Kaynanam da rüyasında ikiz erkek görmüş dedim eyvah snndjnx benim de kız ve ikiz değil hayırlısı bu rüyalar psikoloji bozuyor çok düşününceBen de doğurmuştum rüyamda erkek bekliyorum ama 3-4 yaşında kız çocuk doğurduğumu gördüm saçmaydı baya
Ben de daha önce kasılmaları tetikler doğumdan önce sağmamak gerek gibi bişeyler görmüştüm ağrı giriyo masaj yapıp ovma isteği duyuyorum süt geliyo korkuyorum :-D
Korkutmak gibi olmasın ama son haftalarımda sıkmıştım . Nolcak ki diye heyecan işte bir hafta sonra benimki gelmişti. Ay herkesi nasıl korkuttum şimdiKaynanam da rüyasında ikiz erkek görmüş dedim eyvah snndjnx benim de kız ve ikiz değil hayırlısı bu rüyalar psikoloji bozuyor çok düşününceBen şey duymuştum sütle bağlantısını bilmiyorum ama meme uyarıldığı için kasılmaları tetikleyebilir falan diye yani uyarılması ile bağlantılı diye hatırlıyorum. Tabi uyarınca süt de geldiğini varsayarsak çok da uğraşma sen yine de önlem olsun jdndjskdj
Benim ilk çocuğum da sezeryan oldum hemen süt gelmedi ama eme eme geldi damla damla ama aynı gün bir kaç saate gelmişti zaten bir kaç damlada olsa ilk süt çok kıymetli onun faydası çok büyük bu yüzden hiç gelmez gibi düşünme benimde daha gelen yada şişlik yok sezeryan günüm belli olsun son hafta doğuma yakın süt yapan şeyleri tüketeceğim faydası olur dut hurma tahin çok süt yapmiştı banaKızlar gogusleriniz şiş mi sizin sert mi süt geldi demişsiniz. Benim hiç süt var gibi değil hem sönük ve yumuşak. Sezaryen olacağım da netleşti. O zaman da süt biraz geç geliyor diyolar. Bununla ilgili bir bilgisi önerisi olan var mı.
Çok teşekkür ederim bende yemeye çalışayım dedikleriniBenim ilk çocuğum da sezeryan oldum hemen süt gelmedi ama eme eme geldi damla damla ama aynı gün bir kaç saate gelmişti zaten bir kaç damlada olsa ilk süt çok kıymetli onun faydası çok büyük bu yüzden hiç gelmez gibi düşünme benimde daha gelen yada şişlik yok sezeryan günüm belli olsun son hafta doğuma yakın süt yapan şeyleri tüketeceğim faydası olur dut hurma tahin çok süt yapmiştı bana
Ben ilk bebegım sezeryandı. Sutu zar zor çıkarttım. Sonra 15 . Bi bebegım var süt kanallarım kapanmadan hamile kaldıgım için sütüm dolduğunu hissediyorum.ilk bebegımde benimde görüşüm küçük ve yumusaktı. Doğum sırasında bileKızlar gogusleriniz şiş mi sizin sert mi süt geldi demişsiniz. Benim hiç süt var gibi değil hem sönük ve yumuşak. Sezaryen olacağım da netleşti. O zaman da süt biraz geç geliyor diyolar. Bununla ilgili bir bilgisi önerisi olan var mı.
Hm normal o zaman şu an benimde böyle olması.Ben ilk bebegım sezeryandı. Sutu zar zor çıkarttım. Sonra 15 . Bi bebegım var süt kanallarım kapanmadan hamile kaldıgım için sütüm dolduğunu hissediyorum.ilk bebegımde benimde görüşüm küçük ve yumusaktı. Doğum sırasında bile
Ayyy zaten böyle bir şeyi okuduğum için eşime de elleştirmiyodum fazla. şimdi daha hiç artık yasaklı bölge jsbsjjddjjd Hepimizin hakkında hayırlısı güzeli olsun inşallahKorkutmak gibi olmasın ama son haftalarımda sıkmıştım . Nolcak ki diye heyecan işte bir hafta sonra benimki gelmişti. Ay herkesi nasıl korkuttum şimdi
İlişkide olmazsa olmazı ben daha yasaklamadım.Ayyy zaten böyle bir şeyi okuduğum için eşime de elleştirmiyodum fazla. şimdi daha hiç artık yasaklı bölge jsbsjjddjjd Hepimizin hakkında hayırlısı güzeli olsun inşallah
Üf ne bileyim bu bilgi beni gerdi şuan kadın olmak ne zorr sjdndjd bi de ben Şubat sonu beeeeeelki olur ama mart başı anasiyim 40 a kadar varırsa işte sjndjdjjd ondan şuan çok da abartmayayim süt son haftalara kaliyosa güzel sjndjdndİlişkide olmazsa olmazı ben daha yasaklamadım.Son haftalar hormonlar süt salgılamaya başlıyor bence. Ben o zaman bıraktırırım
Benimde sezaryen kesinleşti göğüslerde sertlik yok ama uçları çok hassas ve böyle kuruyor pullanıyor gibi hafif krem sürüyorum duştan sonra. Ama sıkmamak lazımmış hiç elleşmeyin diyolar. İnş doğumdan sonra süt kolay gelir.Kızlar gogusleriniz şiş mi sizin sert mi süt geldi demişsiniz. Benim hiç süt var gibi değil hem sönük ve yumuşak. Sezaryen olacağım da netleşti. O zaman da süt biraz geç geliyor diyolar. Bununla ilgili bir bilgisi önerisi olan var mı.
Kız takmayın o kadar. Yoksa paranoyak oluruz valla. Şükür herkes 30 haftalara geldi. Bebeklerimiz büyüdü. Günlük hareketlerini kontrol edelim. Gerisi nasibinde varsa erken gelir zaten. Önemli olan finali güzel bitirmek. 35ten sonra olacak olan doğumdan açıkçası korkmam ya. Gelişimi zaten tamamlamış oluyor neredeyse.Üf ne bileyim bu bilgi beni gerdi şuan kadın olmak ne zorr sjdndjd bi de ben Şubat sonu beeeeeelki olur ama mart başı anasiyim 40 a kadar varırsa işte sjndjdjjd ondan şuan çok da abartmayayim süt son haftalara kaliyosa güzel sjndjdnd
Evet benimde göğüs uçlarım büyüyor ve kuruyor artık kremi kullanmaya başlayayım diyorum.Benimde sezaryen kesinleşti göğüslerde sertlik yok ama uçları çok hassas ve böyle kuruyor pullanıyor gibi hafif krem sürüyorum duştan sonra. Ama sıkmamak lazımmış hiç elleşmeyin diyolar. İnş doğumdan sonra süt kolay gelir.
Aynen zaten o kadar kafama takmıyorum bir çok şeyi bebiş hareketli yeterince şükür uzuuun süren ağrı, kanama vs yasamadikca da zaten problem yok devamKız takmayın o kadar. Yoksa paranoyak oluruz valla. Şükür herkes 30 haftalara geldi. Bebeklerimiz büyüdü. Günlük hareketlerini kontrol edelim. Gerisi nasibinde varsa erken gelir zaten. Önemli olan finali güzel bitirmek. 35ten sonra olacak olan doğumdan açıkçası korkmam ya. Gelişimi zaten tamamlamış oluyor neredeyse.
Merhaba başınız sağolsun, ekstra tecrübem yok fakat bence takip etmeye devam et eğer sürekliliği devam ediyorsa veya sıklaşıyorsa doktoruna görünmeni öneririm veya acile, uzaninca geçiyor mu diye de kontrol et istersenHayırlı geceler kızlar uzun zamandır yazamıyorum cenazemiz vardı taşınma durumu falan derken stresli zamanlardan geçiyoruz. Benim kasılmalar arttı bu akşam ya düzenli değil ama mesela 20 dk da 3 kez falan kasılma oldu karnım sertleşti ağrı falan hissetmiyorum asla, kasılma aralarında bebeğim de hareket ediyor o yüzden biraz rahatım aslında. Korkmalı mıyım acile falan gitmeme gerek varmıdır
Aslında uzanırken de kasılma oluyordu ama o zaman takip etmedim süreyi acıktığım için kalktım bişeyler atıştırırken sıklaştığını farkettim. Normalde gün içinde falan kasılmalar oluyordu ama hiç böyle sık olduğu yoktu yani. Şimdi tekrar uzandım bakalım takip edeyim biraz dahaMerhaba başınız sağolsun, ekstra tecrübem yok fakat bence takip etmeye devam et eğer sürekliliği devam ediyorsa veya sıklaşıyorsa doktoruna görünmeni öneririm veya acile, uzaninca geçiyor mu diye de kontrol et istersen
Benim dün korkudan kasılmam bir başladı şu saate kadar hiç yumuşamadı. Full kas katı şimşiş karnım. Yattım uyudum gece sabah kalktım taş gibi öğlen 3 gibi yattım 2.5 saat uyudum kalktım taş gibi duş aldım çıktım yok yani yumuşamıyor asla perişan oldum. Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama taş gibi kasılıyor sanki derim yırtılacak ama ritmik kasılıp geçmek değil hep kaskatı.Aslında uzanırken de kasılma oluyordu ama o zaman takip etmedim süreyi acıktığım için kalktım bişeyler atıştırırken sıklaştığını farkettim. Normalde gün içinde falan kasılmalar oluyordu ama hiç böyle sık olduğu yoktu yani. Şimdi tekrar uzandım bakalım takip edeyim biraz daha
Uzun süreli kasılmalar iyi değildir ya. Doktora görünün bence.Benim dün korkudan kasılmam bir başladı şu saate kadar hiç yumuşamadı. Full kas katı şimşiş karnım. Yattım uyudum gece sabah kalktım taş gibi öğlen 3 gibi yattım 2.5 saat uyudum kalktım taş gibi duş aldım çıktım yok yani yumuşamıyor asla perişan oldum. Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama taş gibi kasılıyor sanki derim yırtılacak ama ritmik kasılıp geçmek değil hep kaskatı.
Dünden beri böyleyse sen istersen bir acile falan gitme imkanın varsa git bence belki önemli bir durum vardırBenim dün korkudan kasılmam bir başladı şu saate kadar hiç yumuşamadı. Full kas katı şimşiş karnım. Yattım uyudum gece sabah kalktım taş gibi öğlen 3 gibi yattım 2.5 saat uyudum kalktım taş gibi duş aldım çıktım yok yani yumuşamıyor asla perişan oldum. Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama taş gibi kasılıyor sanki derim yırtılacak ama ritmik kasılıp geçmek değil hep kaskatı.