Benimde kaburgama çok baskı ve ağrı oluyor özellikle sağ taraf. Akşam Yemekten sonra Mide dolu olunca daha kötü oluyor. Yatamıyorum bak dik oturuyorum acısı geçsin diyebenim de gebelik basindan beri tansiyon sıkıntısı var bir de hipoglisemi dediler . ben de ayrılacağım izne insALLAH .Aksamlari bende de kaburga ve böbrek agrisi oluyor kontrolde soracagim . artik bebek hayirlosiyla sağlıkla doğunca bakacağız durumlara.siz de iyi yapmışsınız insALLAH güzel geçer sürecimiz. siz sezeryan mi oldunuz oncekimde normal doğum mu? bir kaç gündür sezeryan dikiş yerlerim de cok agriyor .
Adam tamamen kadın tribünlerine oynamış :)) doğru bak mesela ben de senın acından bakamadım. Çocuğu olmamış kadını eksik hissetirmesi konusunda. Burda başka sorun da var Dün övdüğüm bir davranış güzel karşılanırken bugün katılmadığım bir fikirde bundan rahatsızlık ciddi rahatsızlık duyulması. Arkadaşlar farklı bakış açısı iyidir :) açık olun. Değişik şeyler öğrenelim herkes birbirinden bir şey öğrenir. Burda sadece göbeğimizi kilomuzu ağrımızı cildimizi kocamızı kaynanamızı vs değil her şeyi konuşuyoruz Esra Erol’u da :) vakti olan yazar her konuda isteyen de dahil olur.Bence buradaki dil aslında ne kadar temelde iyi niyetli olsa da sorunlu. en büyük sorun da aslında isteyip de çocuğu olmayanları inanılmaz eksik hissettiriyor. Onların eşleri o kadınları aldatmaya hakları mı var. Evet bir kadının çoğu 9 ay taşıması cidden farklı bir hissiyat ama bunu bir erkek için yapmıyoruz. Zaten eşlerimizde onlara bir çocuk verdik diye bize iyi davranacaklarsa orası çok ince bir çizgi.
Temelde hissettirdikleri çok hassas hele gebelik sürecinde anlıyorum ama dili çok sıkıntılı, hissettirdi iyi hisleri anlıyorum orada sorun yok ama iyi niyetli şeyleri hissettirken bile erkek egemenliği olan bir noktadan hissettiriyor
Ben bu adamla kadının videolarına bi kaç denk geldim direk ilgilenmiyorum diyip engellemiştimBen katılmıyorum en büyük günah kısmı da dahil anneliğin kutsal olduğuna da. Önemli olan empati kurmak anlamak anlamaya çalışmak sevdiği insana emen vermek. Bu gibi videolar fazla dramatik ve gerçek üstü. Öyle bir dünya yok maalesef
Yaaa kıyamamBen bu adamla kadının videolarına bi kaç denk geldim direk ilgilenmiyorum diyip engellemiştim
Çünkü adamın konuşmaları duygu sömürüsü gibi tarzı itici geldi bana.
Ama E elif kurt45 neden duygulandığını anlayabiliyorum. Gebelik süreci gerçekten zor ve duygusal. Hiçbir kadın aldatılmayı üzülmeyi haketmez tabi ama özellikle gebelikte bunu yaşaması çok çok zor olur Allah korusun.
Annelik kutsal mıdır bilmem ama rahmetli annemi her gün özlüyorum ve kimse tarafından onun sevdiği kadar çok sevilmediğimi biliyorum.
Ne demiş Halil Cibran,
Dünyadaki en güzel üç kadın: Annem, gölgesi ve aynadaki yansıması.
Biz de çok güzel anneler olacağız inşallah deneyimlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz
Vallahi bu gece seni bekledim. Yoksa ben çoktan bu saatte rüyadaydımKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
Çok şükür. Herşey çok güzel olacak inşallahKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
Allah en yakın zamanda sağlıkla eve gitmenizi nasip etsin, dualarımızdasınKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu benimde ağrım oluyo sezeryan yerinde geçen hafta sordum baktı sorun yok eskı dikiş yeri ağrı olabilir çok olursan hiç bekleme gel dedi yırtılma riski oluyo ama çok düşük bir risk yinede görünmenizde fayda olurbenim de gebelik basindan beri tansiyon sıkıntısı var bir de hipoglisemi dediler . ben de ayrılacağım izne insALLAH .Aksamlari bende de kaburga ve böbrek agrisi oluyor kontrolde soracagim . artik bebek hayirlosiyla sağlıkla doğunca bakacağız durumlara.siz de iyi yapmışsınız insALLAH güzel geçer sürecimiz. siz sezeryan mi oldunuz oncekimde normal doğum mu? bir kaç gündür sezeryan dikiş yerlerim de cok agriyor .
Yaaaaa ağlattın beni gece geceBen bu adamla kadının videolarına bi kaç denk geldim direk ilgilenmiyorum diyip engellemiştim
Çünkü adamın konuşmaları duygu sömürüsü gibi tarzı itici geldi bana.
Ama E elif kurt45 neden duygulandığını anlayabiliyorum. Gebelik süreci gerçekten zor ve duygusal. Hiçbir kadın aldatılmayı üzülmeyi haketmez tabi ama özellikle gebelikte bunu yaşaması çok çok zor olur Allah korusun.
Annelik kutsal mıdır bilmem ama rahmetli annemi her gün özlüyorum ve kimse tarafından onun sevdiği kadar çok sevilmediğimi biliyorum.
Ne demiş Halil Cibran,
Dünyadaki en güzel üç kadın: Annem, gölgesi ve aynadaki yansıması.
Biz de çok güzel anneler olacağız inşallah deneyimlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz
Maşallah canım ikinizde iyisiniz çok şükür,en kısa sürede kavuşup evinize huzurla dönün inşallahKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
Galiba 31 haftalarda falansın değilmi canım,kaç gram bebiş umarım 2ye yakındır çok yatmadan çıkarKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
31+3 deydim. 2.240 gr 41 cm doğdu benim bıdık. Şimdi görmeye gittim. Oyuncak bebek gibiydi. Uyutuyolarmış. En az 35 haftasına gelene kadar burada durur dedi. Bakalim süreç ne göstericekGaliba 31 haftalarda falansın değilmi canım,kaç gram bebiş umarım 2ye yakındır çok yatmadan çıkar
Yaaa kuzum benim nasılda masumdur. Çok şükür kilosu iyi. Nefes egzersizleri iyi olursa taburculuğunu erken verirler inşallah.31+3 deydim. 2.240 gr 41 cm doğdu benim bıdık. Şimdi görmeye gittim. Oyuncak bebek gibiydi. Uyutuyolarmış. En az 35 haftasına gelene kadar burada durur dedi. Bakalim süreç ne göstericek
Hayırlı olsun kuzum bebişin inş sağlıkla çıkar sana gelir inşallahKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
2-3 hafta daha beklesin de gelsin inşallah canımKızlar ben buraya bakamadım ben salı günü öğlen çıktım hastaneden çıkmadan önce kontrol etti nst ölçümlerinde sancı çıkmıyordu zaten ultrasonla baktı suyum fazlaymış normalden o bizim için bir tehdit şuan ama ona da yapabileceğimiz bişey yokmuş. Bu kadar fazla su alan daraltıyır durmaz bu su akar dedi çiğer geliştirici yaptık ama için rahat olsun erken doğum olsada dedi. Enfeksiyon için antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı ile zamanını bekler miniğim.
Geçmiş olsun ve de gözünüz aydınKızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.