Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Bana da bir 10 gün önce stresten aynısı oldu, bebeğe bir şey yapacağım diye korktum ama stresi de engelleyemedim. Tam senin dediğin gibi taş gibi olup kalmıştım asla gevşemiyordu. Acile gittim kontrol edildi nst falan çekildi hatta, ciddi bir durum yoktu, doktor da stres bebeğe bir şey yapmaz korkma dedi, o hafta ben yemek yiyememe rağmen bebek güzel büyümüştü de. Bu arada karnı biraz olsun yumuşatmak için sıcak duş bana çok iyi geliyor belki faydası dokunur ama endişe etmene gerek yok diye düşünüyorum

Mide olayı bende zaten var kuzu özafajit var yani yemek borusu kronik iltihaplı benim tüp mideden sonra. Dönmüş olabilir stresten belki de. Ama bebek hareketlerini hissediyorum. Kasılma şundan da olabilir dün hiç büyük abdestime çıkamadım. Bugün kabızdım belki de ondan. O yüzden şimdi şu gaita yumuşatıcı ilacı içicem doktor vermişti bi ara kabız olunca içeyim diye.

Aynen duş aldım ben de öyle düşünüp geçmedi ama hala daha bi tık korku var bende ondan da olabilir. Yatcam uzancam birazdan ama dışardan abidik gubidik sesler geliyor yine. Şansıma tükürem ya huzurlu bir ülkede yaşamak bana haram herhalde

Yok öyle zonklama falan olmadı zaten regl sancısı gibiydi geldi geçti
02.04 kasılma
02.16 kasılma
02.30 kasıkta regl ağrısı gibi ağrı
02.43 kasılma
02.52 kasılma
Not almıştım böyle ama şimdi uygulama yüklüyorum hemen

Tabii canım ben de ilk kızımda bir kere gittim devlete aman tanrım ben içerdeyken görüşme odasında başka bir hamile ben çataldayım. Sanki büyük baş hayvanlar gibi sıraya diziyorlar

Şu uygulamayı bi yüklesene ama ilk bi ılık duş al sakin sakin

Eklentiler

• IMG_8509.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 24
Kesinlikle kabızlık yapmıştır. Streste yaptırıyor çıkmayınca. Ben sabahları 3 kaşık yoğurttan sonra aç karna nescafe içiyorum toz olandan . Etkili oluyor rahatlıom

Tabii canım ben de ilk kızımda bir kere gittim devlete aman tanrım ben içerdeyken görüşme odasında başka bir hamile ben çataldayım. Sanki büyük baş hayvanlar gibi sıraya diziyorlar
Valla insan parasıyla rezil olsun boşver. Ondan sonra bir kere bile gitmedim. Kızımında kendi doktoru var. Avil önemli birşey olsa proflardan ücretli randevu alıyorum. Kaf dağında olan asistanlar hocanın yanında muazzam ilgi gösteriolar. Konuşulacak bişey olsa çocuğu alıp götürün ilgilenin anne babayla konuşacaz diyorlar. İlerde çocukla oyun oynuyorlar. Paranın gözünü seveyim

Kesinlikle kabızlık yapmıştır. Streste yaptırıyor çıkmayınca. Ben sabahları 3 kaşık yoğurttan sonra aç karna nescafe içiyorum toz olandan . Etkili oluyor rahatlıom
Ben her kahvaltıdan sonra 2 fincan Türk kahvesi içerim ezelden beridir. 2. Fincanımın yarısında hop tuvalet ama bugün dedim nolüyüğğ. Meğerse ortalık 56. Stresten bebek kasılmış mabadım kasılmış her yerim kasılmış

Sancılar düzenli aralıkta . Duş alıp uzanın devam ederse acile gidin bence

Kıyamam bu süreçte bu kadar olay etkiledi tabi annelik iç güdüsü çocuklarına karşı korku da olmuştur.

Valla canım bazen paranla da rezil oluyorsun o da var. Antalya’da kendime kızıma hamileyken 1 tane adam akıllı kadın doğum doktoru bulamamıştım. Geçen trde gittiğimde es kaza bir doktora gideyim dedim bak hala hayranım kadına tesadüfen gittim 10 numara 5 yıldız doçent devletten yeni ayrılmış Uncalı meydan hastanesinde başlamış konyaaltında muhteşem bir doktor bayıldım. Dedim sen buralara nerden geldin ben trdeyken sen nerdeydin ya

Kıyamam bu süreçte bu kadar olay etkiledi tabi annelik iç güdüsü çocuklarına karşı korku da olmuştur.
Yav vallahi bıktım ya ben de herkes gibi huzur istiyorum ya. Hayatı ekstrem deneyimlemekten çok sıkıldım. Bu kadar heyecan benim bünyeye fazla geliyor.

Sancı süresini de hesaplıyor aplikasyon. Duş alıp appa baksın o da git derse gitsin dimi. 5 dakikada bire düşünce yatırırlar herhalde. Ama trde hemen kabul oluyordur.
Burda hemen bakarlar ya. Sorun olmaz . Zaten ntsye bağlıyorlar. Orda sancı olup olmadığı da hemen anlaşılıyor.
Yav vallahi bıktım ya ben de herkes gibi huzur istiyorum ya. Hayatı ekstrem deneyimlemekten çok sıkıldım. Bu kadar heyecan benim bünyeye fazla geliyor.
İnanki seni çok iyi anlıyorum. O olaylarda şimdi dışarı çıkmaya bile korkuyorsundur. İnşşlah hemen düzelir de insanlara yazık olmasa bare.

Gerçekten öyle. Xi telefonumdan sildim o derece bunaldım olumsuzluklardan.

Kızlar aplikasyon uyarı verdi hastaneye gitmem için. Felaket uyku bastırdı duşa bile henüz giremedim eşim uyuyor hastane uzakta napıcam bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20241222_033518_Contractions.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20241222_033508_Contractions.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar aplikasyon uyarı verdi hastaneye gitmem için. Felaket uyku bastırdı duşa bile henüz giremedim eşim uyuyor hastane uzakta napıcam bilemiyorum
Kız uyarıda almışsın. Kaldır eşini sancım var doğum sancısı kötüyüm de. Uzakta olsun nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…