Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Benimde kaburgama çok baskı ve ağrı oluyor özellikle sağ taraf. Akşam Yemekten sonra Mide dolu olunca daha kötü oluyor. Yatamıyorum bak dik oturuyorum acısı geçsin diye maden suyuda içiyorum her akşam 1 tane.

Adam tamamen kadın tribünlerine oynamış :)) doğru bak mesela ben de senın acından bakamadım. Çocuğu olmamış kadını eksik hissetirmesi konusunda. Burda başka sorun da var Dün övdüğüm bir davranış güzel karşılanırken bugün katılmadığım bir fikirde bundan rahatsızlık ciddi rahatsızlık duyulması. Arkadaşlar farklı bakış açısı iyidir :) açık olun. Değişik şeyler öğrenelim herkes birbirinden bir şey öğrenir. Burda sadece göbeğimizi kilomuzu ağrımızı cildimizi kocamızı kaynanamızı vs değil her şeyi konuşuyoruz Esra Erol’u da :) vakti olan yazar her konuda isteyen de dahil olur.

Ben bu adamla kadının videolarına bi kaç denk geldim direk ilgilenmiyorum diyip engellemiştim
Çünkü adamın konuşmaları duygu sömürüsü gibi tarzı itici geldi bana.
Ama E elif kurt45 neden duygulandığını anlayabiliyorum. Gebelik süreci gerçekten zor ve duygusal. Hiçbir kadın aldatılmayı üzülmeyi haketmez tabi ama özellikle gebelikte bunu yaşaması çok çok zor olur Allah korusun.
Annelik kutsal mıdır bilmem ama rahmetli annemi her gün özlüyorum ve kimse tarafından onun sevdiği kadar çok sevilmediğimi biliyorum.
Ne demiş Halil Cibran,
Dünyadaki en güzel üç kadın: Annem, gölgesi ve aynadaki yansıması.
Biz de çok güzel anneler olacağız inşallah deneyimlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz

Yaaa kıyamamnur içinde yatsın anne. Özlem çok zor olmalı. Sabır diliyorum. Aslında sabır etmek zorunda olmak da ayrı dert de neyse

Benim ilk doğumum sezeryan oldu benimde ağrım oluyo sezeryan yerinde geçen hafta sordum baktı sorun yok eskı dikiş yeri ağrı olabilir çok olursan hiç bekleme gel dedi yırtılma riski oluyo ama çok düşük bir risk yinede görünmenizde fayda olur

Yaaaaa ağlattın beni gece gece annesiz kalanlar için hayat çok zor bunuda en çok doğum yapınca anlıyorsun,ben yavrumu sarıp sarmalarken oda beni sarıp yaralarımı iyileştirdi ama kader işte dediğin gibi biz onlar gibi güzel anneler olacağız

Kızlar ben buraya bakamadım ben salı günü öğlen çıktım hastaneden çıkmadan önce kontrol etti nst ölçümlerinde sancı çıkmıyordu zaten ultrasonla baktı suyum fazlaymış normalden o bizim için bir tehdit şuan ama ona da yapabileceğimiz bişey yokmuş. Bu kadar fazla su alan daraltıyır durmaz bu su akar dedi çiğer geliştirici yaptık ama için rahat olsun erken doğum olsada dedi. Enfeksiyon için antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı ile zamanını bekler miniğim.

Galiba 31 haftalarda falansın değilmi canım,kaç gram bebiş umarım 2ye yakındır çok yatmadan çıkar
31+3 deydim. 2.240 gr 41 cm doğdu benim bıdık. Şimdi görmeye gittim. Oyuncak bebek gibiydi. Uyutuyolarmış. En az 35 haftasına gelene kadar burada durur dedi. Bakalim süreç ne göstericek

31+3 deydim. 2.240 gr 41 cm doğdu benim bıdık. Şimdi görmeye gittim. Oyuncak bebek gibiydi. Uyutuyolarmış. En az 35 haftasına gelene kadar burada durur dedi. Bakalim süreç ne göstericek
Yaaa kuzum benim nasılda masumdur. Çok şükür kilosu iyi. Nefes egzersizleri iyi olursa taburculuğunu erken verirler inşallah.

2-3 hafta daha beklesin de gelsin inşallah canım geçmiş olsun bol dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…