Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
aa süper ekim azıcık erken değil mi sanki bebişlerden kopamayız gibi geliyor, bende endüstri müh, bilgi sistemleri biriminde çalışıyorum kısmen daha rahatız diğer birimlere göre sağlıkla kucağımıza alalım da iş azıcık beklesin

henüz ben hazırlamadım gebelik okulunda son hafta dersimizde çanta hazırlamaktan bahsedeceklermiş ona göre yapmayı düşünüyorum ama odası neredeyse hazır bi berjer almayı planlıyoruz bi de biraz duvar sticker i

Kızlar şu mendiilerden kullanan varmı hiç kullanışlımı kalitesi nasıl acaba

Kalça ağrısı yaşayan var mı ya
Gece sağıma da yatsam soluma da yatsam sol kalçam ve bacağımın birleştiği yan tarafım aşırı ağrıyor inleyerek kalkıyorum wc giderken. Bi süre sonra yatacak taraf bulamadığım için uyumayı bırakıyorum artık magnezyum işe yaramadı

valla hem maddi olarak zora düşeriz daha uzun sürerse hem de iş yerim beni o kadar bekler mi emin değilim şimdilik ekim başı gibi anlaştık ama tabi kısmet yolda belli olur her şey
Kızlar Merhaba. safra sonucum çıktı .Cok sukur negatif . Kasintilarim normal gebelik kasintisi demekki . buna da şükür
Çok sevindim hadi geçmiş olsun

Fidelio,Sedna,sejour hangi otomasyonu yazıyorsun bak ilgimi çekti.

Çanta daha tam hazır değil ama emzirme yastığını beğenmemiştim bugün ikeadan yenisini aldım. Boy havlu aldım onları hazırlayıp kapatmadan size foto çekcem. ama benimki sizinkilerden farklı olacak bizim hastane ihtiyaç listemiz trden çok farklı en basitinden ped,bez, krem , bebek kıyafeti bizde götürülmüyor.

Canım aynısını yasıyorum , ne tarafa yatsam o tarafın kalça kemiği agrıyor malesef , fazla yük binince demek ki oyle olıyor

Heeeerrr yerlerim ağrıyııııı evladım her yerim :)

o nasıl oluyor kız. Bizim ülkede 5 günlük rapor alınca dünya başlarına yıkılıyor
Canım benim bahsettiğim arkadaşlar depoda çalışıyordu 30 kg kaldırıyorlar kargo vs. O yüzden hemen gebelik testini atar atmaz şefler çalışma yasağı koyup rapor istediler. Ama mesela aşçı arkadaşım da öyle rapor aldı ve turizmde freiburgda çalışan arkadaşım da. Burada hamileler çalışma yasağını fraupraxisten gayet kolay alabiliyor zorluk çıkarttıklarını hiç duymadım kimseden. Hamilelik sonrası belli bir süre mutterschutz yine ama sonrası elternzeit. Maaşının belli bir kısmını almadan 3 yaşa kadar evde kalabiliyorsun. Mutterschaftsgeld ve Elterngeld alınıyor. Baba da elternzeita ayrılabiliyor.

Eklentiler

• IMG_8400.png
    199,1 KB · Görüntüleme: 16
Tatlım bizde doğumdan önce 2 ay sonrada 2 aylık süt kuzuyu bırakıp işe gelin diyorlar. Ağır iş için çalışma şartları düzenleniyor ama heyet raporu alman için ölü olman gerekiyor. misal ben 2 yıl ücretsiz izin alacam kamu personeliyim ya devlet bana süt parası bile vermiyor 400 lira gibi birşey

Kızlar kilo durumunuz nedir. Kaçar kilo aldık. Ben 9 kg almışım. İştahım ağzım durmak bilmiyor. Bi de habire çiş sesi seansı bebek de birkaç gün önce gittiğimde 43 cm 1800 grdı. 32 hafta bitmek üzere. Sizler ne alemdesiniz. Ben eşime sinir oluyorum bu ara çok kızgınım ona. İyice odun oldu rahatlığı beni geriyor. size ve buralara sarayım:)

Canım biliyorum benim de annem babam devlet memuru ve 2023 Ocak ayında taşındım Almanya’ya öncesinde hep trde yaşadım çalıştım. Ama burada bu kuralları gördükçe trde biz ne çekmişiz yahu modum açıldı. Eşim zamanında beni dinleseydi gerçi gereksiz yere onları da çekmezdik ama geç olsun güç olmasın bu saatten sonra diyorum.

Ayyy benimde eşim gözüme batıyor içimde biriktirip bi salıyorum sen niye yoruluyorsun ne iş yaptın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…