Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Daha bunun son haftaları var. Hatırlıyorum da yarı oturur pozisyonda uyku moduna girmiştim. Uzanarak uyumak bile mümkün olmayacak

Günaydın kızlar. Gece ya da sabaha karşı uyanıp 2 3 saat uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu. Aslında bebisim rahatsız etmiyor. Sanki uykumu almış gibi uyanıyorum. 2 3 saat uyanık durup sonra tekrar uyuyorum.
Aylardır aynı şeyi yaşıyorum. Sabah 4 5 gibi uyanıyorum sonra tuvalete gidiyorum, sonra tiroid ilacı alıyorum, sonra yatakta kocamı rahatsız ediyorum, bir şeyler izliyorum. En son demir ilacını alıp yine bir şeyler izleyip 8-9 gibi uyuyorum.

K.bakmayın hanımlar. Özel bir şey soracağım. Eşe karşı kaçgün trpliydim doğal olarak cinsellik yoktu. Hormonlardan gidip bulaştım adama sonrası gene küsecem dedim olanlar oldu. Fazlaca sert bir ilişki oldu sanırım dünden beri aklımda bebeğe bişey oldu mu diye. Hemen kalkıp çikolata meyve kahve içtim kendine gelsin yavrucak diye hareketlendi şükür de. Sorun olur mu acaba ya. Daha dün kontrole gitmiştim

Canım ilişki dün olduysa zaten problem olsa olurdu bence şimdiye kadar, bence keyfine bak , sorun oldugunu sanmıyorum ama daha yumuşak olabilir bundan sonra :)

Baya cokmusuz bunu yaşayan Bende ben uyuyamıyorum eşim uyuyor diye sinir oluyorum

Evi derleyip toparladım toz aldım robotu saldım eve . Oh diyip oturacakken benim kız oh anne ev toplandı meyve getirde keyif çatalım çok yoruldu malum

Eşine trip atma bu dönemlerde çok oluyor mu ya benim şu ara her davranışına trip atasım var tamam kabul hormonlar felan ama bence biraz da hakediyor
Sağlıklı düşününce çokta hak etmiyorlar. Bizler kusurumuzla kusursuzluk istiyoruz. Adam slm verse dövesim geliyor.

2 ay önce yaşanmış bitmiş olayı gündeme getirip küstüm ahkam kestim boşayacam seni dedim. Adam neye uğradığını şaşırdı. Dünde hormonlar tavandı sırnaştım. Barıştık mı diyor yok işim bitince küsecem sana ihtiyacım var dedim . Yani böyle saçma sapan konular bile gündeme geliyor

Ay benim trip değil de yeni güncelleme nefes darlığı. Akciğerlerime yer kalmadı sanki. Daha 29 haftalık. 11 hafta daha var. Nasıl olacak böyle? Bir de erken doğum riski nedeniyle hareketlerim kısıtlandı. Patlayacağım sıkıntıdan.

Hafif tempoda yürüyüş iyi geliyor.

Cnm genelde sezeryan planlı ise 38 +4,5 gibi veriyolar farklı bir durum olmadığı sürece tabi bende ،. 4.sezeryan im olacak benimde inşallah kolaylıkla atlatırız bunu da.

Cnm genelde sezeryan planlı ise 38 +4,5 gibi veriyolar farklı bir durum olmadığı sürece tabi bende ،. 4.sezeryan im olacak benimde inşallah kolaylıkla atlatırız bunu da.
Planlı degıl malesef. Erken hamıle kaldıgım için dikişlerim morarıp sıyahlamaya basladı bundan ötürü de korkuyorum. Çocukta dıkıs tarafına çok tekme attıgı içinde acı çok oluyor. Umarım kolaylıkla atlatırız

Günaydın kızlar. Gece ya da sabaha karşı uyanıp 2 3 saat uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu. Aslında bebisim rahatsız etmiyor. Sanki uykumu almış gibi uyanıyorum. 2 3 saat uyanık durup sonra tekrar uyuyorum.
Şu an yaşıyorum bizzat 6ya doğru uyandım saat şimdi 9buçuk birazdan tekrar uyucam inşallah 1 aydır falan yaşıyorum bunu.

Ay bi de yemek borusu yanması çıktı karbonatlı su yapıp içiyorum zararı yoktur umarım

Evet o yanma bende de var artık yakan şeylerin ne olduğunu biliyorum yememeye çalışıyorum

Bende de aynı sorun yaklaşık 10 gündir var,geceler azap oldu resmen ya nefes alamıyorum uyurken birden nefessiz kalıp uyanıyorum.çok çok kötü bir his,ilerleyen aylarda sahada kötü olacak şimdiden böyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…