Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Valla net farkı bilimsel olarak bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla epidural de baya belden aşa komple hissizleşiyormuş. Spinal de kısa süreli bir hissizlik ve daha çok farkında olma hali varmış. Bazı dürtme itme gibi sarsıntıları hissediyormuş anne ameliyat anında. 3 saate fln açılıyormuş ztn uyuşukluk. Yani aslında ikisininde farklı avantajı var. Bakalım doktor hangisini uygun görecekse artık tansiyon konusu sıkıntı bende de var. Hatta dün gece ilk kez 12/8 i geçti tansiyonum 155/105 çıktı alfamet içtim bi tane. Düştü tekrar. Günün yorgunluğuna ve efora bağladım biraz gezmiştim haftasonu. Ama eskisi kadar düşük değerleri görmüyorum artık. Belki de ilaçla devam etmem gerekebilir. Cumartesi doktor kontrolüm var.

Kızlar ya kafama takılan bir şey var dün akşam sizesordum mu bilmiyorum açıklık kontrolü sonrasında ebe 1 parmak açıklık var koru da yumuşamış dedi diye hatırlıyorum ama tam koru mu dedi başka bişey mi dedi tam anlamadım ben açıklık konusuna odaklanmıştım ebelerin birbirine bakışları da çok korkuttu dondum kimseye soramadım. Koru ne demek yada başka bişey mi demiş olabilirler

Kızlar günaydın, yanma kasinti vs yok ama yürürken vajinamada ağrı ve dolgunluk hissi var, tam boşaltım da yapıyorum idrar da değil sanırım.. enfeksiyon geçiren benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Ben. Mavf doldum ya.cocuk baskı yapıyor. Muhtemelen son haftalarda olduğumuz içn çocuğun asagı indiğini dusunuyorum

tuşe demiştir canım 1 parmak da 1cm demek

Son zamanlara girdikçe iyice ağırlaştım, test vereyim inşallah enf.degildir.
Canım enfeksiyon olsa anlarsın vajinada kaşıntı içinde rahatsız edici şişkinlik yoğun her zamankinden farklı akıntı idrarını yaparken yanma alt kasıklarında yani panik bölgede ağrı hassasiyet yangı var mı bunlar enfeksiyon belirtileri

ben her gece uyurken sezeryana giriyorum. asiri korkuyorum. 3. sezeryan olacak ve panik atak var malesef. tamamen uyutmuyorlar da. hos ondan da korkuyorum. yani olup bitene kadar korkacagim. sizi çok iyi anlıyorum .Allah yardimcimiz olsun.
Ya cahillik gerçekten mutluluk,ilk sezeryanım acilen gecenin bir yarısı yapıldı.içimde ne korku vardı ne endişe nasıl oldu nasıl bitti hatırlamıyorum bile.ama şimdi bende korkuyorum,ilkinde sonrasında çok rahat kaltım işini yaptım ama bunda öyle olmayacak gibi bir his var içimde.hep ikincisi çok zor oluyor sözleride etkiledi tabi bunda

Yok çok şükür hiç biri yok.. günde 4 lt yakın su da içiyorum.. teşekkür ederim canım.. kızım baskı yapıyor o zmn.. büyüyorlar

evet ilk sezeryanda bilmediğim için oldu bitti gibi olmuştu hersey. simdi adim adim bilince sıkıntı ediyor insan. 2. sezeryan zor olur diye düşünmeyin. Cok sukur benimki cok guzel gecti. Ama iste ameliyathane korkusu mu diyeyim ne diyeyim onu kuruyorum sürekli. İnsALLAH hepimizin cok guzel gececek sağlıkla çıkacağız bebeklerimizle

Bende ahududu çayı var 37 bekliyorum içmeye başlamak için böğürtlen çayını da listeye ekleyeyim. Nasıl bir etkisi olacak emin değilim

Kendini bu konuda korkutma. Kız kardeşim geçen sene doğurdu ve mesela sen evden çalışıyorsun yine arada kalkip yemek bulaşık ne bileyim ortalığı toparlama gibi hareketlerin olmuştur, ben de evdeyim hiç iş yapmadim dediğim gün bile mutlaka bir şey yapmışımdır. Onjn dışında pc başında veya yatıyorum genel djxnjd yapacağım Max işler de bunlar. Kız kardeşim bunları dahi yapmadı yattı da yattı öyle diyim, ve anlayamadik zaten Nişan gelmiş herhalfe o akşam acile gidince doguruyon demişler gecesine doğurdu tamamen vücutla da ilgili bu süreç, evet tabi ki hareketli olmamizin bir faydasi vardır ama hareketsizlik tek başına kriter değil gibi geliyor bana
Of evet evet keşke bu kadar arastirmasaydim cahil olarak sonlansaydi djnxjdnxjxb bi de şu yok ikinci daha zor falan gibi seni korkutan insanlardan uzak dur. İyi b** yiyolar ellerine ne geciyorsa bunları söyleyerek. Abi bi bırakın da biz de yaşayınca gorcez zaten ben böyle korkutan insanlara hakkımı helal etmiyorum gerçekten. Niyetleri ne olursa olsun vicdanı olan anlar empati kurar korkabilecegimizi bilmeli yani üf

Aynen öyle bende o fikirdeyim. Detaylıya gittiğimde bile doktor çok güzel gebelik bundan sonrası sorun olmaz sana kaldı iş dedi. Açıkçası hamileyim diye hayatıma ekstra düzen getirmedim. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum o kadar. Yeşil çayları zaten sevmezdim. Kayısı çayı içerdim onu bıraktım. Ha bide ilkinde cahaldım naz niyaz yapmadım bunda keyfini çıkarıyorum. Eşim artık hamile olduğunu unutmama izin vermiosun ki diyor. Şimdi kontrole gidecem bakalım bebeğim ne durumda

Ben bunun doktora sordum şeker olduğu için geç iğleşme olur ilkyerı kestikleri içinde yara geç iğleşir dedi daha çok korkuyorum ben zaten sezeryan anından değilde sonrası korkutuyor nasıl kalkıp 2 çocuğa bakcam birde üstüne kayın valide kayınpederi 18 yaşında kaynım gelecekmiş hiç bir zaman bana faydası yardımı dokunmayan kayınvalidem sırf gösteriş için gelecek ve an az 15 gün kalacak en çokta bunu takıyorum bari 10 15 gün sonra gelsinler dedim onuda kabul etmediler ramazan geliyor diye onlar geleceği için annemde gelip kalamaz yıne ben bir başıma cekeceğim ile kalacağım

Merhaba Hanımlar Hayırlı haftalar biz 31 + 2 olduk dün gece doğru düzgün hiç uyuyamadım resmen yavrum ağzıma kadar çıkmıştı midemde korkunç bir baskı böyle öküz oturmuş gibi bir his çok mahvoldum gece ve kaburgalarımda da batmalar hissediyorum eğilirken de otururken de
Sizler nasılsınız

Sen bir iş yapma her işi herkesin içinde ondan rica et büyük bebişine de aynı şekil onlar uğraşsın içine atıp yapma iş miş sen bebeğinle ilgilen sadece halden anlamiyo kimse cidden. Ben kendi babamı da bir hafta burda kalsın istemiyorum mesela gonderticem geri rahat edeyim gerek yok diye kesin alınacak mesela ama ne yapayım sizin nazinizla mi ugrascam yani

valla hiç hazırlık yapamam zaten hayatımın en farklı evresine geçiyorum evde yeni bbir birey olacak tüm düzenimi alt üst edecek benim tüm zamanımı alacak kızım olacak milleti doyurmakla çay koymakla uğraşamam, annem gelecek de kayınvalidemle oturup konuşup gelene gidene bir şeyler yapsınlar tek olsak eşimle kesin bişi yaparım ama bebeğimden önemli değil mantığına geçtim yapamam yani tok gelsinler

Aynen öyle ben annemlerin de misafirle ugrasmasina karsiyim benle ilgilensinler konuştum arayanı biz sonra müsait olunca hepsini bi davet eder kuran okutur postalariz diye. Gerek yok istemiyorum gelen gelcek eee ben kendi evimde odama mı kitleyeyim kendimi. Hayır ondan da anlamayan var ille de girip görmek isteyecek falan yok anacim kalsın valla

Bende ahududu çayı var 37 bekliyorum içmeye başlamak için böğürtlen çayını da listeye ekleyeyim. Nasıl bir etkisi olacak emin değilim
ay yok ben gece uyku sersemi yanlış yazmışım ahududu yaprağı çayını kastediyorum, kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim simdi allah korusun

Doktorunda bunu keşke söylemeseydin şimdiden psikolojik olarak yıkmış seni,yaşayıp görseydin belki asla öyle olmayacak bile..
Madem kaynanan istemediğin halde geliyor agrımıyorsada ağrıyor gibi yap,dinlen her işi ona yaptır. Söylensede sızlansada duyma kapa odanı yat zaten kaçar bir haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…