Oy maşallah canım31+3 deydim. 2.240 gr 41 cm doğdu benim bıdık. Şimdi görmeye gittim. Oyuncak bebek gibiydi. Uyutuyolarmış. En az 35 haftasına gelene kadar burada durur dedi. Bakalim süreç ne göstericek
İnşallh bir kaç hafta daha daynır canım kendini yorma,dinlenir vaziyette ol kritik dönemler geçti çok şükür artık hepimiz içinKızlar ben buraya bakamadım ben salı günü öğlen çıktım hastaneden çıkmadan önce kontrol etti nst ölçümlerinde sancı çıkmıyordu zaten ultrasonla baktı suyum fazlaymış normalden o bizim için bir tehdit şuan ama ona da yapabileceğimiz bişey yokmuş. Bu kadar fazla su alan daraltıyır durmaz bu su akar dedi çiğer geliştirici yaptık ama için rahat olsun erken doğum olsada dedi. Enfeksiyon için antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı ile zamanını bekler miniğim.
Dinleniyorum canım ama stresli bir süreçten geçiyoruz Rabbim inşallah herşeyi yoluna koymayı nasip eder2-3 hafta daha beklesin de gelsin inşallah canımgeçmiş olsun bol dinlen canım
İnşallah canım azcık daha dayanabilirsek çok güzel olacakİnşallh bir kaç hafta daha daynır canım kendini yorma,dinlenir vaziyette ol kritik dönemler geçti çok şükür artık hepimiz için
Valla benim sürekli akıntı olduğu için her doktor öncesi evde panik havasıKızlar mrbçok mutsuzum jsnsjsnjdjd randevum vardı bugün normal rutin (devlette) gittim normal bakti ultrasonla sonra plasentanın konumuna ve açılma var mi vs diye detayli bakmak için alttan muayene edim dedi birden asla beklemiyodum böyle bir şeyi ve hazırlıklı da değildim çok utandim (((( dedim hazırlıklı gelmedim falan sağolsun çok nazik doktor dedi problem yok çekinme falan 30. hafta olduğu için artık her an alttan muayene edeceklermiş gibi varsayip gidicem artık guldugume bakmayın içim kan ağlıyor wjdbkwjdksjd
ayni durum bende de sol kaburga . maden suyu içiyorum ama bana misin demiyor. bebekler de büyüdü artik iyice zorluyor.Benimde kaburgama çok baskı ve ağrı oluyor özellikle sağ taraf. Akşam Yemekten sonra Mide dolu olunca daha kötü oluyor. Yatamıyorum bak dik oturuyorum acısı geçsin diyemaden suyuda içiyorum her akşam 1 tane.
Ayna şart skjdjjxkdjd benim dd öyle tahmini artık ne kadar olursaValla benim sürekli akıntı olduğu için her doktor öncesi evde panik havasıbir de artık göbekten de gözükmüyor el yordamı ile ne kadar olursa
Valla bende her kontorole temiz gittim hep. Ama arada acil bişey olursa da denk gelirse diye tırsmıyor değilim.Kızlar mrbçok mutsuzum jsnsjsnjdjd randevum vardı bugün normal rutin (devlette) gittim normal bakti ultrasonla sonra plasentanın konumuna ve açılma var mi vs diye detayli bakmak için alttan muayene edim dedi birden asla beklemiyodum böyle bir şeyi ve hazırlıklı da değildim çok utandim (((( dedim hazırlıklı gelmedim falan sağolsun çok nazik doktor dedi problem yok çekinme falan 30. hafta olduğu için artık her an alttan muayene edeceklermiş gibi varsayip gidicem artık guldugume bakmayın içim kan ağlıyor wjdbkwjdksjd
ayakta durunca artıyor bebek buyudu baskı yapıyor sanirim . sali günü kontrol var diye gitmedim insALLAH bir sorun yokturBenim ilk doğumum sezeryan oldu benimde ağrım oluyo sezeryan yerinde geçen hafta sordum baktı sorun yok eskı dikiş yeri ağrı olabilir çok olursan hiç bekleme gel dedi yırtılma riski oluyo ama çok düşük bir risk yinede görünmenizde fayda olur
Ben de ağda yapamıyorum hele şimdi hamileyken daha hassas oldu vücudum sanki hiç gidemem. Jilet can dostum oldu xnnxjxnx artık hazırlıksız hic gitmemValla bende her kontorole temiz gittim hep. Ama arada acil bişey olursa da denk gelirse diye tırsmıyor değilim.Ağda alışkanlığım yok lazere gitmiştim önceden ama sonra yine çıktı şimdi gebelikte ağdaya gidenler oluyormuş ama ben o acıyla çok kasılırım diye korkuyorum.
Yani normalde bile değişik güç uyguluyorlar ağda yapan kadınlar ben de lazerden sonra tekrar çıktı hem de baya hep temiz gittim ama artık ne kadar temiz allah biliyor. Her seferinde hemşireye diyorum umarım temizdir diye kadın diyor ki hiş merak etmeyin son aylarda kimse zaten tam alamıyorValla bende her kontorole temiz gittim hep. Ama arada acil bişey olursa da denk gelirse diye tırsmıyor değilim.Ağda alışkanlığım yok lazere gitmiştim önceden ama sonra yine çıktı şimdi gebelikte ağdaya gidenler oluyormuş ama ben o acıyla çok kasılırım diye korkuyorum.
Evet gerçekten almak çok güçleşti bende her kontrole mutlaka hazırlanıp gittim alttan bakmak isterse diye ama artik çok zorlanıyorum 2 tane ayna telefonumun feneri filan iyice temizlemek için uğraşıyorum sonra da yorgunluktan her yerim ağrıyorYani normalde bile değişik güç uyguluyorlar ağda yapan kadınlar ben de lazerden sonra tekrar çıktı hem de baya hep temiz gittim ama artık ne kadar temiz allah biliyor. Her seferinde hemşireye diyorum umarım temizdir diye kadın diyor ki hiş merak etmeyin son aylarda kimse zaten tam alamıyor
Lazere hiç gitmedim hep evde kendim yapıyorum temizligimi ama doğumdan sonra şu evde kullanılan lazerlerden almak istiyorum kullanan var mı acaba memnun kalanYani normalde bile değişik güç uyguluyorlar ağda yapan kadınlar ben de lazerden sonra tekrar çıktı hem de baya hep temiz gittim ama artık ne kadar temiz allah biliyor. Her seferinde hemşireye diyorum umarım temizdir diye kadın diyor ki hiş merak etmeyin son aylarda kimse zaten tam alamıyor
Bende var yıllardan beri ama düzenli yapamıyorum. Remington un makinesi var. Koltuk altı kollar fln çok güzel yaptım baya bitti gibi ama bikini bölgesi zor kendi kendine yapmak. Ama düzenli kullananlar güzel sonuçlar almışlar. Philips in daha iyi diyorlar.Lazere hiç gitmedim hep evde kendim yapıyorum temizligimi ama doğumdan sonra şu evde kullanılan lazerlerden almak istiyorum kullanan var mı acaba memnun kalan
Ben alirsam eger düzenli kullanirim gibi geliyorBende var yıllardan beri ama düzenli yapamıyorum. Remington un makinesi var. Koltuk altı kollar fln çok güzel yaptım baya bitti gibi ama bikini bölgesi zor kendi kendine yapmak. Ama düzenli kullananlar güzel sonuçlar almışlar. Philips in daha iyi diyorlar.
Biz 31 haftadayız ama erken doğanları gördükçe korku sarıyor,sanki erken doğacak gibi bir his oluştu iyiceKızlar kaç haftalık oldunuz.artık bende heycan başladı. Yaklastıkca.
Genel de önce nts sonra kontrol oluyo daha nts girmedim ama ücreti ayrı diye biliyorumKızlar salı günü çalışabilir raporu için randevum var. Doktor nst için yarım saat önce gel dedi. İlk nst deneyimim olacakÖnce doktor muayenesi mi oluyor, sonra nst ye mi yönlendiriyor? Süreç nasıl? Onun ücreti muayeneye dahil değil sanki öyle okumuştum yorumlarda? Beni bi bilgilendirin