicem de kontrol altına aldık yükselmiyor artık ne bu bu kadar terlemek anlamadım gitti lohusalıkta daha çok yangın oluyormuş böyle. Biz şimdiden böyleysek lohusalıkta nasıl yancaz terlicez kim bilir

Şekerden değildir bence ben donuyorum ayaklarım soğuktan hissetmiyorum eve giren bu sıcak ne diyor bana etkisi 0

Kızlar gene tüm evi topladım çamaşır makinesi uyarı verdi temizle beni diye allahtan kazan temizleyici almıştım temizledim bitti şimdi de çocuk uyudu gene çalıştıramadım ayva almıştım güzelce çekirdeklerini ayırdım attım buzluğa. Kendime bi kase limonlu tuzlu ayva yaptım yedim ohhh geri kalanını da doğradım komposto için buzluğa attım ama belim koptu yav. Azcık dinleneyim bulaşıklara gircem. Bugün canım kapuska istedi kapuska yemeği yapayım diyorum yanına ne yapsam fikir verin banaaa

Bana dün 2 doz ve bugün 2 doz yapıldı. Ve dünden beri bebeklerin hareketleri yok denecek kadar azaldı iğneden olabilir mi acaba doktora sordum alakası yok dedi. Kağan kocatepe de videosunda paylaşmış bu iğne bebeklerin hareketlerinde azalma yapar diyor bilemedim

Bana da hep bilemeyiz diyor ama planlı olur muhtemelen dedi dün bir de genelde maksimum 37 de alınır falan dedi

Ben lierac kullanıyorum ikinci kutum da bitmek üzere, 33 de ikiz , 2 gundur düzenli kullanmama ragmen minik catlaklar olustu cok moralım bozuldu, senin marka olarak var mı canım önerin, şuan kullandıgın ve dogumdan sonra kullanacagın

tiroit bakıldı mi

Aa nasıl olur benim doktorum direkt söyledi hareketler Yavaşlar sakın endişe etme diye. O yüzden içiniz ferah olsun benimkilerin de hareketleri çok yavaşladı 3-4 gün sonra anca kendine geldi

Bende liberal kullanıyorum doğumdan sonra da aynısını kullanacagım ama birde yapı var onunla destekleyeceğim birde kendi zeytinyağımızdan annem her sene kantaron yağı yağıyor gün içinde onu da kullanıylrum

Hiç çatlama var mo canım sende suan , 2 günde çatladım yaa ki o kadar dikkat ediyorum hayret ettim, bebek yagı surdum dün ondan sonra lierac surunce dökülme yapıyor pul pul, yapı var destekleyecegim demissin , o nedir tam olarak orayı anlayamadım

Slm kızlar. Gün kızın günüydü. Eve geldikten sonra uyuyup kalmışım. Rüyamda sürekli yemek gördüm kasap gördüm. Görmemiş gibi kalktım karışık sipariş verdim. Birde ilk aylarda kendi yaptığım yemek bana çok kötü geliyordu sonradan geçti. Bi kaçgündür yaptığım yemekten sıfır lezzet. Dün yaptığım yemeğe bile tahammül edemedim. Kapı pencereleri açtım yemeği Allah affetsin eşime döktürdüm. Dışarıdan istedim gene. Benim gibi olan var mı acaba ya. Ben ev yemeğini istiyorum valla bıktım dışarıdan istemeye

Lierac ta yeni oluşan çatlaklar için de bir yağ var onu kastetmiştim bende de minik mink belli belirsiz var ben ilk hamile kaldıgımda doktorum bana bazı kadınların iç hacmi geniş olur senin tam tersi dar göbeğin öne çok çıkar demişti öyle de oldu ama beklediğim kadar çatlamadım ama herkes son aylarda çok çatlama oluyor diyordu gerçekten öyle sanırım ama bende belli belirsiz hafif pembe likler var şuan için onlar içinde endişe etmiyorum çünkü çatlaklar beyaza dönene kadar müdahale etme şansımız var

Ha evet canım o yaga da baktım bugun de yorumlara , pek iç acıcı gelmedi , ay ne bilim ben panik yaptım , çatlagın tedavisi zor diye biliyorum , beyaza dönene kadar zaman varsa iyiymiş çünkü esas bundan sonra çatlamalar devam edecek gibi lieraca cok guveniyordum o bile koruyamadı, ikiz gebelik zor

Valla bence buna da şükür yani iki çocukla bu kadarına şükür diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…