Ahahaha son cumlen favorim olduben cok kilolu hamile kaldim . Hemoglobin a1c sinirdaydi diyet yapmaya çalıştım suana kadar 3 kg aldim. Ama bu ara yiyorum sanirim ya, bebek de büyüdü. İnsALLAH cok fazla almadan süreci tamamlarim. Gecen hafta kontrolde bebek 1370 gr di. Suan 29+3 olduk . Eşler bizden daha hamile sanirim. Benimki de sagolsun oyle. Gecen hafta hastaneye yatınca biraz tutuştu ama hersey yoluna girince hamile moduna gectiEsimi veren Allah sabrimi de veriyor şükür
Canım magnezyum diasporal kullanıyorum , efsane memnunum , benim doktor zaten herşeyin en iyisini tavsiye eder, muhtemelen bu da oyle . Kramplarımı ciddi azalttı , su da ıslanıp içilen formati aldım benGünoo kızlar. Doktorum kramplar için Masecallplus diye bir magnezyum/kalsiyum takviyesi yazmıştı. Sordum hiçbiriniz kullanmıyorsunuz, eczanelerde aradım hiçbir yerde yok, trendyolda filan yorum az, bir eczacı doktor yeni çalışmaya başlamış demek ki bununla hiç görmedim bu takviyeyi dedi. Bi güven vermedi öyle diyince. Siz neler kullanıyorsunuz kramplarınız için?
Ben 4,5-5 civarı aldım. 30.haftamdayım. Bebiş 1 hafta evvel 1402 kg idi. Ben de her şeye sinir oluyorum bu aralar. Bir de şimdiden bebeği paylaşmak istememe duygusu yüklendi. Lohusa kafası erken geldi heralde.Kızlar kilo durumunuz nedir. Kaçar kilo aldık. Ben 9 kg almışım. İştahım ağzım durmak bilmiyor. Bi de habire çiş sesi seansıbebek de birkaç gün önce gittiğimde 43 cm 1800 grdı. 32 hafta bitmek üzere. Sizler ne alemdesiniz. Ben eşime sinir oluyorum bu ara çok kızgınım ona. İyice odun oldu rahatlığı beni geriyor. size ve buralara sarayım:)
Ayy evwt , her türlü öküzlüğü yapayım, hatunum peşimde dolansın guler yuz tatlı dil göstersin bekliyor cogu . Ne bu kadınların çektiği ya fjdkdldldşdBitti o baba evinde kaldık rahatlık. Bi türlü kabullenemiyorlar. Resmen cariye istiyorlar. Ben hiçbir şey yapmayayım kimse beni rahatsız etmesin kimse surat asmasın kimse söylenmesin aksine güler yüzlü olunsun ama benden de bir şey beklenmesin tam olarak modları bu
Ben çatı ve pelvik ağrılarımdan mahvolmuştum. Doktırom sağolsun magnorm yazmıştı ve hiç bi işe yaramamıştı.Günoo kızlar. Doktorum kramplar için Masecallplus diye bir magnezyum/kalsiyum takviyesi yazmıştı. Sordum hiçbiriniz kullanmıyorsunuz, eczanelerde aradım hiçbir yerde yok, trendyolda filan yorum az, bir eczacı doktor yeni çalışmaya başlamış demek ki bununla hiç görmedim bu takviyeyi dedi. Bi güven vermedi öyle diyince. Siz neler kullanıyorsunuz kramplarınız için?
Canım gecmiş olsun , umarım hepimizin bebekleri zamanında gelir, kasılmayı tarif eder misin , tam olarak ne hissediliyor , seni nasıl rahatsız etti de doktora gittin , paylaşırsan sevinirimGünaydınlar herkese 30+3 den selamlar güzel annelerkasılmalarımdan dolayı 2 gün yattım hastanede şimdi daha iyiyim . Ama doktor sıkı takipte olalım çok beklemeyecek gibi içerde bu arkadaş dedi bu hafta sonu alışveriş muhabbetini bitirip hazırlığımı tamamlamam lazım. 2 gündür de mide ekşimesi yanması ağzıma kadar gelmesi her ne kadar rahatsız edici iğrenç şeyler varsa onlar başladı işte. Tahin yedim, soğuk süt içtim, soda içtim bana mısın demedi. Bugün gaviscon aldırıcamğım.inşallah işe yarar
Canım aslında ilgili otel ekranlarına göre hepsi var ama ben daha çok son yüzdeki kullanıcı rezervasyonu adımındayım.Fidelio,Sedna,sejour hangi otomasyonu yazıyorsun bak ilgimi çekti.
Valla benim berlin ofisindeki hamile kız o kadar rahat bir süreç geçirdi ki anlatamam. Tamam beni de karda yatırmadılar ama mental olarak bana göre çok daha rahattı. Bazen almam övücülüğümden kendimi enver paşa gibi hissediyorumCanım benim bahsettiğim arkadaşlar depoda çalışıyordu 30 kg kaldırıyorlar kargo vs. O yüzden hemen gebelik testini atar atmaz şefler çalışma yasağı koyup rapor istediler. Ama mesela aşçı arkadaşım da öyle rapor aldı ve turizmde freiburgda çalışan arkadaşım da. Burada hamileler çalışma yasağını fraupraxisten gayet kolay alabiliyor zorluk çıkarttıklarını hiç duymadım kimseden. Hamilelik sonrası belli bir süre mutterschutz yine ama sonrası elternzeit. Maaşının belli bir kısmını almadan 3 yaşa kadar evde kalabiliyorsun. Mutterschaftsgeld ve Elterngeld alınıyor. Baba da elternzeita ayrılabiliyor.
Canım ben de bunu kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ve dünya varmış aşırı rahatladımCanım magnezyum diasporal kullanıyorum , efsane memnunum , benim doktor zaten herşeyin en iyisini tavsiye eder, muhtemelen bu da oyle . Kramplarımı ciddi azalttı , su da ıslanıp içilen formati aldım ben
Kasılma yada ağrı dedikleri şey durup duruken karnının bi yerde toplanması ve sertleşmesi yaklaşık 15 30 sn sürmesi ve sonra normal haline dönmesi. Ben hamilelik boyunca yalancı kasılmalar( ritmik olmayan, arada bir olan, belirli dakikalarla tekrarı yaşanmayan) çok yaşadım ve dr normal olduğunu söylemişti. Sorun yoktu. Fakat geçen hafta gıda zehirlenmesinden dolayı aşırı kusma yaşayınca kasılmalarım tetikledi .10 dk da bir bahsettiğim şekilde kasılma yaşadım. 5 gün nst kontolü ile pregeston fitil kullandım ama işe yaramadı. Dr yatırmak zorunda kaldı beni.yoksa 1 haftaya doğurursun dedi. İlaçları dayadılar ve çok şükür şimdi kasılma yaşamıyorum ama 2 güne bi gidip nst ye girip takip edilicem.Canım gecmiş olsun , umarım hepimizin bebekleri zamanında gelir, kasılmayı tarif eder misin , tam olarak ne hissediliyor , seni nasıl rahatsız etti de doktora gittin , paylaşırsan sevinirim
Yani kısacası gün aşırı ya da günde bir defa 2 defa bu kasılmaları (sertleşme diyim) yaşarsınız korkmayın olabiliyor Özellikle de üçüncü trimeserden sonra ne zaman ki düzenli saatler dakikalar aralığına girerse o zaman dikkate almak gerekir diye tecrübe edindim. Yanlışım varsa tecrübeli anneler düzeltsinCanım gecmiş olsun , umarım hepimizin bebekleri zamanında gelir, kasılmayı tarif eder misin , tam olarak ne hissediliyor , seni nasıl rahatsız etti de doktora gittin , paylaşırsan sevinirim
Canım magnezyum diasporal kullanıyorum , efsane memnunum , benim doktor zaten herşeyin en iyisini tavsiye eder, muhtemelen bu da oyle . Kramplarımı ciddi azalttı , su da ıslanıp içilen formati aldım ben
Canım aslında ilgili otel ekranlarına göre hepsi var ama ben daha çok son yüzdeki kullanıcı rezervasyonu adımındayım.
Valla benim berlin ofisindeki hamile kız o kadar rahat bir süreç geçirdi ki anlatamam. Tamam beni de karda yatırmadılar ama mental olarak bana göre çok daha rahattı. Bazen almam övücülüğümden kendimi enver paşa gibi hissediyorum
Canım ben de bunu kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ve dünya varmış aşırı rahatladım
benimki sade olan limonlu olmayan ama eczaneden alın bence bunların çoğu sahte oluyor
İçeriği nedir demekki muadili var o yüzden kullanılmıyor pek. İçeriğe bakın markaya değilGünoo kızlar. Doktorum kramplar için Masecallplus diye bir magnezyum/kalsiyum takviyesi yazmıştı. Sordum hiçbiriniz kullanmıyorsunuz, eczanelerde aradım hiçbir yerde yok, trendyolda filan yorum az, bir eczacı doktor yeni çalışmaya başlamış demek ki bununla hiç görmedim bu takviyeyi dedi. Bi güven vermedi öyle diyince. Siz neler kullanıyorsunuz kramplarınız için?
Teşekkür ederim canım eczaneye soracağım. Peki her gün kullanıyor musunuz? Nette her gün kullanılmamalı yazıyor magnezyum yazıyorbenimki sade olan limonlu olmayan ama eczaneden alın bence bunların çoğu sahte oluyor
Hoş geldim ben de seni merak ettim gece aklıma düştün :) bugün yazacaktım ayıl kafa ile baktım yazmışsın. İyi olmana sevindim beybisuGünaydınlar herkese 30+3 den selamlar güzel annelerkasılmalarımdan dolayı 2 gün yattım hastanede şimdi daha iyiyim . Ama doktor sıkı takipte olalım çok beklemeyecek gibi içerde bu arkadaş dedi bu hafta sonu alışveriş muhabbetini bitirip hazırlığımı tamamlamam lazım. 2 gündür de mide ekşimesi yanması ağzıma kadar gelmesi her ne kadar rahatsız edici iğrenç şeyler varsa onlar başladı işte. Tahin yedim, soğuk süt içtim, soda içtim bana mısın demedi. Bugün gaviscon aldırıcamğım.inşallah işe yarar
Bence de kesinlikle eczaneden alınmalı, fiyat farklı var anlamlı ama eczane guvenilir, benimki sagdaki
Benim 20. Haftada kasılmam vardı rahimde , doktorum o zaman gunde iki vermisti, bir kutu oyle bitirdim, ondan sonra gunde 1 e dustum , ama bence sıklıgını doktoruna danısmalısın canım , ama cokk faydasını gördüm, bacak kasılmamı baya azalttı bitecek kadarTeşekkür ederim canım eczaneye soracağım. Peki her gün kullanıyor musunuz? Nette her gün kullanılmamalı yazıyor magnezyum yazıyor
Canım evet bahsettiğin kasılmalar benim de oluyor , o yuzden ayrıntısını merak etmistim , tsk ederim cok guzel acıklamıssınYani kısacası gün aşırı ya da günde bir defa 2 defa bu kasılmaları (sertleşme diyim) yaşarsınız korkmayın olabiliyor Özellikle de üçüncü trimeserden sonra ne zaman ki düzenli saatler dakikalar aralığına girerse o zaman dikkate almak gerekir diye tecrübe edindim. Yanlışım varsa tecrübeli anneler düzeltsin
İçeriği bu şekilde canım. Magnezyumun hangi formda olduğu da yazmıyorİçeriği nedir demekki muadili var o yüzden kullanılmıyor pek. İçeriğe bakın markaya değil