- 1 Kasım 2022
- 919
- 1.206
- 32
ahahaha çok güldüm resmen ben dün saydım 8 kere iş yerinde tuvalete gittim oha bu ne dedim yaniGizem Tapan on Instagram: "Sadece hamilesindir.. #30weekspregnant #hamilelik #hamile" çok güldüm buna bu sesten ben de bıktım artık:)))
Gizem Tapan on Instagram: "Sadece hamilesindir.. #30weekspregnant #hamilelik #hamile"
aa süper ekim azıcık erken değil mi sanki bebişlerden kopamayız gibi geliyor, bende endüstri müh, bilgi sistemleri biriminde çalışıyorum kısmen daha rahatız diğer birimlere göre sağlıkla kucağımıza alalım da iş azıcık beklesinCanım ben bilgisayar mühendisiyim, bir global turizm firmasında yazılım yapıyorum. Valla izin bitince bir süre ücretsiz izin alacağım ekim başı gibi de dönmeyi planlıyorum işe kısmet ise
Canımm umarım tertemiz çıkar, hayırlı haberlerimi bekliyorum
henüz ben hazırlamadım gebelik okulunda son hafta dersimizde çanta hazırlamaktan bahsedeceklermiş ona göre yapmayı düşünüyorum ama odası neredeyse hazır bi berjer almayı planlıyoruz bi de biraz duvar sticker iÇanta hazırlayan var mı? Ben daha kapı süs çikolata falan yaptırmadım yastık isimli tulumu yaptırdım kargoda bebişin eksikler var izne çıkayım tek başıma AVM dükkan dükkan gezip eksikleri alcam
MasALLAH sizeKızlar kontrol günün herkese merhaba, 30+2 olduk gugün, ama ölçümlere göre 1 hafta kadar öndeyiz. kilomuz 1600 gram civarında sizce normal mi?
amin inşallah hepimizin öyle olsunMasALLAH size1 hafta onde demis gelişimi cok guzel demekki❤hep böyle gitsin insALLAH
valla hem maddi olarak zora düşeriz daha uzun sürerse hem de iş yerim beni o kadar bekler mi emin değilim şimdilik ekim başı gibi anlaştık ama tabi kısmet yolda belli olur her şeyaa süper ekim azıcık erken değil mi sanki bebişlerden kopamayız gibi geliyor, bende endüstri müh, bilgi sistemleri biriminde çalışıyorum kısmen daha rahatız diğer birimlere göre sağlıkla kucağımıza alalım da iş azıcık beklesin
Çok sevindim hadi geçmiş olsunKızlar Merhaba. safra sonucum çıktı .Cok sukur negatif . Kasintilarim normal gebelik kasintisi demekki . buna da şükür
Canım şöyle oluyor ülke olarak üretim devi ve ab ekonomi devi olunca oluyoro nasıl oluyor kız. Bizim ülkede 5 günlük rapor alınca dünya başlarına yıkılıyor
Fidelio,Sedna,sejour hangi otomasyonu yazıyorsun bak ilgimi çekti.Canım ben bilgisayar mühendisiyim, bir global turizm firmasında yazılım yapıyorum. Valla izin bitince bir süre ücretsiz izin alacağım ekim başı gibi de dönmeyi planlıyorum işe kısmet ise
Canımm umarım tertemiz çıkar, hayırlı haberlerimi bekliyorum
Çanta daha tam hazır değil ama emzirme yastığını beğenmemiştim bugün ikeadan yenisini aldım. Boy havlu aldım onları hazırlayıp kapatmadan size foto çekcem. ama benimki sizinkilerden farklı olacak bizim hastane ihtiyaç listemiz trden çok farklı en basitinden ped,bez, krem , bebek kıyafeti bizde götürülmüyor.Çanta hazırlayan var mı? Ben daha kapı süs çikolata falan yaptırmadım yastık isimli tulumu yaptırdım kargoda bebişin eksikler var izne çıkayım tek başıma AVM dükkan dükkan gezip eksikleri alcam
Canım aynısını yasıyorum , ne tarafa yatsam o tarafın kalça kemiği agrıyor malesef , fazla yük binince demek ki oyle olıyorKalça ağrısı yaşayan var mı ya
Gece sağıma da yatsam soluma da yatsam sol kalçam ve bacağımın birleştiği yan tarafım aşırı ağrıyor inleyerek kalkıyorum wc giderken. Bi süre sonra yatacak taraf bulamadığım için uyumayı bırakıyorum artıkmagnezyum işe yaramadı
Heeeerrr yerlerim ağrıyııııı evladım her yerim :)Kalça ağrısı yaşayan var mı ya
Gece sağıma da yatsam soluma da yatsam sol kalçam ve bacağımın birleştiği yan tarafım aşırı ağrıyor inleyerek kalkıyorum wc giderken. Bi süre sonra yatacak taraf bulamadığım için uyumayı bırakıyorum artıkmagnezyum işe yaramadı
Bu 3 yılda maaş hiç kesilmiyor doğru muCanım şöyle oluyor ülke olarak üretim devi ve ab ekonomi devi olunca oluyor
Canım benim bahsettiğim arkadaşlar depoda çalışıyordu 30 kg kaldırıyorlar kargo vs. O yüzden hemen gebelik testini atar atmaz şefler çalışma yasağı koyup rapor istediler. Ama mesela aşçı arkadaşım da öyle rapor aldı ve turizmde freiburgda çalışan arkadaşım da. Burada hamileler çalışma yasağını fraupraxisten gayet kolay alabiliyor zorluk çıkarttıklarını hiç duymadım kimseden. Hamilelik sonrası belli bir süre mutterschutz yine ama sonrası elternzeit. Maaşının belli bir kısmını almadan 3 yaşa kadar evde kalabiliyorsun. Mutterschaftsgeld ve Elterngeld alınıyor. Baba da elternzeita ayrılabiliyor.o nasıl oluyor kız. Bizim ülkede 5 günlük rapor alınca dünya başlarına yıkılıyor
Tatlım bizde doğumdan önce 2 ay sonrada 2 aylık süt kuzuyu bırakıp işe gelin diyorlar. Ağır iş için çalışma şartları düzenleniyor ama heyet raporu alman için ölü olman gerekiyor.Canım benim bahsettiğim arkadaşlar depoda çalışıyordu 30 kg kaldırıyorlar kargo vs. O yüzden hemen gebelik testini atar atmaz şefler çalışma yasağı koyup rapor istediler. Ama mesela aşçı arkadaşım da öyle rapor aldı ve turizmde freiburgda çalışan arkadaşım da. Burada hamileler çalışma yasağını fraupraxisten gayet kolay alabiliyor zorluk çıkarttıklarını hiç duymadım kimseden. Hamilelik sonrası belli bir süre mutterschutz yine ama sonrası elternzeit. Maaşının belli bir kısmını almadan 3 yaşa kadar evde kalabiliyorsun. Mutterschaftsgeld ve Elterngeld alınıyor. Baba da elternzeita ayrılabiliyor.
Canım biliyorum benim de annem babam devlet memuru ve 2023 Ocak ayında taşındım Almanya’ya öncesinde hep trde yaşadım çalıştım. Ama burada bu kuralları gördükçe trde biz ne çekmişiz yahu modum açıldı.Tatlım bizde doğumdan önce 2 ay sonrada 2 aylık süt kuzuyu bırakıp işe gelin diyorlar. Ağır iş için çalışma şartları düzenleniyor ama heyet raporu alman için ölü olman gerekiyor.misal ben 2 yıl ücretsiz izin alacam kamu personeliyim ya devlet bana süt parası bile vermiyor 400 lira gibi birşey
Ayyy benimde eşim gözüme batıyor içimde biriktirip bi salıyorum sen niye yoruluyorsun ne iş yaptın diyeKızlar kilo durumunuz nedir. Kaçar kilo aldık. Ben 9 kg almışım. İştahım ağzım durmak bilmiyor. Bi de habire çiş sesi seansıbebek de birkaç gün önce gittiğimde 43 cm 1800 grdı. 32 hafta bitmek üzere. Sizler ne alemdesiniz. Ben eşime sinir oluyorum bu ara çok kızgınım ona. İyice odun oldu rahatlığı beni geriyor. size ve buralara sarayım:)