Her şeyin yolunda gittiğini öğrenince doktordan sonra eğer uygun olursan sen alsana canımBirinin yönetime mesaj atıp konuyu alması gerekiyo sanırım canım. Ben daha hiç doktora gitmediğim için her şeyin yolunda olduğunu görmeden almak istemiyorum. Başka almak isteyenlerde de böyle bi durum olabilir
Tablomuz olmasa da ortaya bi sorayım ben en azından fikrimiz olur tekrardan birbirimizle ilgilial benden de o kadar satlar yakın olunca insan soruyor birbirine şimdi bende kese ne zaman görünür onun derdine düştüm
Tablomuz olmasa da ortaya bi sorayım ben en azından fikrimiz olur tekrardan birbirimizle ilgili
Tekrar kan verdin mi canım? Ben de bugün bi cesaret ikinci kanı verdim ve 2 kat artmış çok şükür, 4741 çıktıvalla ben daha çok çok yeni öğrendim sat 21 mayıs beta 159 senin
Son adet tarihim 31 MayısGüzel hanımlar son adet tarihinizi, beklenen adet tarihinizi, şu an kaç haftalık olduğunuzu, keseyi ve bebeği hangi haftada gördüğünüzü ve ilk kalp atışını hangi haftada duyduğunuzu yazabilir misiniz?
ay çok iyi ya normalde ikinci gün yarın ama cesaret edemedim bi türlü salı veririrm hemde kese görünürse onu görürüm diyodum ama daha çok erken ikisi içinde yarın veririm bende büyük olasılıklaTekrar kan verdin mi canım? Ben de bugün bi cesaret ikinci kanı verdim ve 2 kat artmış çok şükür, 4741 çıktı
İlk verdiğinizde değer kaçtı ve kaç gün önce verdiniz? Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,Tekrar kan verdin mi canım? Ben de bugün bi cesaret ikinci kanı verdim ve 2 kat artmış çok şükür, 4741 çıktı
Sat: 21 mayısGüzel hanımlar son adet tarihinizi, beklenen adet tarihinizi, şu an kaç haftalık olduğunuzu, keseyi ve bebeği hangi haftada gördüğünüzü ve ilk kalp atışını hangi haftada duyduğunuzu yazabilir misiniz?
Balım ben de yarın beta değerime baktırıcam yine. Dün baktırdığımda 145,4 idi, yarın kaç olması lazım en az. İnşallah kötü bir sürprizle karşılaşmamay çok iyi ya normalde ikinci gün yarın ama cesaret edemedim bi türlü salı veririrm hemde kese görünürse onu görürüm diyodum ama daha çok erken ikisi içinde yarın veririm bende büyük olasılıkla
Ayy aynı gün öğrenmişiiizSat: 21 mayıs
Bat: 21 Haziran
Gebelik öğrenme: 21 Haziran
Beta değerim: 159
Uygulamaya göre 4 hafta
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeİlk verdiğinizde değer kaçtı ve kaç gün önce verdiniz? Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,
ya aynı gidiyoruz benim de dün 159 du yarın verip vermemekte kararsızım. Yarın en az 250 300 arası olması lazım bence çünkü iki katı artış diyorlar ama en az %66 artması gerekBalım ben de yarın beta değerime baktırıcam yine. Dün baktırdığımda 145,4 idi, yarın kaç olması lazım en az. İnşallah kötü bir sürprizle karşılaşmam
Ooyy maşallah yaÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizebenim bat 15 hazirandı ama ben 12 haziranda silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi. Hemen kan vermek istemedim testte koyulaşma takip ettim. Artık idrar değdiği anda tam koyu olduğunda test adet gecikmesinin 5.günüydü yani geçen perşembe günü. O zaman testim 2371 çıktı, bugün de 4741 çıktı çok şükür
Sen de tekrar vererek artışı takip edebilirsin. Dün mü ilk kez kan verdin?
Benim de buAyy aynı gün öğrenmişiiizidrar testinizin görüntüsü var mı, ben erken gebelik testi yaptım
Yarın da ver kuzum artışa bak inşallah güzel ilerleyecekay çok iyi ya normalde ikinci gün yarın ama cesaret edemedim bi türlü salı veririrm hemde kese görünürse onu görürüm diyodum ama daha çok erken ikisi içinde yarın veririm bende büyük olasılıkla
ayy maaşallah kese gördün mü kalp atışı için belki erkendir amaÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizebenim bat 15 hazirandı ama ben 12 haziranda silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi. Hemen kan vermek istemedim testte koyulaşma takip ettim. Artık idrar değdiği anda tam koyu olduğunda test adet gecikmesinin 5.günüydü yani geçen perşembe günü. O zaman testim 2371 çıktı, bugün de 4741 çıktı çok şükür
Sen de tekrar vererek artışı takip edebilirsin. Dün mü ilk kez kan verdin?
Bence verelim balım ya, en azından iyi kötü ne varsa hemen karşılaşalım. Ben öğleye doğru gidip testimi vericem, yazarım sana daya aynı gidiyoruz benim de dün 159 du yarın verip vermemekte kararsızım. Yarın en az 250 300 arası olması lazım bence çünkü iki katı artış diyorlar ama en az %66 artması gerek
Cuma gidicem doktoruma 6+1 oluyorum o zaman. Benim de umudum tek seferde hem kese hem bebeği görmek hem de kalp atışını duymakayy maaşallah kese gördün mü kalp atışı için belki erkendir ama
ben öğlen vermiştim 2 3 gibi yine o saatte hastaneye gitmem zor olur diye düşündüm ama merakıma yenik düşüp gidicem galibaYarın da ver kuzum artışa bak inşallah güzel ilerleyecekiki kat artsa bile salı gününe kese zor görünür çünkü yarın verdiğin 300-320 gibi olur, salı 600-650 gibi bir şey olur. Kese 1500 üzerinde görünür diye okudum internette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?