Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Biz 31 haftadayız ama erken doğanları gördükçe korku sarıyor,sanki erken doğacak gibi bir his oluştu iyice 😩 34 36ları bir görsek
Yarın 32. Doluyor. Bende de var aynı his. 37+ olsa çok iyi olacak. Bide benim suyumda fazlaymış. Gebelik şekerinden sanırım. Oda korkutuyor beni. Plasenta aşada dediler. Doktor şubat başı dedi ama kısmet. Ocak sonunu görsek iyi. Yani kötüyü düşünmek hiç istemiyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar salı günü çalışabilir raporu için randevum var. Doktor nst için yarım saat önce gel dedi. İlk nst deneyimim olacak 😕 Önce doktor muayenesi mi oluyor, sonra nst ye mi yönlendiriyor? Süreç nasıl? Onun ücreti muayeneye dahil değil sanki öyle okumuştum yorumlarda? Beni bi bilgilendirin
Benim doktorum 36 da başlayacak nstye.İlk nstye girip sonra doktorun yanına geçecekmişim.Benim gittiğim hastanede ekstra ücret 480 tl idi galiba.

Yarın 32. Doluyor. Bende de var aynı his. 37+ olsa çok iyi olacak. Bide benim suyumda fazlaymış. Gebelik şekerinden sanırım. Oda korkutuyor beni. Plasenta aşada dediler. Doktor şubat başı dedi ama kısmet. Ocak sonunu görsek iyi. Yani kötüyü düşünmek hiç istemiyorum 🤷🏻‍♀️
Canım suyu benim de bi tık yüksek demişti doktorum en son gitttiğimde , şekerin ne durumda seyrediyor, beni de şeker etkiledi sanırım suyunu , haftaya gidecegim bakalım ne diyecek

Bende sezaryen olucam şubat 5-10 arasında ben ondan korkmuyorum da sonrasında hem agri acı hem bebekle ilgilenmek zor oluyordur ondan korkuyorum biraz.
Kacıncı çocuğunuz . Ben ilk bebegımde sezeryan olduğumda bebek yanımda değildi. İlk 20 gün. Kendimi toparladım. Sonrasında bebegı verdiler. Kuvezdeydı.

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. 33+5.haftadayım. Doktor bebeğin suyu azalmış bir de rahim ağzı darlığı varmış. Erken doğum riskine karşı yatış verdiler ciğer geliştirici felan yapacaklarmış. Dualarınızı bekliyorum 🥺
Hay Allah ya noldu hepsi bi acele etmeye başladı. İnşallah bekler 2-3 hafta daha ama zaten kendini toparlamıştır neredeyse 34 haftalık maşallah. Hiç canını sıkma canım sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah

Lazere hiç gitmedim hep evde kendim yapıyorum temizligimi ama doğumdan sonra şu evde kullanılan lazerlerden almak istiyorum kullanan var mı acaba memnun kalan
Ben de philips'in var ama ben daha çok koltuk altı, kol ve bacağa kullandım. Ama özel bölgeye kullanmadığım ve tekrar jilet kullandığım için pişmanım eğer emzirirken sorun değil ise hemen başlayacağım
Kızlar kaç haftalık oldunuz.artık bende heycan başladı. Yaklastıkca.
34+5 oldum ben ama heyecan dorukta
Genel de önce nts sonra kontrol oluyo daha nts girmedim ama ücreti ayrı diye biliyorum
Ben de dhaa nts girmedim 34+2 gittim alır gibi düşünmüştüm ama almadı
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. 33+5.haftadayım. Doktor bebeğin suyu azalmış bir de rahim ağzı darlığı varmış. Erken doğum riskine karşı yatış verdiler ciğer geliştirici felan yapacaklarmış. Dualarınızı bekliyorum 🥺
Allah yardımcınız olsun, en hayırlı ve onun için sağlıklı zamanda gelir umarım. Dualarımızdasınız🌸🌸

Lazere hiç gitmedim hep evde kendim yapıyorum temizligimi ama doğumdan sonra şu evde kullanılan lazerlerden almak istiyorum kullanan var mı acaba memnun kalan
Ben çok memnunum ama vajinada üst bölgelerde rahat olsa da altlara hiç inemedim acıdığı için. Üstler tek tük kaldı altlar fena zaten asıl sorun da oralar 🤦🏻‍♀️ o alt kısımların acısına dayanabilceksen tavsiye ederim

Uçak raporunuzu alırken aşırı dikkat edin benim arkadaşım 29'da gitti aama neredeyse dönemiyordu umarım gidersiniz. Ben mayıstan beri tatil yapamadım içimde kaldı bir türlü de gidemedik sonbaharda bundan sonra da zor gibi
Ayyy simdi korktum umarım sorun olmaz😬🙄
Ben 32 de, 3 gün evvel ucakla geldim yurt dışından. Aktarmalı idi üstelik rötar yaptı. Biraz ağrım oldu mu evet ama geçti çok şükür. Plasenta yerine, suya, bebegin konumu ve kilosuna bakıp sıkıntı yok demişti. Ben doktor raporu almadım firmalar da sormadı bu arada. Sadece hamile olduğumu gördükleri zaman haftasını sordular. En son sun express rapor dedi ben de sitenizde rapor zorunluluğu yazmıyor dedim, sorun çıkarmadılar.
Ben de 36 ya kadar sorun olacağını sanmıyorum ama tedbiren alalim diye düşündüm, yarın alacağım insallah doktoruma söyledim, hos geldin bu arada ❤️
Ay maşallah sana ben il dışına çıkmaya korkuyom yani çok çabuk yoruluyorum fazla gezemiyorum artık 🤣
Ah canım yaa bende öyleyim her gün işe git gel yoruyor ama taa önceden her şeyi ayarlanmıştı diye bozmak istemedim ama geziye ara verip bebise odaklanacagim ama öncesinde ufak bi arayi hakettik 🤪😋
Canım benim doktorum bana uzun yolu yasakladı, ekstra riskim olmadıgı halde
Canim senin ikizdi diye hatırlıyorum sanırım o ayrıca bi risk olabilir benim de ikiz olsaydı ise bile zor giderdim gebe okuluna gelen ikizleri olannbir arkadas vardı 21.haftada benim gibi yürüyordu Allah yardım etsin ❤️🙏

Ben de 36 ya kadar sorun olacağını sanmıyorum ama tedbiren alalim diye düşündüm, yarın alacağım insallah doktoruma söyledim, hos geldin bu arada ❤️
Teşekkür ederim. 🤗 Uçakta tuvalet ihtiyacınız olmasa bile kalkıp gidin, hareket olsun. Ben koridor aldım ve genelde 3-8 numaralar aldım tuvalete yakin ve çıkışa yakın olsun diye. Çok rahat ettim. Uzun yola gidecekseniz, yani 2 saat üstüyse mutlaka, şeker, şu, tuzlu bir şeyler olsun yanınızda. Yemeklik bir şeyler falan da tabi. Biraz da uykusuz kalırsanız uyursunuz kolayca geçer :) Şimdiden geçmiş olsun, iyi eğlenceler 🍀

X