- 18 Haziran 2018
- 1.470
- 2.108
- 133
- 33
Aylardır aynı şeyi yaşıyorum.Günaydın kızlar. Gece ya da sabaha karşı uyanıp 2 3 saat uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu. Aslında bebisim rahatsız etmiyor. Sanki uykumu almış gibi uyanıyorum. 2 3 saat uyanık durup sonra tekrar uyuyorum.
Canım ilişki dün olduysa zaten problem olsa olurdu bence şimdiye kadar, bence keyfine bak , sorun oldugunu sanmıyorum ama daha yumuşak olabilir bundan sonra :)K.bakmayın hanımlar. Özel bir şey soracağım. Eşe karşı kaçgün trpliydim doğal olarak cinsellik yoktu. Hormonlardan gidip bulaştım adama sonrası gene küsecem dedim olanlar oldu. Fazlaca sert bir ilişki oldu sanırım dünden beri aklımda bebeğe bişey oldu mu diye. Hemen kalkıp çikolata meyve kahve içtim kendine gelsin yavrucak diye hareketlendi şükür de. Sorun olur mu acaba ya. Daha dün kontrole gitmiştim
Baya cokmusuz bunu yaşayanAylardır aynı şeyi yaşıyorum.Sabah 4 5 gibi uyanıyorum sonra tuvalete gidiyorum, sonra tiroid ilacı alıyorum, sonra yatakta kocamı rahatsız ediyorum, bir şeyler izliyorum. En son demir ilacını alıp yine bir şeyler izleyip 8-9 gibi uyuyorum.
Hormonlar Tavan olunca en yakınına insan sarıyor. Küs olunca fena oluyormuş küsmeyecem artıkCanım ilişki dün olduysa zaten problem olsa olurdu bence şimdiye kadar, bence keyfine bak , sorun oldugunu sanmıyorum ama daha yumuşak olabilir bundan sonra :)
Ben de iki gundur biseyler var geneEşine trip atma bu dönemlerde çok oluyor mu ya benim şu ara her davranışına trip atasım var tamam kabul hormonlar felan ama bence biraz da hakediyor
Sağlıklı düşününce çokta hak etmiyorlar. Bizler kusurumuzla kusursuzluk istiyoruz.Eşine trip atma bu dönemlerde çok oluyor mu ya benim şu ara her davranışına trip atasım var tamam kabul hormonlar felan ama bence biraz da hakediyor
Her hafta her ay güncelleniyor hormonlarımız. Herşeye iki kat ihtiyaç duyuyoruz. İç organları telef oldu olsun okadar.Ben de iki gundur biseyler var geneadet öncesi gibi agresiflik sinir vb. Son trimesterda demek ki bişeyler oluyor gene
Hafif tempoda yürüyüş iyi geliyor.Ay benim trip değil de yeni güncelleme nefes darlığı. Akciğerlerime yer kalmadı sanki. Daha 29 haftalık. 11 hafta daha var. Nasıl olacak böyle? Bir de erken doğum riski nedeniyle hareketlerim kısıtlandı. Patlayacağım sıkıntıdan.
Cnm genelde sezeryan planlı ise 38 +4,5 gibi veriyolar farklı bir durum olmadığı sürece tabi bende ،. 4.sezeryan im olacak benimde inşallah kolaylıkla atlatırız bunu da.İkinci sezeryanımı olacagım da. Oğlum 7 aylıkken hamıle kaldım. Şuan 31 haftaya geçtim sizce 2 . Sezeryanımı bebek kaç haftalıkken gün verirler. Artık zorlanır oldum. Dikişlerimde morarmalar falan olmaya basladı.hafta ilerledikçe dikiş acısı artıyor
Planlı degıl malesef. Erken hamıle kaldıgım için dikişlerim morarıp sıyahlamaya basladı bundan ötürü de korkuyorum. Çocukta dıkıs tarafına çok tekme attıgı içinde acı çok oluyor. Umarım kolaylıkla atlatırızCnm genelde sezeryan planlı ise 38 +4,5 gibi veriyolar farklı bir durum olmadığı sürece tabi bende ،. 4.sezeryan im olacak benimde inşallah kolaylıkla atlatırız bunu da.
Şu an yaşıyorum bizzatGünaydın kızlar. Gece ya da sabaha karşı uyanıp 2 3 saat uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu. Aslında bebisim rahatsız etmiyor. Sanki uykumu almış gibi uyanıyorum. 2 3 saat uyanık durup sonra tekrar uyuyorum.
Ay annelerin hakkı ödenmez gerçekten.Daha bunun son haftaları var. Hatırlıyorum da yarı oturur pozisyonda uyku moduna girmiştim. Uzanarak uyumak bile mümkün olmayacak
Evet o yanma bende de var artık yakan şeylerin ne olduğunu biliyorum yememeye çalışıyorumŞu an yaşıyorum bizzat6ya doğru uyandım saat şimdi 9buçuk birazdan tekrar uyucam inşallah 1 aydır falan yaşıyorum bunu.
Ay bi de yemek borusu yanması çıktı karbonatlı su yapıp içiyorum zararı yoktur umarım
Bende de aynı sorun yaklaşık 10 gündir var,geceler azap oldu resmen ya nefes alamıyorum uyurken birden nefessiz kalıp uyanıyorum.çok çok kötü bir his,ilerleyen aylarda sahada kötü olacak şimdiden böyleyseAy benim trip değil de yeni güncelleme nefes darlığı. Akciğerlerime yer kalmadı sanki. Daha 29 haftalık. 11 hafta daha var. Nasıl olacak böyle? Bir de erken doğum riski nedeniyle hareketlerim kısıtlandı. Patlayacağım sıkıntıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?