Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Bir de kızlar bir ilaç firması çalışanı olarak size söyleyim asla ama asla internetten ilaç vitamin takviye almayın eğer kendi satıcısıysa o başka. yani ilacın markası ise okey ama onun dışında hiçbir ilacı internetten almayın çünkü çok sahte ilaç var. Ben saat pilini bile internetten isteyen biriyim ama ilaç direkt eczaneden istiyorum eve geliyor eğer sizin eczaneniz de öyleyse ne güzel yoksa zaten yakın eczane vardır muhakkak bir yerde. istesinler depodan yoksa da. İlaçların etken maddesine gelince de etken maddeler önemli siz de araştırabilirsiniz etken maddeyi bulduktan sonra da markaya dikkat edin iyi marka her zaman daha iyi koşullarda üretilmiştir

İçeriği bu şekilde canım. Magnezyumun hangi formda olduğu da yazmıyor 🤔

Eki Görüntüle 3522561
Hangi yazdığı eğer ki belirtilmemişse muhtemelen işe yaramayan bir formudur sizde de işe yaramayacaktır bu sadece Bağırsakları biraz çalıştırır magnezyum citrat bir işe yaramıyor magnezyumun çeşitleri var hatta sabah ayrı enerji veren kaslar için olan akşam ayrı rahatlık ve uykuya yardımcı olan formları var onlara bakmak lazım eğer hepsi bir arada magnezyum formu alınacaksa öğle saatlerinde almak daha mantıklı. Ama eğer sabah ayrı akşam ayrı form alınacaksa en mantıklısı bu bence ben ondan kullanıyorum sabah aldığım enerji veriyor kas ağrılarına iyi geliyor akşam aldığımda onarım sağlıyor ve uykuyu daha rahat geçirmeni sağlıyor sabah daha iyi uyanıyorum

Sesli komutla yazmışım yine saçma sapan yazılmış yani direk ben marka önereyim isterseniz onlara bakın. Vitafenix çok çok iyi sabah akşam ayrı formu var doz aşım da sıkıntı olmaz güvenilirdir internetten kendi satıcısından alabilirsiniz Trendyol‘da da var Hepsiburada‘da da var direk Google’a Siteni yazarsanız da bulabilirsiniz bu arada benim Markam falan değil benim çalıştığım ürün değil bu. Ocean orzax var hepsi bir arada. Bi de bi marka daha vardınunuttum

Duygusal gitgeller zaten alışık olduğumuz bir durumdu. özellikle adet dönemlerinden aşinayız ama hamilelikte daha bir tavan yapıyor haliyle. tahammülsüzlüğümüz daha çok arttı. bebeğe karşı koruma içgüdüsü, anaçlık duygusu, yuvalama hissi, aile olma, aileyi bir arada tutma hissi… bir yandan eşimizden ilgi bekliyoruz anlayış bekliyoruz destek olmalarını bekliyoruz ama onların doğalarında böyle bir şey yok.😀biz ittirmeden hiçbir şey akıl edemeyen cinsler bunlar. onun için zor dönem neyseki zor dönemler bitiyor daha zor dönemler başlıyor😀😀benim lohusalığım çok iyi geçmemişti, çok ağlamıştım ve bazen bir seneye kadar sürebiliyor. bunlara hep hazırlıklı olun eşlerinizi de şimdiden uyarın hoş uyarsanız da bunlara fayda eder mi bilmiyorum 😀😀😀
Uyardıgımız halde boyleler , ki benimki bi de psikolog 😁 düşün artık dramı 🤪🤪

Bir de kızlar bir ilaç firması çalışanı olarak size söyleyim asla ama asla internetten ilaç vitamin takviye almayın eğer kendi satıcısıysa o başka. yani ilacın markası ise okey ama onun dışında hiçbir ilacı internetten almayın çünkü çok sahte ilaç var. Ben saat pilini bile internetten isteyen biriyim ama ilaç direkt eczaneden istiyorum eve geliyor eğer sizin eczaneniz de öyleyse ne güzel yoksa zaten yakın eczane vardır muhakkak bir yerde. istesinler depodan yoksa da. İlaçların etken maddesine gelince de etken maddeler önemli siz de araştırabilirsiniz etken maddeyi bulduktan sonra da markaya dikkat edin iyi marka her zaman daha iyi koşullarda üretilmiştir
Kuzum mesleginden dolayı bilgin vardır diye dusundum, ben de seker ölçümü yapıyorum, ama pespese ölçünce bile 10 derece fark verdi , optima markası , durum normal olamaz sanırım, daha guvenilir marka var mı bildiğin önerebilecegin

Kizlar, 30+6 dayim. Bebegin tum esyalari, odasi falan hazir. Ancak giysilerini henuz yikamadim. Sizde durum nedir? Hastane cantasini ne zaman hazirlamayi planliyorsunuz?

Günaydınlar herkese 30+3 den selamlar güzel anneler 😊 kasılmalarımdan dolayı 2 gün yattım hastanede şimdi daha iyiyim . Ama doktor sıkı takipte olalım çok beklemeyecek gibi içerde bu arkadaş dedi 😐 bu hafta sonu alışveriş muhabbetini bitirip hazırlığımı tamamlamam lazım. 2 gündür de mide ekşimesi yanması ağzıma kadar gelmesi her ne kadar rahatsız edici iğrenç şeyler varsa onlar başladı işte. Tahin yedim, soğuk süt içtim, soda içtim bana mısın demedi. Bugün gaviscon aldırıcamğım.inşallah işe yarar
cok gecmis olsun. insALLAH sağlıkla vaktinde alırsınız yavrunuzu kucaginiza🤲cok yormayın kendinizi bu süreçte 🌸

Günaydınlar herkese 30+3 den selamlar güzel anneler 😊 kasılmalarımdan dolayı 2 gün yattım hastanede şimdi daha iyiyim . Ama doktor sıkı takipte olalım çok beklemeyecek gibi içerde bu arkadaş dedi 😐 bu hafta sonu alışveriş muhabbetini bitirip hazırlığımı tamamlamam lazım. 2 gündür de mide ekşimesi yanması ağzıma kadar gelmesi her ne kadar rahatsız edici iğrenç şeyler varsa onlar başladı işte. Tahin yedim, soğuk süt içtim, soda içtim bana mısın demedi. Bugün gaviscon aldırıcamğım.inşallah işe yarar
Geçmiş olsun canım ben de 7 gün falan yattım magnezyum yüklemesi celestone akciğer gelişimi ve nidilat tablet kullandım 27 haftalıkken
sendeki kasılmalar nasıldı NST’de sancın falan çıktı mı

Son düzenleme:
Yani kısacası gün aşırı ya da günde bir defa 2 defa bu kasılmaları (sertleşme diyim) yaşarsınız korkmayın olabiliyor Özellikle de üçüncü trimeserden sonra ne zaman ki düzenli saatler dakikalar aralığına girerse o zaman dikkate almak gerekir diye tecrübe edindim. Yanlışım varsa tecrübeli anneler düzeltsin
Çok haklısın canım ben de aynı şekilde yaşadım benim de ikiz gebelik daha fazla hissettiim.
Şuan yatak istirahatindeyim arada oluyor olmuyor değil ama azaldı hiç olmassa
Karnın birden bire sertleşiyor değil mi? Sonra yumuşuyor karnının altı uyuşur gibi oluyor

Kizlar, 30+6 dayim. Bebegin tum esyalari, odasi falan hazir. Ancak giysilerini henuz yikamadim. Sizde durum nedir? Hastane cantasini ne zaman hazirlamayi planliyorsunuz?
Canım ben de cuma gunu 30 olacagım, neredeyse hiç birşeyimiz hazır degil , sadece kendi hastane eşyalarımı hazırladım. Bikac parça annem almıs bişeyler onun dısında bisey yok daha

Kuzum mesleginden dolayı bilgin vardır diye dusundum, ben de seker ölçümü yapıyorum, ama pespese ölçünce bile 10 derece fark verdi , optima markası , durum normal olamaz sanırım, daha guvenilir marka var mı bildiğin önerebilecegin
Şekerle ilgili pek bilgim yok canım ya. Daha farklı alanlarda çalıştık özellikle çocuk. Ancak oglak_kadini oglak_kadini belki biliyordur

Canım ben de cuma gunu 30 olacagım, neredeyse hiç birşeyimiz hazır degil , sadece kendi hastane eşyalarımı hazırladım. Bikac parça annem almıs bişeyler onun dısında bisey yok daha
Ay ben acele ettim sanirim daha 4.ayimda odasini bile hazirlamistim. Doktor uyarmisti ama duramiyorum yerimde. Aslinda bir alisverise cikinca hepsi aliniyor, sende hepsini halledersin kisa surede 🙏

Ay ben acele ettim sanirim daha 4.ayimda odasini bile hazirlamistim. Doktor uyarmisti ama duramiyorum yerimde. Aslinda bir alisverise cikinca hepsi aliniyor, sende hepsini halledersin kisa surede 🙏
Aynen kuzum kafamda tasarladım az cok , bir gunde hallolur diye düşünüyorum, saglıkla geleinler de hallolur hepsi 🌸

İnternetten alsam sorun olur mu canım , ya zaten kritik durum dengesiz ölçümleri aklımı karıstırdı , keske bilsem basta bundan alırdım
eczaneye git getirsinler hemen akşama alırsın belki de hiç şekerin yok bende optima da var bir yüksek bir düşük ölçer

X