- 21 Haziran 2024
- 28
- 48
- 37
hayır yapmadım. ama kişiden kişiye değişir zaten.guzel haberlerle inşallah görüşürüz.Acaba 5 gün gecikme öncesinde test yapmış mıydınız evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır yapmadım. ama kişiden kişiye değişir zaten.guzel haberlerle inşallah görüşürüz.Acaba 5 gün gecikme öncesinde test yapmış mıydınız evde
Bende bugün 5+1 im ama kalp atışına gitmek istiyorum,cumartesi 6+0 olacak duyulurum acaba bilgisi olan varmıBen yarın kese görmeye gideceğim 5+1 oluyorum insallah görebilirim
Ben 5+6 da duydum büyük ihtimal duyulur belki sizindeBende bugün 5+1 im ama kalp atışına gitmek istiyorum,cumartesi 6+0 olacak duyulurum acaba bilgisi olan varmı
Ay inşallahBen 5+6 da duydum büyük ihtimal duyulur belki sizinde
Yerleşme kanamasıydı bence 1 gün sürdü ama doktorum her ihtimale karşı iki tane iğne verdi birini 3 günde bir vuruyorum birini de haftada bir. Kalp atışını duyana kadar vuralım demişti doktorum yarın inşallah kalp atışını duyunca bırakırız.Allah korusun kanamanız neden oldu
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mayıs son adetinizin ilk günü müydü? İlk günden hesap yapıyorsun değil mi?31 mayıs son regli günümdü, o gün son adet günümdü. Ve hamileyim yani 3+2 yim
3+6 da oldu canım o günün sabahında doktorum fitil vermişti akşam onu koyarken fark ettim parmağıda kırmızı pembe karışık llekelenme fark ettim 1 gün sürdü. Ertesi gün doktoruma gittim hemen iğneler verdi çok şükür geçti. Sonra 4+6 da kese kontrolüne gittik o günün akşamında yine kahverengi lekelenme fark ettim ertesi gün yine acile gittik bir problem yok dediler kesem yerindeydiKanamanız ne zaman ne sekilde oldu? Benimde 2 gündür kahverengi lekelenmem var cok tedirginim
27-31 mayısdı adetim, ilk günden mi hesaplıyorum balımMaşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mayıs son adetinizin ilk günü müydü? İlk günden hesap yapıyorsun değil mi?
3+6 da oldu canım o günün sabahında doktorum fitil vermişti akşam onu koyarken fark ettim parmağıda kırmızı pembe karışık llekelenme fark ettim 1 gün sürdü. Ertesi gün doktoruma gittim hemen iğneler verdi çok şükür geçti. Sonra 4+6 da kese kontrolüne gittik o günün akşamında yine kahverengi lekelenme fark ettim ertesi gün yine acile gittik bir problem yok dediler kesem yerindeydi
27 Mayısda başladı 31 mayıs da bitti balım, yani aslında 27 mayısdan itibaren mi baz alıcam gebeliğimiSon adetin ilk günü canım sat hayırlı olsun satın 25 mayıs falan mıydı
Evet canım sın adetinin ilk gününden alıyorsun27 Mayısda başladı 31 mayıs da bitti balım, yani aslında 27 mayısdan itibaren mi baz alıcam gebeliğimi
İnan hiç bilmiyorum ben bir şansımı deneyeceğim yarınBende bugün 5+1 im ama kalp atışına gitmek istiyorum,cumartesi 6+0 olacak duyulurum acaba bilgisi olan varmı
Benim de ayniii 3+6 yiz27 Mayısda başladı 31 mayıs da bitti balım, yani aslında 27 mayısdan itibaren mi baz alıcam gebeliğimi
Ben 6+1 de duymuştum vajinal olarakBende bugün 5+1 im ama kalp atışına gitmek istiyorum,cumartesi 6+0 olacak duyulurum acaba bilgisi olan varmı
Ayyy o kadar sevindim ki ben de son günü baz alıyordum, şimdi bebeğim birden 4 gün büyüdü teyzesi ben İstanbul’dayım. Doktor tavsiyesi varsa bildiğin çok sevinirim.Benim de ayniii 3+6 yiz
Ben Dallastayim, henuz kan veremedim, sali gunune randevu aldim. Besiktas jinemedde bir jinekolaga gidiyordum, cok memnundum. Ne tarafta oturuyorsun, arkadaslarima sorayim yeni dogum yapan bir kac arkadasim var:)Ayyy o kadar sevindim ki ben de son günü baz alıyordum, şimdi bebeğim birden 4 gün büyüdü teyzesi ben İstanbul’dayım. Doktor tavsiyesi varsa bildiğin çok sevinirim.
Bir de senin Beta değerlern kaç
Ay vajinal olarak korkuyorum ya yaptıramam sanki,oğlumda 6+2de duyulmuştu ultrason da inşallah Buda duyulurBen 6+1 de duymuştum vajinal olarak
Bende tereddütlüydüm bu konuda, doktorum kafa karışıklığımı giderdi sağolsun o şekilde bakmıştık sizin tercihiniz tabiki inşallah duyarsınızAy vajinal olarak korkuyorum ya yaptıramam sanki,oğlumda 6+2de duyulmuştu ultrason da inşallah Buda duyulur
Amin inşallah Ben 8 haftalık oldum bugün itibariyle, hiçbir belirtim yok. Genetiğin etkisi var mı bilmiyorum ama annem ve ablalarımda da olmamış ben 6 kardeşim hatta erkek kardeşimde annem 6 aya kadar akraba vs kimseye söylememiş karnı büyüdüğü zaman anlamışlarSelam kızlar hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla gelsinler . Benimde bugün 6+3 oldu . Bu hafta cuma günü kalp atışına bakmaya gidecez İnşallah herşey yolundadır. Bendede uykudan uyanınca aşırı gerilme gevşeme oluyor aniden vücüdumu esnetiyorum istemsizce tabi bundanda korkuyorum. Çok fazla uyku hali var bende bulantım çok hafif sabahları , göğüs ağrım ara ara artıyor aradada hiç yok gibi ağrısı geçiyor normal midir bu ? Bide sizde belirtiler neler şuan
Maşallah çok iyi rahat geçer hep böyle inşallah Ara ara korkuyorum bende de belirtiler değişken olunca işteAmin inşallah Ben 8 haftalık oldum bugün itibariyle, hiçbir belirtim yok. Genetiğin etkisi var mı bilmiyorum ama annem ve ablalarımda da olmamış ben 6 kardeşim hatta erkek kardeşimde annem 6 aya kadar akraba vs kimseye söylememiş karnı büyüdüğü zaman anlamışlar
Bende karından bakıldı alttan korkudan dolayı ama karında çok belirsiz göründü keseyi bile net farkedemiyorum. Kesinlikle vajinal USG de çok daha belirgin oluyor kese ve bebek . Bidakine net olmazsa alttan USG isteyecemBende tereddütlüydüm bu konuda, doktorum kafa karışıklığımı giderdi sağolsun o şekilde bakmıştık sizin tercihiniz tabiki inşallah duyarsınız