Benim ki sürekli dönüyor resmen başı uyumadan önce midemin ordaydı 6 da uyandım karnım çok Sertleşmişti yataktan dönemedim salona geçtim baktım bu sefer ayakları mideme gelmiş valla her gün daha zorluyor beni ilk hamilelikte 40+2 e kadar ağustos sıcağında bekledim ama bu sefer sezeryan günü verdiği gibi kabul etcemSağ kaburgamın altında minik ayakları var sanırım pıt pıt sürekli batma hissi sol tarafada totosunu dayamış ittiriyoryani resmen midem batıyor kaburgalarıma kadar dayandı Allahım yardım etsin 36. 37. Lerde nasıl olacaz acaba. Zamanında gelsin ben dayanırım
Sağlığın daha önemli olduğunu kızımda öğrendim. Bütün evi annelik iç güdüsü ve bitmeyen enerjimle kırklamıştım. 38 haftalık evi temizleyip kontrole gittiğimde bebek plesantadan ayrılmış birde anne karnında 700 gram vermişti. Prametüre doğdu. Yoğun bakımlarla uğraştık . Çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık ama burnum yandı. Bu yüzden ağır temizlik yapanları sürekli uyarma hissiyatım oluşuyor korkuyorum. Günlük düzen yapmamız bile bu aylarda yeterli . Lütfen kimse o enerjiye aldanıp risk almasın.Bende tutamıyorum geçen hafta sonu salonu değiştirme perileri gelmişti tek başıma itirek koltuk yerlerini değiştirdim üsten sildim süpürdüm ama içime de sinmedi benimde artık bir yardımcı bulmam lazım 2 çocukla şart olacak gibi
Ben canım malesefKızlar gebelik şekeri çıkıp insülin kullanan var mı aranızda
Çok üzücü gerçekten. Allah korumuş seni de canım. Maalesef ülkemizde de artık ödümüz kopuyor trafikte, markette vb her an heryerde manyağın biri çıkıp bıçak çekebilir silah çekebilirKonu sadece ırk kavgası değil seçimler var diye oldu diyen de var politik dini vs vs artık ne olduğu ile değil sonucun ağırlığı altında eziliyorum. Sokağımda patlama sesleri, şu an yabancı araçlara ateş açılıyor. Her yer yangın yeri yani işler iyice çığırından çıktı. Ve açıkçası türkmüş şuymuş buymuş değil konu. İslamik t.rr olarak geçtiği için hepimiz korkuyoruz. Çünkü Türkçe konuşuyoruz bize bakış açıları artık çok daha sert olacak. Açıkçası 10 gün 20 gün her ne kadar gerekirse dışarı çıkmayı düşünmüyoruz.
Bana msj atabilir misin canım ben sana atamıyorum gebelik şekeri ile ilgili bişeyler sorabilir miyim sanaBen canım malesef
Yani doktorlar bana sürekli iri bebek büyük bebek uzun boylu fln dediler o yüzden bende çoğu şeyiKızlar ben yeni yeni kıyafet almaya basladım , sizce yenidogan mı 3 aylık mı almalıyım, yâda hangisine daha ağırlık vermeliyim
Ben 3 aylık aldım dedim büyükte olsa giyer nolcak küçük gelmesindenseKızlar ben yeni yeni kıyafet almaya basladım , sizce yenidogan mı 3 aylık mı almalıyım, yâda hangisine daha ağırlık vermeliyim
Ben yeni doğan 4-5 tane falan aldım diyebilirim. Bir hastane çıkışı 4tanede 5li takimlardan.Sonrasında hep 3-6ay hatta daha ağırlıklı 6-9ay aldım ben canım. Çok çabuk küçülüyorlarmisKızlar ben yeni yeni kıyafet almaya basladım , sizce yenidogan mı 3 aylık mı almalıyım, yâda hangisine daha ağırlık vermeliyim
Ben genelde 3 aylık aldım diğerlerini büyüdükçe alırım ihtiyaca göre dedim. Şimdi belli olmaz bebek uzun boylu olur ya zayıf olur aldıklarım olmaz diye onları doğduktan sonra almaya karar verdim. Tabi bir de hediye gelme olayı oluyor. Çok aldin mı giymeden büyüyorlar elinde kalır dediler. O yuzden çok kıyafet almadım benYani doktorlar bana sürekli iri bebek büyük bebek uzun boylu fln dediler o yüzden bende çoğu şeyi
1-3 ay hatta 3-6 ay aldım. Yenidoğan bi 12 li hastane çıkışı aldım kitikate ten. Bide 3 lü 5 li olan hastane çıkışı gibi takım var 2-3 tane. Hastaneye yedek götürmek için. Daha İsimli de yaptırıcam (yastık battaniye tulum eldiven bere) foto çekmek için. 40 ı çıkınca artık giyemiyorlarmış yenidoğanları diyolar bilmiyorumerkek bebek kız bebekte fark edebilir.
Kış bebesi diye 4 takım yeni doğan aldım. Gerisi önümüz yaz diye 3 aylık kalıbına göre 3_6aldımKızlar ben yeni yeni kıyafet almaya basladım , sizce yenidogan mı 3 aylık mı almalıyım, yâda hangisine daha ağırlık vermeliyim
Benimki magnezyum diasporal canım şase olanGeçen grupta magnezyum önerisi vardı. Aradım ama bulamadım. Kas kramplarına memnun kaldığınız magnezyum vsr mı?
Canım araştırdın mı sen hiç ya ben açıkcası kararsız kaldım. Genetik olursa faydası olamayabiliyormuş ama sonradan Allah korusun hastalık olduğunda faydalıymıs. Perinatoloji doktorum otizm tedavisinde bile kullanıldığını ve otizmin malum görüyoruz çok arttığını düşünmemin mantıklı olacağını söylemişti kendi doktoruma danısmadım henüzKızlar bu kordon kanı saklatma ile ilgili fikirleriniz ne? Malum sona doğru yaklaşıyoruz. Karar vermek gerek şimdiden
Benimde ostocare bones canım #reklamdegilGeçen grupta magnezyum önerisi vardı. Aradım ama bulamadım. Kas kramplarına memnun kaldığınız magnezyum vsr mı?
Ben de araştırma evresindeyim. Kimse yüzde yüz faydası olacak diyemiyor tabi de bilinçli bir şekilde saklatmazsam ilerde de bi sıkıntı ile karşılaşırsak ah vah tüh diyip kendimi yemektense saklatıp içim rahat olsun diye düşündümCanım araştırdın mı sen hiç ya ben açıkcası kararsız kaldım. Genetik olursa faydası olamayabiliyormuş ama sonradan Allah korusun hastalık olduğunda faydalıymıs. Perinatoloji doktorum otizm tedavisinde bile kullanıldığını ve otizmin malum görüyoruz çok arttığını düşünmemin mantıklı olacağını söylemişti kendi doktoruma danısmadım henüz
Down sendromu olsa ki Allah korusun bence böbrege kadar bir cok fiziksel belirtisi var , zaten tarama testlerinde ve ayrıntılı usg de coktan belli olurdu , doktorunuz da bilgilendirirdi . O yuzden internetten okudugunuz bilgilerle hiç canınızı sıkmayın benceSelambugün kontrole gittim çok mutsuz ayrıldım moralim bozuldu bebekte böbrek genişlemesi devam ediyor 0.9 mm olmuş sınır 0.7 mm ben diyete rağmen 2 hafta önden gidiyor çok üzgünüm çok moralim bozuldu şekerim gayet normal yükselmesine izin vermiyorum çok üzülüyorum birde internetten araştırma yapayım dedim down sendromu yazıyor doktorum bu konuda bilgi vermedi böyle bir şey var mı böbrek büyümesi down sendromlu olduğunu mu gösterir bilmiyorum