Aslında benim hiç aklıma böyle bir fikir gelmemişti Kayınvalidem kendi kızına bunu yapmış başta hiç kimseyi kabul etmemişler eve daha sonra herkesi toplu bir şekilde almışlar ve Kur'an okumuşlar yemek yemişler O da güzel bir şey bir pilav bir tavuk iki tencere mis Bir de tatlı benim kafamda doğum nasip olursa Şubat sonu gibi oluyor zaten kışı vesaire atlatıp Nisan gibi düşünüyorum ben Nisan'ın 20'leri gibi yani Hem Bebeğimde toparlamış olurah canım sağlıkla kucağına al inan bugün baqlık gibi dalgalandı karnımda gözlerim dolu dolu oldu nasıl güzel his rabbim bize de nasip etti, onca çabamızın sonucunda en güzel mükafatını verdi sağlıkla gelsinler kolaylıkla bir avazda doğuralım inşallah
yaza gelse site bahçesinde bile yapardım yani o derece kalabalık sevmiyorum , deli dana gibi koşturması da cabası , mevlüt doğumdan kaç zaman sonra düşünüyorsunuz canım? fikrim olsun da konuşayım bizimkilerle :)
Ben sürekli yaşıyorum kortizol mu kortizon mu ne olduğundan otrivine illiadin gibi burun damlaları kullanılması önerilmiyo ama ben kullanıyorum çünkü boğuluyo gibi oluyorum. hamileliğin başından beri kullanıyorum bebeğe bişey olmadı normal gidiyo. çok kötüysen kullanabilirsin ara sıraKızçelerim nefes almakta zorlanıyorum. Alerjik rinitim vardı zaten, doktorum gebelik istediğimizden beri bıraktırmıştı ilacı. Burnumun içi tamamen şiş uzun zamandır ama artık daha da şişti herhalde eşim geçen gece ilk defa horladığımı söylediDeniz suyu aldım ama pek fayda etmiyor, hala nefes almakta zorlanıyorum. Bugün bir arkadaşım burun bandının onda etki ettiğini söyledi. Var mı yaşayan?
Ay ben kayınvalideme iş buyuramam tam anadolu eskı kafası var ilk oğlum da düşük riskim vardı geldi kaldilar yine doktor yatacak dedi annem benı evine götürdü orda toparladım eve bir döndüm günlerce süpürge bile acmamış çok zor bir kadın bir iş rica edemezsin yanı 4 yıldır gelmediler o yüzden bir şey de diyemiyorumSen bir iş yapma her işi herkesin içinde ondan rica et büyük bebişine de aynı şekil onlar uğraşsın içine atıp yapma iş miş sen bebeğinle ilgilen sadece halden anlamiyo kimse cidden. Ben kendi babamı da bir hafta burda kalsın istemiyorum mesela gonderticem geri rahat edeyim gerek yok diye kesin alınacak mesela ama ne yapayım sizin nazinizla mi ugrascam yani
Demezmyım bu akşam da söyledim eşime annen tek gelsin diye yok geleceklermiş torunlarını görmek istiyormuş babası ben ne desem boş dominant bir, kayınvalide ve onun kararları ben ilk doğumda pandemi var diye gelmediler bundan kesin gelcez demişler barı 10 15 gün sonra gelsinler dedim ama yok kabul etmiyorlar dediğim dedik bir kadın malesef ben den bir şey beklemesinler dedim ben kendime çocuklarıma zor bakarım onlar gelse annem gelecek bakacaktı bebeğe onada engel oluyorlar gündüz artık gelır annem en azından o arada dinlenirimKız ne pederi ne kayını Allah aşkına kayınvalide tamam da. Diğerleri gelmesinler ameliyatlıyız süt gelio gelmiyor derdi. Memeler sağılacak inek gibi hep dışarda. Mahrem diye birşey var. 40dan sonra gelsinler de. Benim kaynanam ve annem gelecek. Görümcem son ayımda tek kalmayayım kızımda var diye gelecek gerisi erkek kabul etmiyorum. Onlarda hiç teklifte dahi bulunmadı. İlkim ilk torun olmalarına rağmen peder 2 aydan sonra geldi görmeye. Bence çok ayıp
Pamuklu ya çeker diye korkuyorum o yüzden kurutmaya atmadım ya çamaşır telinden kurutumbende onu soracaktım canım kurutmaya atınca çeker mi ben daha korkuma yıkamadım hiçbirini, çamaşır teli bulmam lazım
Benimki de senin gibi iş yapmaz destek olmaz bekler hamilelikten beri sadece 2 kere aradı sordu o kadar hastalandım kötü olduğum dönemler oldu yok umursamaz önemsemez ama kendi ailesine ben geline doğumda bakmaya gidiyorum demek için geliyor yoksa başka bir şey den değildir kayınvalide neysede ben erkek olsun istemiyorum evdeBenim ilk çocuk olmasına rağmen bebeğe alışır mıyım diye değil de bende kalmak istiyormus yalniz korkarım diye. Eşim nöbetli çalışıyor, dalga geçiyor sende kafayı yersin annemle diye. Kadının yüzünün güldüğünü hiç görmedim hep şikayetçi kendi evinde de iş yapmıyor iş beklemiyorum ondan ama en azından mutlu bir surat. Ben bir kaç aya kafayı yerim eşim de ses çıkarmaz ne olacak ne yapıyor der.
Evlenmek güzel de ailesi ile aile olmak zorunda olmak zor.
allah halden anlayan insanlarla karşılaştırsın gerçekten. anlıyorum seni gerçekten zor o dönemler insan daha az kalabalık mümkünse erkeksiz ortam arıyo rahat giymek için bile olsa ne bileyim garip insanlar yaBenimki de senin gibi iş yapmaz destek olmaz bekler hamilelikten beri sadece 2 kere aradı sordu o kadar hastalandım kötü olduğum dönemler oldu yok umursamaz önemsemez ama kendi ailesine ben geline doğumda bakmaya gidiyorum demek için geliyor yoksa başka bir şey den değildir kayınvalide neysede ben erkek olsun istemiyorum evde
Yaşamadığım için yorum yapmak kolay gelebilir ama madem gelecekler ya mecbur iş yapsınlar ya da evi bok götürsün hiç umrunda olmasın bence kahırlanıp kendin yapmaya kalkma sen ne güzel bebeğinle ilgilen sürekli bahaneyle odana gidersin gitmesen de oturma odana bi zahmet kaynın kayınbaban giremesin özellikle aç emzir bekki utanıp gitmek isterler. İş yapmasada onlar gittikten sonra al temizlikçi boşver ben ılsam öyle yapardım herhalde annemi de yormazdım madem geldi yorulsun gitsin gezmeye gelmiyor ya çok sinirlendim okuyunca düşüncesizlik bu tarz insanlara alttan almamak gerekiyor ama ben de kırıcı konusamıyorum suratımdan anlarlar eşinle de hiç aranı bozma onlar içinBenim ilk çocuk olmasına rağmen bebeğe alışır mıyım diye değil de bende kalmak istiyormus yalniz korkarım diye. Eşim nöbetli çalışıyor, dalga geçiyor sende kafayı yersin annemle diye. Kadının yüzünün güldüğünü hiç görmedim hep şikayetçi kendi evinde de iş yapmıyor iş beklemiyorum ondan ama en azından mutlu bir surat. Ben bir kaç aya kafayı yerim eşim de ses çıkarmaz ne olacak ne yapıyor der.
Evlenmek güzel de ailesi ile aile olmak zorunda olmak zor.
Ay ben kayınvalideme iş buyuramam tam anadolu eskı kafası var ilk oğlum da düşük riskim vardı geldi kaldilar yine doktor yatacak dedi annem benı evine götürdü orda toparladım eve bir döndüm günlerce süpürge bile acmamış çok zor bir kadın bir iş rica edemezsin yanı 4 yıldır gelmediler o yüzden bir şey de diyemiyorum
Qy sinirimden bozuldu. Valla burda senin yerine ben çatladım ya. Kayınvalideni arayıp durumu izah ey desem bare senden bir hafta sonra gelsin ben ayaklanayım desen halden anlamaz belliki. Allah yardımcın olsun. Anlayış yoksa napsan fayda yok. Neyseki 4 yıldır gelmemiştir. Sende kör sağırı oyna keyfine bak gidince işini yavaştan yaparsın.Demezmyım bu akşam da söyledim eşime annen tek gelsin diye yok geleceklermiş torunlarını görmek istiyormuş babası ben ne desem boş dominant bir, kayınvalide ve onun kararları ben ilk doğumda pandemi var diye gelmediler bundan kesin gelcez demişler barı 10 15 gün sonra gelsinler dedim ama yok kabul etmiyorlar dediğim dedik bir kadın malesef ben den bir şey beklemesinler dedim ben kendime çocuklarıma zor bakarım onlar gelse annem gelecek bakacaktı bebeğe onada engel oluyorlar gündüz artık gelır annem en azından o arada dinlenirim
Evet ama evde olsam kesin hep yatarım en azından hareket etmiş oluyorumBen de 34'deyim valla size helal olsun anasınıfı öğretmeni olup bir de çocukların peşinden koşuyorsunuz valla ben yaş olarak da pek genç sayılmam haftada bir ofise gidiyorum o bile beni yoruyor.
Maşallah ne kadar güzelValla benimki gelecek ama gelmezse ben perişan olurum. Yemeği bulaşığı çayı kahveyi ev toplamayı burun kıvır yapmadan severek yapar. Sadece ev temizliği yapamıyor kolu kırıldıktan sonra makinayı silmeyi tutamıyor bende izin vermiyorum. Ama kalkıp ben yapınca kendini kötü hisseder illa kalkar toz alır lavaboyu yıkar. Silmeyi bile eline alır zorlansada yapmaya çalışır. Baş edemiyorum onla içi rahat etmio. Geçen aradı ilkin doğumu Ani oldu ben yoktum bunu görmek istiyorum dedi. Valla zamanını bilemem ama 15 gün önceden gel ne olur ne olmaz dedim. Biz baya sabaha kadar dedikodu falan yapıoz. Gömmediğimiz insan kalmıyor
Maşallah tadınız hiç kaçmasınValla benimki gelecek ama gelmezse ben perişan olurum. Yemeği bulaşığı çayı kahveyi ev toplamayı burun kıvır yapmadan severek yapar. Sadece ev temizliği yapamıyor kolu kırıldıktan sonra makinayı silmeyi tutamıyor bende izin vermiyorum. Ama kalkıp ben yapınca kendini kötü hisseder illa kalkar toz alır lavaboyu yıkar. Silmeyi bile eline alır zorlansada yapmaya çalışır. Baş edemiyorum onla içi rahat etmio. Geçen aradı ilkin doğumu Ani oldu ben yoktum bunu görmek istiyorum dedi. Valla zamanını bilemem ama 15 gün önceden gel ne olur ne olmaz dedim. Biz baya sabaha kadar dedikodu falan yapıoz. Gömmediğimiz insan kalmıyor
Çok doğru çünkü ben evdeyim ve gidip gelip yatıyorum jsndjdjjdjdkdd pc başında çok zaman harcardim ilk aylarimda proje falan ama artık kemiklerim çok ağrıyor bi de masa başı gibi oturunca ayaklar odemden şişiyor fenaEvet ama evde olsam kesin hep yatarım en azından hareket etmiş oluyorum
Ben 32 deyim benımki gecelerin çok hareketli gündüz sakin izne çıktım ev işleri yapıp çocuğu okula bıraktıktan sonra yürüyüşe gidiyorum biraz daha iyi hissediyorum hareketsiz kaldığım gün daha yorgun hissediyorum yürüyüş iyi gelebilirAy vallahı yoruldum. 33 . Haftada olan varmı. Heryerım agrıyor. Bebegın sureklı içerde takla atması normalmı.
en mantıklısı bu çünkü dün bir akrabam mesaj attı beni rüyasında görmüş ama kötü görmüş tane tane de anlatıyor. dedim sen akşam çok yemissindir üstün açık kalmistir. o yuzden öyle kabus gibi gördün Bu senin ruyan senin bilincaltin sonucta . benimle ilgisi yok dedimValla bana olumsuz bir şey anlatmaya kalkınca millet suratlarına senin canın az ondandır deyip geçtim hepsi küstü sağolsunlarçeneleri başka türlü durmuyordu. Sen becerememişsindir moduna bağlayınca kapatıyorlar şom ağızlarını
Canım onun totosu açıkta kalmış belli ki totosundan böyle rüyalar görüyoren mantıklısı bu çünkü dün bir akrabam mesaj attı beni rüyasında görmüş ama kötü görmüş tane tane de anlatıyor. dedim sen akşam çok yemissindir üstün açık kalmistir. o yuzden öyle kabus gibi gördün Bu senin ruyan senin bilincaltin sonucta . benimle ilgisi yok dedim
başından 4. aya kadar yaşadım. laktoz alerjisiymis kesince geçti daha tıkanması burnum.Kızçelerim nefes almakta zorlanıyorum. Alerjik rinitim vardı zaten, doktorum gebelik istediğimizden beri bıraktırmıştı ilacı. Burnumun içi tamamen şiş uzun zamandır ama artık daha da şişti herhalde eşim geçen gece ilk defa horladığımı söylediDeniz suyu aldım ama pek fayda etmiyor, hala nefes almakta zorlanıyorum. Bugün bir arkadaşım burun bandının onda etki ettiğini söyledi. Var mı yaşayan?
ayy ne bilim anlatıyım dedim diyor bir de okumuş etmiş kadın cahil olsa bir tık anliycam da bahane senin bilinçaltından ama bunu bana bir 5 yıl önce anlasaydı sanırım etkilenirdim. Ne gerek var hamileyi böyle darlamayaCanım onun totosu açıkta kalmış belli ki totosundan böyle rüyalar görüyordeğişik insanlar ya