Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Gayet guzel olur, hem bir hareket katar

32.haftada calisir raporu aliniyor. Max 37. haftada dogum iznine ayrilabilirsiniz.

Benide bir heyecan sardı gittikçe ağırlaşıyorum bir an önce eksikleri halletmek istiyorum ama ben ne kadar tezcanliysam eşim de benim bir o kadar zıttım Tamam relax ol sıkıntı yok hallederiz diyip duruyor. Oda takımı gelsede artık bir düzene koysam yavaş yavaş bende eşyalarını yıkayıp yerleştirsem diyorum. Hastane çantasında eksiklerim var kendime daha hiç bisey almadım. Artık bir iş yapsam hemen yoruluyorum son ay sanirim pek hareket edemicem. Evde biraz işlerim var elbise dolabına girmem lazım. Buzluğa biseyler yapıp atmam lazım Kızlar sizde durumlar nasıl ben tamamım diyen var mı

Aynı şeyleri düşünüyoruz ben de öyle şimdilik kendi dolabıma koydum ama her yer doldu kaldı ev de küçük biran önce gelse. Bi yandan da buzluğa bişeyler yapıp koymaya çalışıyorum

Ben 33+3'deyim eşyalarımın benim aldığım kısmı dolapta hazır zaten 10 tulum vs almıştım. geçen bir sürü hediye ve kuzenimin 7 aylık kızının kıyafetleri geldi onları yıkayıp ütülemem lazım ama bir günde hallolur sanırım oturarak yapıyorum çünkü ütüyü bir bölüm şerboya bakar. onun dışında benim pijamalarım falan da hazır annem yeni nevresim falan aldırdı onları da hallettik ama çantamı daha yapmadım, ama acil bir durumda biri gelip hemencecik yapabilir durumda ondan baya saldım

Peki hiç izne ayrılmasam hepsini doğumdan sonra kullanma imkanım var mı? Bir de biz ödenek olarak ne alıyoruz kimden alıyoruz acaba
Hayır o ihtimaliniz yok, 37. Haftada zorunlu çıkıyorsunuz. Nerede çalışıyorsunuz bilmiyorum her şirketin süreci farklı oluyor devletin farklı çalıştığınız yere sormanız en doğrusu

Slm kızlar. Evde dinlenme zamanı dedim de . Penguen statla halimle 4 tepsi elmalı kurabiye bi tepside çikolatalı kurabiye yaptım. Fena yoruldum. Kim bana kendini heder et dedi tuffiii.

Peki hiç izne ayrılmasam hepsini doğumdan sonra kullanma imkanım var mı? Bir de biz ödenek olarak ne alıyoruz kimden alıyoruz acaba
32 haftanızda direk çalışır raporunuzu alın. Aldığınız günden itibaren çalıştığınız süre doğumdan sonrasına aktarılıyor. Geç gitmek sizin günlerinizden eksiltir ilk doğumumda 5 günüm öyle gitmişti.

Maşallah döktürmüssünüz Benim de bir yerden başlamam lazım
Yani tatlı sevmem yapmayıda sevmem . Bugün gaza geldim. Buzluğa atim dedim de. Baba kız üstüne kavga ediyorlar. Kalırsa atarım artık Gün aşırı birşeyler yapıp buzluğa atayım ya. Hazırda bulunsunlar iyi oluyor

Anladım o zaman yarın gidiyim teşekkür ederim hepinize
37 haftanızın günü ile tekrardan raporu almayı unutmayın. Tebliğ ettiğiniz tarih üzerinden işlem yapılıyor. Ücret konusu ise Özel sektörlerde Arkadaşımın doğumdan sonra sisteme girmişti zaten sgk PTT üzerinden adına yatırmıştı toplu olarak.

37.haftadan sonra calisamazsiniz. Tek gebelikse ve ozel sektordeyseniz dogum once 8 dogum sonrasi 8 hafta yasal dogum izniniz var. 37.ye kadar calisirsaniz 5 haftalik surenizi dogum sonuna ilave ederler, dogum sonunda 13 haftalik dogum raporunuz olur.
Odenek icin rapor baslangic tarihindeki 1 yillik sgk matrahiniz ve gun sayiniza gore bir hesaplama yapiliyor. Isyeriniz raporunuzu onayladiktan sonra sgk tarafindan odemesi yapilir. E devletten takip edebilirsiniz odeme durumunu. Dedigim gibi ozel sektorde isleyis bu sekilde oluyor.

Slm kızlar. Evde dinlenme zamanı dedim de . Penguen statla halimle 4 tepsi elmalı kurabiye bi tepside çikolatalı kurabiye yaptım. Fena yoruldum. Kim bana kendini heder et dedi tuffiii.
Bu kadar kurabiye neden yaptınız acaba misafir filan mı vardi maşallah size açıkçası ben bı tepsiyi yapmakta zorlanıyorum artık

Bu kadar kurabiye neden yaptınız acaba misafir filan mı vardi maşallah size açıkçası ben bı tepsiyi yapmakta zorlanıyorum artık
Valla bir yıldır yapmamıştım. Kızımla babasının en sevdiği tatlı. 2 tepsi buzluğa kaldırdım. Ani misafir için çayın kahvenin yanına pratik oluyor. Diğerleri yarına çıkmaz zaten.

Valla bir yıldır yapmamıştım. Kızımla babasının en sevdiği tatlı. 2 tepsi buzluğa kaldırdım. Ani misafir için çayın kahvenin yanına pratik oluyor. Diğerleri yarına çıkmaz zaten.
Yemek işlerinden hiç anlamıyorum da sensei nasıl dondurup dondurucudan çıkarttığında nasıl kullandığını da anlatır mısın? Pişirdikten sonra mı donduruyorsun yoksa pişirmeden mi? Çıkarttıktan sonra nasıl pişiriyorsun ya da ısıtıyorsun? Bir de poğaça gibi başka şeyler de dondurulabiliyor mu? Lütfen öğret

Bende aynı şeyi merak ettim hamur işi pek anladığım işler değil. Heralde pişmemiş halini donduruyordur diye düşündüm. Pişeceği zaman donuk şekilde fırına atıyor olabilir mi? Merakla bekliyorum bende cevabı

Kurabiye ve pogacayı pişiripte atabilirsiniz buzluğa. Pogacayi pişirmeden donduranda var ama ben hiç denemedim öyle. Pişmiş olarak attığınız pogacayı firinda ısıtirsiniz hafif ısınması yeterli yoksa katilasir. Benim bildiklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…