Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Benim eşimde kurslarını aldı. Son bir kursu kaldı. Ordan teklifi alırsa yolumuz görünüyor. Aslında orda 2 çocuk hayalimiz vardı tüm şartlardan yararlansın diye. Ama oğlan jet hızıyla girdi hayatımıza. Daha o ay planı yapmıştık

Ben azcık uysallaştım galiba. Kilo konusuna gelince şükür tartımın pili bitti bi haber geçiyor

Kuzu bugün doktor kontrolüm vardı. İdrar ve kan tahlilleri iyi çıktı. 68 kgyim. 67 hamile kaldım 7 kg vermiştim 8 aldım yani aslında +1 hamilelik öncesine göre. Bebeğin kg söylemedi ama eşimin ekrandan anladığı kadarıyla 1600 civarı görmüş eşim 32+2yim. Doktor gelişimi iyi ama küçük dedi ne kadar küçük deyince 10 gün uçak boyutları ama gelişimi geri değil dedi. Nasıl oluyorsa o. Tansiyonum iyi. Bugün grip aşısı vurdular ücretsiz. Kadın doğum doktorumda 2. Nst yapıldı. Gayet iyi. Sancımı sordum sorun yok dedi. Enfeksiyon yok pH kontrolü iyi. Bebek doğum pozisyonunda değil zaten sezaryen olacaksın pozisyon mühim değil dedi. Sinir konusunda da şöyle aşırı herkese her şeye sinirliyim genel olarak kendimden bile bıkkınım. Ama eşimi parçalamak istiyorum. Gebertcem az kaldı. Her hareketi mi gıcık eder insanı ya. Geçen bıçak takımı aldım bulaşık yıkıyordu şunları da yıka dedim ben bunları nasıl yıkıyım bilmem ne bi ton konuştu. Kurulayım dedim içeri kaçmaya çalışıyor yarım bırakıp. Niye diyorum sokarsın bi tarafıma diye korktum diyor. Kurularken saçma şeylere kurulma aşkım diyor.

Canım sen en azından plan yapmışsın ben kolumdaki deri altı implantı çıkarıp doğum kontrol hapına geçerkenki ara nolduysa herhalde bilincimi kaybettim bi baktım anaaa çift çizgi yapsak mı yapmasak mı amannn yapalım yok hap alalım ay bi deneyim yok denemeyelim derken sürpriz dedi mavi duru al sana deneme dedi.

Şu şekil ben de bu hamileliği çıkaramıcam herhalde bi de soğuk kışı da çıkaramıcam herhalde. Bi de Allah’ın izniyle şu hamilelikti lohusalıktı kocamı gebertmeden bitse. Vallahi bazen kendimden illalah ediyorum

Planı yurtdışına yapmıştık. İnanki o ay nasıl hamile kaldım halen şoktayım. seninde sürpriz bebek desene kısmetleri varmış

Ayy hiç eş deme , parçalayasım geliyor benim kocayı ya bu kadının duyguları var üzmeyeyim demiyor , sanırsın da benden hamile duygusal anlamda, gecen hafta kriz yasadık , iki gundur gene küsüz, umrumda degil benim üzülmem , bak gene sinirlendim erkolar kapatılsın yeter

Bende 8kilo aldım,bundan sonrada çok almayız galiba ya maks 4 5 kilo daha alsak gayet iyi bence son ay çok yenmiyor zaten yer kalmıyor bebişten

Ayy herkes dertli demek. Benim de tahammülüm pek az gerçi Bu ara herkese tahammülüm az. Ama eşime hiç yok. Zor tutuyorum kendimi bu erkekler gitgide iyice prensese bağlıyorlar ya. Rahatlık ve keyif genlerine evliliği yan gelip yatma yeri zannediyorlar resmen.

Bitti o baba evinde kaldık rahatlık. Bi türlü kabullenemiyorlar. Resmen cariye istiyorlar. Ben hiçbir şey yapmayayım kimse beni rahatsız etmesin kimse surat asmasın kimse söylenmesin aksine güler yüzlü olunsun ama benden de bir şey beklenmesin tam olarak modları bu

Empati falan da yok, ben de diyordum bi benimki mi boyle diye , hepsi aynı galiba

Tam yerinde bi tespit. Birde başka çocuk varsa onun sorunlarından kocaya sakın bahsetme aman tatlari kaçmasın

ben cok kilolu hamile kaldim . Hemoglobin a1c sinirdaydi diyet yapmaya çalıştım suana kadar 3 kg aldim. Ama bu ara yiyorum sanirim ya, bebek de büyüdü. İnsALLAH cok fazla almadan süreci tamamlarim. Gecen hafta kontrolde bebek 1370 gr di. Suan 29+3 olduk . Eşler bizden daha hamile sanirim. Benimki de sagolsun oyle. Gecen hafta hastaneye yatınca biraz tutuştu ama hersey yoluna girince hamile moduna gecti Esimi veren Allah sabrimi de veriyor şükür

Bende 8kilo aldım,bundan sonrada çok almayız galiba ya maks 4 5 kilo daha alsak gayet iyi bence son ay çok yenmiyor zaten yer kalmıyor bebişten
Kız ben alayım ya gene kocam olacak dangoz konuşuyor bık bık neden yemiyorsun ilk çocukta da böyle yaptın kaprislenme ye diyor. Ulan ayı benim midem yanmasa rahatsızlık vermese yicem zaten sana mı sorcam hapır da hupur diye yicem ama yiyemiyorum

Ya ben bugün şu emoji gibiydim “” her şeyden bezdim. Anneme ayrı eşime kayınvalideme ayrı herkese tek tek laf soktum kavga ettim. Herkesle uğraştım durdum en son kendimden bıktım. Yatakta yatıyordum kendimi de en son beğenmedim sıkıldım uyudum.

Tam yerinde bi tespit. Birde başka çocuk varsa onun sorunlarından kocaya sakın bahsetme aman tatlari kaçmasın
Ya bizimki yere çöküp çocukla oyun oynamıyor doğuştan hamile sanırım çökemiyor. Ben tersim üstünde kaldım çocuk tepeme tırmanıyor bu da oturmuş bana gülüyor. Bi kuvvet gelse ya hak diye kalkıp dövecem gülen yerlerini şu adamın. vallahi ama gücüm yok. Çocuk sabahın 3ü kalkmış kıkır kıkır gülüyor bana babası da geçmiş karşıma gülüyor.

Günoo kızlar. Doktorum kramplar için Masecallplus diye bir magnezyum/kalsiyum takviyesi yazmıştı. Sordum hiçbiriniz kullanmıyorsunuz, eczanelerde aradım hiçbir yerde yok, trendyolda filan yorum az, bir eczacı doktor yeni çalışmaya başlamış demek ki bununla hiç görmedim bu takviyeyi dedi. Bi güven vermedi öyle diyince. Siz neler kullanıyorsunuz kramplarınız için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…