Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Geçmiş olsun canım ben de 7 gün falan yattım magnezyum yüklemesi celestone akciğer gelişimi ve nidilat tablet kullandım 27 haftalıkken
sendeki kasılmalar nasıldı NST’de sancın falan çıktı mı
Sana da çok geçmiş olsun. Aynen bana da o prosedürü uyguladılar. Nst de 60 lara çıkıyordu düzenli aralıklarla. Hastanede yatıp tedaviye başlayınca düştü 20lerde seyirdi. Şimdi de ara ara hafif kasılmalarım oluyor ama düzenli değil allahtan. Takipte kalacağız inşallah birdaha tekrarlamaz

Evet canım aynen öyle oluyor 15 20 sn sonra eski halime dönüyor. Senin ikiz sen daha çok dikkat ediceksin. Ne kadar içimizde kalırsa o kadar kâr bebelerimiz için.

Kızlar selamlar, sizin de arada vajinanızda batma hissi oluyor mu özellikle ayağa kalktığımda sanki kızçemin eli çıkıyormuş gibi hissediyorum tabi öyle bir şey yok da böyle ağrı acı var ama herhangi bir kasılma yok. Normal olduğunu düşünüyorum ama bir sorayım gene dedim

Aminn canımm aynı şeyleri yaşamışız demek. Benimde öyle biraz düzenli olacak olsun heyecan yapıyorum Daha erken biraz daha beklesinler

Aynen kuzum kafamda tasarladım az cok , bir gunde hallolur diye düşünüyorum, saglıkla geleinler de hallolur hepsi
Çok beklemeden al yıka ütüle hazırda dursun. Ben bu 1 haftada hiçbirşeyim hazır değildi Doktor da böyle kasılmalar devam ederse doğurursun diyince oturdum ağladım bebemin hiçbirşeyi yok ne giydiricem ben diye biz hazırlayalım da bebemizin keyfine kalmış bişey artık

Kizlar, 30+6 dayim. Bebegin tum esyalari, odasi falan hazir. Ancak giysilerini henuz yikamadim. Sizde durum nedir? Hastane cantasini ne zaman hazirlamayi planliyorsunuz?
Canım ben de cuma gunu 30 olacagım, neredeyse hiç birşeyimiz hazır degil , sadece kendi hastane eşyalarımı hazırladım. Bikac parça annem almıs bişeyler onun dısında bisey yok daha
Ben de 30+1 im. Tekstil olarak tamamız sadece eczane ürünleri kaldı, şampuan, krem filan. 32 de kıyafetleri yıkayıp çantayı hazırlamayı düşünüyorum. Odamız yok, yatağımız var sadece Yatağın içine de çarşaf alacağım sadece. Yorgan, yastık almayacağım. Yatağın olduğu duvara en azından şöyle bir süs mü alsam diyorum

Aynen tatlım yakın zamanda alacagım artık hepsini

Ben de eski rezervasyon elemanıyım otel ayağında. Ondan sordum. Eşim de eskiden sednada yazılım destek elemanıydı. Bizim sektör çok yorucu ya Hamilryken hiç çekilmez Almanları değil de sistemlerini ben de övüyorum açıkçası. Adamlarda oturmuş bi sistem var çünkü çocuk oyuncağı gibi değiştirmiyorlar sürekli sabit neyin ne olacağı belli

Evet evet ırk olarak değil de o sistemleri süreçlerin net ve belirgin olmasına ve genelde dürüst olmaları özellikle ürünlerinde pek hata çıkmıyor seviyorum o sebeple

Evet evet ırk olarak değil de o sistemleri süreçlerin net ve belirgin olmasına ve genelde dürüst olmaları özellikle ürünlerinde pek hata çıkmıyor seviyorum o sebeple
O kadar dürüstler ki kaba olacak seviyede dürüstler. Dün eczacıya magnezyum için derdimi anlatıyorum ben konuşurken stopp stopp stopp diye yüzüme bağırdı resmen beni durdurmak için. Hönk diye kalakaldım. Türkiyede bitmesini bekler normal bir insan karşısındakine dur dur dur diye bağırmaz.

Kizlar, 30+6 dayim. Bebegin tum esyalari, odasi falan hazir. Ancak giysilerini henuz yikamadim. Sizde durum nedir? Hastane cantasini ne zaman hazirlamayi planliyorsunuz?
Canım ben kıyafetleri yıkadım ütüledim şimdi yeni gelenler oldu onları da yıkadım inşallah ütüleyeceğim normalde çok rahat galesizim ama hamilelik bende evtiklik yaptı ütüler ütülemez çantamı da hazırlayıp arabaya koymak istiyorum çünkü herşeyi unutuyorum akşımdayken hepsi hazır olsun nolur nolmaz

Kızlar bi de sgk da çalışan bir arkadaş vardı bir ara konuşulmuştu ama şimdi bulamadım konuşmaları. Çalışan olarak haklarımız neler ne ödenekleri alabiliyoruz ve ben suan 32+3 teyim çalısır raporu mu almam gerekiyor bilen birileri bilgilendirirse çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…