Anne adı: veziirbence doğru yaptın günü gününe hatırlamak zor böyle daha iyi =)
Ben de yazıyımRica ederim kimse almayınca ben alayım dedimŞimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsem
Anne adı: mercan1535Rica ederim kimse almayınca ben alayım dedimŞimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsem
Yaş: 31Kızlar şimdi eski yazışmalardan bilgi ekleyenleri bulmaya çalışacağım arada yanlışlıkla kayıp, kimyasal gebeliği vs. eklersem şimdiden çok özür dilerim. eğer o şekilde bir şey olursa ya da eksik yanlış bir bilgi girersem lütfen bana mesajla ya da etiketleyerek ulaşın. kimseyi istemeden üzmek istemem. Ama en sağlıklısı tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek tekrardan bilgilerinizi belirtsin =)
Kızlar şimdi eski yazışmalardan bilgi ekleyenleri bulmaya çalışacağım arada yanlışlıkla kayıp, kimyasal gebeliği vs. eklersem şimdiden çok özür dilerim. eğer o şekilde bir şey olursa ya da eksik yanlış bir bilgi girersem lütfen bana mesajla ya da etiketleyerek ulaşın. kimseyi istemeden üzmek istemem. Ama en sağlıklısı tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek tekrardan bilgilerinizi belirtsin =)
ayy aynıyız maşallah :)Ben de yazıyım
Kaçıncı çocuk: 1
Sat: 5 mayıs
Kese: 5+2
Kalp atışı: 7+1
Tahmini cinsiyet: erkek
Bebeğin doğum tarihi: Tahmini 10 Şubat
Bebeğim ismi: -
Kızlar şimdi eski yazışmalardan bilgi ekleyenleri bulmaya çalışacağım arada yanlışlıkla kayıp, kimyasal gebeliği vs. eklersem şimdiden çok özür dilerim. eğer o şekilde bir şey olursa ya da eksik yanlış bir bilgi girersem lütfen bana mesajla ya da etiketleyerek ulaşın. kimseyi istemeden üzmek istemem. Ama en sağlıklısı tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek tekrardan bilgilerinizi belirtsin =)
Rica ederim kimse almayınca ben alayım dedimŞimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsem
Anne adı: aceleciaycicegiKızlar şimdi eski yazışmalardan bilgi ekleyenleri bulmaya çalışacağım arada yanlışlıkla kayıp, kimyasal gebeliği vs. eklersem şimdiden çok özür dilerim. eğer o şekilde bir şey olursa ya da eksik yanlış bir bilgi girersem lütfen bana mesajla ya da etiketleyerek ulaşın. kimseyi istemeden üzmek istemem. Ama en sağlıklısı tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek tekrardan bilgilerinizi belirtsin =)
Merhaba canım.
İ
Merhaba canım
Anne adı: glcnldg
Rica ederim kimse almayınca ben alayım dedimŞimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsem
canım kese kalp atışı vs de ekler misin?ladin19 yaş 36 4.cocuk sat 10 Mayıs bursa
Canım benim mesajım düşmedi mi acaba yazdım bilgilerimi amacanım kese kalp atışı vs de ekler misin?
Hic birine gitmedim henüz cnm gidince yazayım insallahcanım kese kalp atışı vs de ekler misin?
beta hcg değerlerin nasıldı ilk öğrendiğinde yüksek miydi betadan ikiz oldğu anlaşılıyor mu acaba :)Yaş: 31
Kaçıncı çocuk: 1
Sat: 19 mayis
Kese: 5+1
Kalp atışı:
Tahmini cinsiyet: 1kiz,1erkek
Bebeğin doğum tarihi: Tahmini 23 Şubat
Bebeğim ismi: -
Kuşum hiç yorulma o kadar sayfada nasıl bulacaksın hepimiz tekrar yazarızKızlar şimdi eski yazışmalardan bilgi ekleyenleri bulmaya çalışacağım arada yanlışlıkla kayıp, kimyasal gebeliği vs. eklersem şimdiden çok özür dilerim. eğer o şekilde bir şey olursa ya da eksik yanlış bir bilgi girersem lütfen bana mesajla ya da etiketleyerek ulaşın. kimseyi istemeden üzmek istemem. Ama en sağlıklısı tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek tekrardan bilgilerinizi belirtsin =)
Canım benim tüp bebek transferinbeta hcg değerlerin nasıldı ilk öğrendiğinde yüksek miydi betadan ikiz oldğu anlaşılıyor mu acaba :)
Canım ekledim seni tabloya =)Canım benim mesajım düşmedi mi acaba yazdım bilgilerimi ama
tamam canım gidince düzeltiriz bu şekilde ekliyorum =)Hic birine gitmedim henüz cnm gidince yazayım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?