Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa çok güzelmiş yok hiç düşünmedim buralarda biraz sordum ama henüz karar veremedim ama bu fikre bayıldımVar mı kafanda bi plan?
Yıllar önce ben çocukken bi reklam görmüştüm. Akşam yemek masasını hazırlıyor kadın. Eşi ve kendisi için tabak koyuyo sonra üçüncü bi tabak daha koyuyo. Eşi de görünce misafir mi gelcek diyo. Kadın da iki tane patik koyuyo tabağın üstüne. O zamanlar ben de böyle yapıcam demiştim. Nerdeee? Klozetten bağırdım aşkım koş çıktı diye o da geldi anaa çıkmış dedi işte bu kadar
iyi bari senin yüksekmiş benim geç döllenme büyük olasıklaÇarşamba günü 5 bin küsur çıktı bir daha kana bakmadim. Perşembe de doktora gittim keseyi gördük
Çok da anlamam ama ikiz olmasın kız?Benim tüp bebek
SAT 19 Mayıs
20 Haziranda 2100 çıktı betam
Bende şimdi oturup yüksek diye üzülüyorum cunku iki gün öncesi 540 di
Allah korusun bir problem mi var yoksa diye endişeleniyorum o yüzden pazartesi kese için randevu aldim
4+6 gözüküyor bugün.
İkiz olabilir mi? böyle hızlı yükselişlerde ihtimal olabiliyorBenim tüp bebek
SAT 19 Mayıs
20 Haziranda 2100 çıktı betam
Bende şimdi oturup yüksek diye üzülüyorum cunku iki gün öncesi 540 di
Allah korusun bir problem mi var yoksa diye endişeleniyorum o yüzden pazartesi kese için randevu aldim
4+6 gözüküyor bugün.
Bu benim 4. Tüp bebek denememİkiz olabilir mi? böyle hızlı yükselişlerde ihtimal olabiliyor
Başka bir şey olmasın da ikizse çok sevinirim zatenÇok da anlamam ama ikiz olmasın kız?
tüp bebeklerde ikiz şansı çok yüksek allah gönlünüze göre versinBu benim 4. Tüp bebek denemem
Bir tane de kimyasal geçirdim
Hala inanamiyorum
Sevinmeye korkuyorum herseyi de kafama takıyorum
Allah korusun bir şey olmasın diyorum
İkizse zaten çok sevinirim
İki embriyo transfer edildi
Amin hepimizintüp bebeklerde ikiz şansı çok yüksek allah gönlünüze göre versin
Aynıyız canım ben de daha kan bile vermedim. Bebişkom orda mısın diye yokluyorum aradaİyi aksamlar. Benim sat l0 Mayıs beklenen adet tarihi 8 Haziran kan da beta yapmadim sadece evde 11 Haziran dan köyü çizgi gördüm hala doktora gitmedim randevu 1 temmuz hepsi görmek umidiyle o zamana almayı uygun buldum
Yok yok öyle düşünme. Hepimiz sağ salim kavuşcaz bebeklerimize. Kötü düşünmek yokBaşka bir şey olmasın da ikizse çok sevinirim zaten
4 denemem artık bir de kimyasal yaşadım
Şimdi sudan nem kapar oldum
Doğru dürüst sevinemiyorum bile
İnsallah canımYok yok öyle düşünme. Hepimiz sağ salim kavuşcaz bebeklerimize. Kötü düşünmek yok
Bende kan vermedimAynıyız canım ben de daha kan bile vermedim. Bebişkom orda mısın diye yokluyorum arada
Ben happy mom var play store den onu indirdimkızlar takip için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Aiiiyy valla o zaman ikiz olma ihtimalleri çok yüksek doktor randevun ne zaman?Bu benim 4. Tüp bebek denemem
Bir tane de kimyasal geçirdim
Hala inanamiyorum
Sevinmeye korkuyorum herseyi de kafama takıyorum
Allah korusun bir şey olmasın diyorum
İkizse zaten çok sevinirim
İki embriyo transfer edildi
Ben pregnancy+ indirdim bi de happy mom indirdim, ikisinden de bakıyorum. Regl takvimi olarak da flo kullanıyordum hamile kalınca onu da hamilelik takibi moduna geçirdimkızlar takip için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Doktorum 1 temmuzda çağırdıAiiiyy valla o zaman ikiz olma ihtimalleri çok yüksek doktor randevun ne zaman?