31+4 üm şu an. Evet cok az kaldı beni de bir telaş sardı hiç biseyim tam değil diye heralde. Tabi eksik illa ki olur önemli olan saglikli bir sekilde doğmalari. Siz kaçıncı haftadasinizKızlar kaç haftalık oldunuz.artık bende heycan başladı. Yaklastıkca.
32+5 şuan 38 de sezeryan olcam daha var ya banada son zamanlar geçmez olduKızlar kaç haftalık oldunuz.artık bende heycan başladı. Yaklastıkca.
Yarın 32. Doluyor. Bende de var aynı his. 37+ olsa çok iyi olacak. Bide benim suyumda fazlaymış. Gebelik şekerinden sanırım. Oda korkutuyor beni. Plasenta aşada dediler. Doktor şubat başı dedi ama kısmet. Ocak sonunu görsek iyi. Yani kötüyü düşünmek hiç istemiyorumBiz 31 haftadayız ama erken doğanları gördükçe korku sarıyor,sanki erken doğacak gibi bir his oluştu iyice34 36ları bir görsek
Benim doktorum 36 da başlayacak nstye.İlk nstye girip sonra doktorun yanına geçecekmişim.Benim gittiğim hastanede ekstra ücret 480 tl idi galiba.Kızlar salı günü çalışabilir raporu için randevum var. Doktor nst için yarım saat önce gel dedi. İlk nst deneyimim olacakÖnce doktor muayenesi mi oluyor, sonra nst ye mi yönlendiriyor? Süreç nasıl? Onun ücreti muayeneye dahil değil sanki öyle okumuştum yorumlarda? Beni bi bilgilendirin
Canım suyu benim de bi tık yüksek demişti doktorum en son gitttiğimde , şekerin ne durumda seyrediyor, beni de şeker etkiledi sanırım suyunu , haftaya gidecegim bakalım ne diyecekYarın 32. Doluyor. Bende de var aynı his. 37+ olsa çok iyi olacak. Bide benim suyumda fazlaymış. Gebelik şekerinden sanırım. Oda korkutuyor beni. Plasenta aşada dediler. Doktor şubat başı dedi ama kısmet. Ocak sonunu görsek iyi. Yani kötüyü düşünmek hiç istemiyorum
32 + 5 . Sezeryan olacagım için. Ameliyat günüde aklıma geliyor. Ödümde kopuyor.31+4 üm şu an. Evet cok az kaldı beni de bir telaş sardı hiç biseyim tam değil diye heralde. Tabi eksik illa ki olur önemli olan saglikli bir sekilde doğmalari. Siz kaçıncı haftadasiniz
Bende sezaryen olucam şubat 5-10 arasında ben ondan korkmuyorum da sonrasında hem agri acı hem bebekle ilgilenmek zor oluyordur ondan korkuyorum biraz.32 + 5 . Sezeryan olacagım için. Ameliyat günüde aklıma geliyor. Ödümde kopuyor.
Aynı gıdıyoruz bende 38 sezeryan olacagım. İlk oglumdakı amılıyatı unutamıyorum. Aynı seylerın tekrar olması benı korkutuyor. Bazı hastaneler uyutuyor sezeryan da. Ben uyumamaıstım32+5 şuan 38 de sezeryan olcam daha var ya banada son zamanlar geçmez oldu
Kacıncı çocuğunuz . Ben ilk bebegımde sezeryan olduğumda bebek yanımda değildi. İlk 20 gün. Kendimi toparladım. Sonrasında bebegı verdiler. Kuvezdeydı.Bende sezaryen olucam şubat 5-10 arasında ben ondan korkmuyorum da sonrasında hem agri acı hem bebekle ilgilenmek zor oluyordur ondan korkuyorum biraz.
İlk daha tecrubesizim ne yaşayacağımı bilmiyorum ondan biraz rahatım sanirimKacıncı çocuğunuz . Ben ilk bebegımde sezeryan olduğumda bebek yanımda değildi. İlk 20 gün. Kendimi toparladım. Sonrasında bebegı verdiler. Kuvezdeydı.
Hay Allah ya noldu hepsi bi acele etmeye başladı. İnşallah bekler 2-3 hafta daha ama zaten kendini toparlamıştır neredeyse 34 haftalık maşallah. Hiç canını sıkma canım sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallahSelam kızlar bugün kontrolüm vardı. 33+5.haftadayım. Doktor bebeğin suyu azalmış bir de rahim ağzı darlığı varmış. Erken doğum riskine karşı yatış verdiler ciğer geliştirici felan yapacaklarmış. Dualarınızı bekliyorum
Ben de philips'in var ama ben daha çok koltuk altı, kol ve bacağa kullandım. Ama özel bölgeye kullanmadığım ve tekrar jilet kullandığım için pişmanım eğer emzirirken sorun değil ise hemen başlayacağımLazere hiç gitmedim hep evde kendim yapıyorum temizligimi ama doğumdan sonra şu evde kullanılan lazerlerden almak istiyorum kullanan var mı acaba memnun kalan
34+5 oldum ben ama heyecan doruktaKızlar kaç haftalık oldunuz.artık bende heycan başladı. Yaklastıkca.
Ben de dhaa nts girmedim 34+2 gittim alır gibi düşünmüştüm ama almadıGenel de önce nts sonra kontrol oluyo daha nts girmedim ama ücreti ayrı diye biliyorum
Allah yardımcınız olsun, en hayırlı ve onun için sağlıklı zamanda gelir umarım. DualarımızdasınızSelam kızlar bugün kontrolüm vardı. 33+5.haftadayım. Doktor bebeğin suyu azalmış bir de rahim ağzı darlığı varmış. Erken doğum riskine karşı yatış verdiler ciğer geliştirici felan yapacaklarmış. Dualarınızı bekliyorum
Ben çok memnunum ama vajinada üst bölgelerde rahat olsa da altlara hiç inemedim acıdığı için. Üstler tek tük kaldı altlar fena zaten asıl sorun da oralarLazere hiç gitmedim hep evde kendim yapıyorum temizligimi ama doğumdan sonra şu evde kullanılan lazerlerden almak istiyorum kullanan var mı acaba memnun kalan
Ayyy simdi korktum umarım sorun olmazUçak raporunuzu alırken aşırı dikkat edin benim arkadaşım 29'da gitti aama neredeyse dönemiyordu umarım gidersiniz. Ben mayıstan beri tatil yapamadım içimde kaldı bir türlü de gidemedik sonbaharda bundan sonra da zor gibi
Ben de 36 ya kadar sorun olacağını sanmıyorum ama tedbiren alalim diye düşündüm, yarın alacağım insallah doktoruma söyledim, hos geldin bu aradaBen 32 de, 3 gün evvel ucakla geldim yurt dışından. Aktarmalı idi üstelik rötar yaptı. Biraz ağrım oldu mu evet ama geçti çok şükür. Plasenta yerine, suya, bebegin konumu ve kilosuna bakıp sıkıntı yok demişti. Ben doktor raporu almadım firmalar da sormadı bu arada. Sadece hamile olduğumu gördükleri zaman haftasını sordular. En son sun express rapor dedi ben de sitenizde rapor zorunluluğu yazmıyor dedim, sorun çıkarmadılar.
Ah canım yaa bende öyleyim her gün işe git gel yoruyor ama taa önceden her şeyi ayarlanmıştı diye bozmak istemedim ama geziye ara verip bebise odaklanacagim ama öncesinde ufak bi arayi hakettikAy maşallah sana ben il dışına çıkmaya korkuyom yani çok çabuk yoruluyorum fazla gezemiyorum artık
Canim senin ikizdi diye hatırlıyorum sanırım o ayrıca bi risk olabilir benim de ikiz olsaydı ise bile zor giderdim gebe okuluna gelen ikizleri olannbir arkadas vardı 21.haftada benim gibi yürüyordu Allah yardım etsinCanım benim doktorum bana uzun yolu yasakladı, ekstra riskim olmadıgı halde
Valla uzun zamandır beğendiğim bir şey vardı, pırlanta su yolu ...Kızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegimgüncel durumları rica edeyim lütfen
Teşekkür ederim.Ben de 36 ya kadar sorun olacağını sanmıyorum ama tedbiren alalim diye düşündüm, yarın alacağım insallah doktoruma söyledim, hos geldin bu arada
Yolculukta nelere dikkat ettin canim tavsiyen var mı?Ben mecbur ettim. 32 haftalığım neredeyse. Hem de 6 saat uçakla. Doktorum müsaade etti. Ama tabii kendi doktorunuzdan görüş almanız en doğrusu.